Сб, 19 февраля 2022, 17:42
просмотров: 4680 коментариев: 9 

Генадій Щекотилін: Бачу в очах хлопців прагнення створити кращу версію самого себе (+відео)

Генадій Щекотилін: Бачу в очах хлопців прагнення створити кращу версію самого себе (+відео)

 

 

— Сьогодні у нас була непроста гра. Було видно, що суперник на нас добре налаштувався і не давав простору, але, тим не меш, хочу відзначити наших хлопців, які здобули чергову перемогу. Ми про це разом говорили. І для тренерського штабу, і для хлопців важливо розуміти, що саме нам дають перемоги – це у першу чергу впевненість у власних силах і розуміння, що ті зусилля, які ми докладаємо, реалізуються на футбольному полі і у тренуванні, і у матчах.  І найголовніше, що треба рухатися далі і працювати ще більше. Важливо, щоб ми не застили в одну мить, адже перемога може трошки розслабити і можна подумати, що все гаразд, але важливість цієї перемоги у першу чергу, як сам факт, тим більше, що у нас тільки юнацький чемпіонат, а головне – рухатися далі і працювати.

 

У сьогоднішній грі не все нам вдавалося. Дуже багато ми м’ячів втрачали, було непросто особливо виходити від власних воріт і ми боролися за кожний метр простору. Але, тим не менш, були і позитивні моменти. Ми добре проходили, створювали моменти, забили три м’яча і в цьому, звичайно, можу відзначити наших хлопців.

 

Скажу, що більше за все ми звертаємо увагу на те, як саме футболісти розуміють гру. Найскладніше у нашій роботі, особливо на цьому етапі, — це розвивати ігрове мислення, щоб гравці розуміли простір, приймали правильні рішення і сьогодні ми побачили, що треба дуже багато працювати у цьому напрямку. Це найскладніший процес. Але я можу сказати, що наші хлопці, які знаходяться в команді «Дніпро-1», люблять футбол і з великою насолодою тренуються. Я кожен день бачу їх очі і у них є велике прагнення зробити кращу версію самого себе. Безумовно, що це є стимулом для тренерського штабу і ми, у власну чергу, готові хлопцям у цьому допомогти. Ми об’єднані однією ціллю, рухаємося в одному напрямку, тому, вважаю, що ми у повній бойовій готовності підійдемо до відновлення чемпіонату

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

9 комментариев
  • DeBruyne
    Вс, 20 февраля 2022, 16:18
    В определённых кругах днепропетровских воротил, политикой и деньгами, есть мнение о создании в Днепре двух клубов премьер лиги. И это не шутка, уже сейчас ведутся наработки по осуществлению столь амбициозного плана. Харьков, считайте, уже с двумя клубами в УПЛ и Днепропетровску отставать негоже. Главное, чтобы катаклизмы, катастрофы и лживые воинственные соседи не разрушили столь хрупки мир.
    рейтинг: -7
  • Alter Vlad-1
    Пн, 21 февраля 2022, 18:02
    По моим скромным наблюдениям со стороны, это может быть ФК «Перемога». «ВПК-Агро» идёт в хвосте и слабо комплектуется!
    Для этих команд нужны умные и солидные спонсоры.

    Да и наши соседи- «Кривбасс» — вроде с амбициями, но очень слабы, всем проигрывают на сборах, да и в играх (иногда видел) слабы и в нападении и в защите.
    рейтинг: 0
  • Жоня
    Пн, 21 февраля 2022, 18:19
    Вполне вероятно. «Перемога» усилилась несколькими игроками для выхода в первую лигу.
    рейтинг: 0
  • DeBruyne
    Вс, 20 февраля 2022, 17:11
    На одном, малому кому известном сайте, собралось не мало больных людей.
    рейтинг: -8
  • io
    Пн, 21 февраля 2022, 18:34
    Цыганик сегодня в программе сказал что у Днепра могут быть проблемы во второй половины сезона, и это не опорник. Есть догадки что случилось?
    рейтинг: +1
  • eyswin12
    Пн, 21 февраля 2022, 19:17
    Также хотел спросить про что трындел Цыганик?
    рейтинг: 0
  • eyswin12
    Пн, 21 февраля 2022, 19:49
    Теперь понятно.
    «Довбик получил серьезную травму. Скорее всего нужна будет операция.»
    Артему здоровья. Запасаемся нервами после каждого нереалищованного момента Гуаля)
    рейтинг: 0
  • io
    Пн, 21 февраля 2022, 19:51
    Пиздец…
    рейтинг: 0
  • io
    Пн, 21 февраля 2022, 19:58
    Форвард Дніпра-1 і збірної України швидше за все пропустить стикові матчі ЧС-2022. Вчора під час роботи зі штангою у тренажерному залі Артем серйозно пошкодив грудний м'яз.

    За попередніми оцінками медиків, форварду потрібна операція. Пауза у роботі становитиме приблизно 5-6 тижнів.
    рейтинг: 0