Сб, 29 апреля 2023, 21:28
просмотров: 2158 коментариев: 15 

Ігор Когут: Сподіваюся, що виправдав довіру тренера

Ігор Когут: Сподіваюся, що виправдав довіру тренера

– Ігоре, після такого голу зазвичай запитують, чи прямо знав, що треба у тому моменті завдавати удар?

 

– Так, я бачив, що воротар робить рух на мене, але я не бачив наскільки близько він до мене підійшов, тому намагався, як можна сильніше пробити головою – головне, щоб м’яч влучив у ціль.

 

– Ось такі відкривання за спини захисникам – це була частина сьогоднішніх тактичних дій?

 

– Дійсно, Олександр Кучер казав, щоб ми грали на своїх кращих якостях, вривалися у зони і я це зробив.

 

– У минулому матчі ти також забив, при чому гол став вирішальним у додатковий час. Очікував, що сьогодні опинишся в основному складі?

 

– Все це вирішує головний тренер. Це його бачення, як може скластися гра. Можливо, він міг би бачити, що я вийду на заміну і так допоможу команді, але він вирішив поставити мене з перших хвилин. Я вдячний йому за цю можливість зіграти у стартовому складі і сподіваюся, що я виправдав цю довіру.

 

– Ти давно не виходив у стартовому складі. Наскільки важко було чекати на свій шанс?

 

– Я нормально тренувався, але, як кажуть, що «Бог не Тимошка – бачить по-трошку», і ось зараз мені за мою працю все це повертається. Це за моє старання, за те, що не опускав руки і не вішав носу, а постійно тренувався.

 

– Сьогоднішній матч проходив у непрості погодні умови: перший тайм проти вітру, а другий тайм по вітру. Наскільки це впливало на гру?

 

– Нас попередили, що перший тайм буде проти вітру, тому треба було спокійно діяти, а вже після перерви ми знали, що у нас будуть непогані шанси в атаці.

 

– Те, що вся група лідерів перед цим виграла, це якось тисло психологічно?

 

– Ні, не особливо це тисло. Ми виходимо на кожен матч з намаганням перемогти, а вже після поєдинку будемо дивитися хто і як зіграв, у кого яке місце у турнірній таблиці.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

15 комментариев
  • Migelos
    Сб, 29 апреля 2023, 21:37
    Легенда!
    рейтинг: +7
  • Анатолий Викторович
    Сб, 29 апреля 2023, 21:38
    Кракен)
    рейтинг: +7
  • Viktor
    Сб, 29 апреля 2023, 23:33
    Хто там вже списував Ігорька?
    Я казав і кажу він здатний підміняти Довбика. В нього є розуміння як діяти біля чужих воріт (все ж таки хавбека з нього зробив вже Михайленко). Головне, що є бажання бути корисним команді. Чого не скажеш по деяким легіонерам.
    рейтинг: +4
  • Shurik-48
    Вс, 30 апреля 2023, 09:54
    Игорю нужна игровая практика, чтоб ещё усилить свои игровые кондиции, но достичь уровня Довбыка вряд ли ему, как впрочем и многим другим, удастся. Из птенцов Михайленко, которые выигрывали ЧУ среди дублёров кроме Когута сейчас есть ещё и капитан той команды Сваток, в какой-то степени Назаренко и Довбык. Если из действующих футболистов той молодежки собрать сейчас команду, то она была бы не слабее сегодняшнего Днепра-1 и вполне смогла бы бороться за чемпионство.
    рейтинг: +5
  • сергій лях
    Вс, 30 апреля 2023, 10:09
    Згоден з Вами Shurik-48! Дмитро Михайленко безпосередньо причетний до виховання великої групи талановитих гравців. Завдяки Михайленку путівки у великий футбол, окрім названих Вами грвців, отримали: Лунін, Кочергін, Чеберячко, Назарина, Леднєв, Луньов…
    рейтинг: +1
  • Анатолий Викторович
    Вс, 30 апреля 2023, 10:54
    Чеберячко)Может Чеберко?
    рейтинг: +2
  • сергій лях
    Вс, 30 апреля 2023, 13:57
    Дико вибачаюся! Звичайно Євген Чеберко, який у «Дніпрі» грав опорного півоборонця, а нині, наскільки мені відомо, він центральний оборонець. Центральним оборонцем у дніпрян успішно грав і Євген Чеберячко, але це вже інша історія…
    рейтинг: +3
  • Flint
    Вс, 30 апреля 2023, 16:37
    Ну як «успішно»… Так, він став легендою через тривалий час перебування у клубі, але «успішна гра»- то дуже гучно.
    рейтинг: +1
  • сергій лях
    Пн, 1 май 2023, 09:37
    Шановний Flint! Чеберячко грав за «Дніпро» у 2009-2017 р.р. — 163 матчі, 3 голи. Центральний оборонець основного складу. Грав Чеберячко і у матчах Ліги Європи. В тому числі фіналі ЛЄ 2015 р. «Дніпро»-«Севілья».
    Отже, без перебільшення, грав Євген Чеберячко успішно.
    рейтинг: 0
  • Flint
    Пн, 1 май 2023, 15:50
    А ще його викликали до збірної. Але привозив він доволі часто. Фейлів було занадто предостатньо, а це чомусь для мене ніяк не в'яжеться з успішною грою. Але це лише моя думка і я її нікому не нав'язую.
    рейтинг: 0
  • сергій лях
    Вс, 30 апреля 2023, 10:15
    Ігор Когут-однозначно не нападник, він півоборонець, де може грати на будь-якій позиції. Він завзятий, наполегливий з хорошою дистанційною швидкістю, але дещо вайлуватий, йому трішечки бракує техніки. А вцілому це добротний виконавець для нашого чемпіонату.
    рейтинг: +3
  • фермер
    Вс, 30 апреля 2023, 11:36
    Если глубоко копнуть то и Довбик не совсем нападающий.Скорее уж десятка.Перед Довбиком можно ставить напа.Вот только его нет.
    рейтинг: -12
  • Leoniddnipro
    Вс, 30 апреля 2023, 16:30
    Як кажуть:" Старий кінь борозди не зіпсує!"
    рейтинг: +1
  • сергій лях
    Пн, 1 май 2023, 09:46
    Тим паче, що Ігор Когут ще не старий! Йому лише 27 років. Просто він народився в Дніпрі, вихованець команди, давно за дніпрян грає…
    рейтинг: +2
  • Mir2023
    Вт, 2 май 2023, 19:25
    Надо ему завтра опять дать шанс, пусть играет
    рейтинг: 0