Пн, 18 май 2020, 13:29
просмотров: 3453 коментариев: 34 

Источник: Днепр-1 и Заря во время карантина сыграли двухсторонку

Источник: Днепр-1 и Заря во время карантина сыграли двухсторонку

Журналист Футбол 1 Игорь Бурбас сообщил, что Днепр-1 и Заря провели двухсторонний матч во время карантина.

 

«В Австрии бунтуют, что ЛАСК незаконно тренировался. Шум страшный. А в Украине все клубы знают, что Днепр-1 с Зарей во время карантина сыграли двухсторонку, но во время совместной видеовстречи представители УПЛ лишь словечком об этом обмолвились. И никакого даже намека на скандал», – написал Бурбас в твиттере.

 

Ранее сообщалось, что украинские клубы, которые хотят провести спарринг, должны обращаться за разрешением в свои лиги.

 

 

twitter.com

 

 

34 комментария
  • Georgxiii
    Пн, 18 май 2020, 13:47
    Два дня назад тесты у всей команды были отрицательные, зачем поднимать бурю в стакане, если это даже и произошло, в чем я лично очень сомневаюсь.
    рейтинг: +1
  • montaniero
    Пн, 18 май 2020, 14:42
    Якраз бурю підіймати треба. По-перше, якщо така гра дійсно відбулася, то треба засуджувати таку поведінку клуба, адже футболісти ні чим не кращі за інших. Крім того, футболісти люди публічні і для декого є прикладом. Тож треба бути об'єктивним і порушники мають бути покарані, навіть якщо це близькі нам люди. По-друге, якщо це вкид усім відомого клуба(а Бурбас всіми знаний балабол) в рамках боротьби за президента УПЛ і єдиного телепула, то надання суспільного розголосу цій інформації має притягнути Бурбаса до відповіді за наклеп
    рейтинг: -6
  • hello my is nikita
    Пн, 18 май 2020, 19:20
    бред
    рейтинг: -1
  • Днепр
    Пн, 18 май 2020, 20:44
    Это не бред, а соблюдение закона, на который в нашей стране многим наплевать. Мы в этом отношении настолько далеки от Европы, что никакой безвизовый режим нас европейцами не сделает.
    рейтинг: +1
  • young
    Пн, 18 май 2020, 23:44
    «Фан Днепров», Вам к бен гуриону в диалог плюсы друг другу ставить… Или методичку сменить, эта на 6 лет уже устарела.
    рейтинг: -2
  • Днепр
    Вт, 19 май 2020, 10:49
    если у вас есть что возразить по существу, тогда пообщаемся. если нет, то вам не удастся меня втянуть в ваши мелкие выяснения отношений. тут на футбольном форуме и так очень мало футбола в последнее время. всего хорошего.
    рейтинг: -1
  • ОМ27
    Ср, 20 май 2020, 09:49
    Если на то пошло, нужно было сделать запрос в правоохранительные органы, а не делать вброс в твиттере.
    рейтинг: +1
  • Днепр
    Ср, 20 май 2020, 11:19
    да, надо было, если бы информация была. а ее, похоже, нет, и на самом деле предъявлять нечего
    рейтинг: +1
  • Днепр
    Пн, 18 май 2020, 20:57
    Тесты тут не при чем, вопрос как раз в том, произошло это или нет. За нарушение режима в профессиональном спорте можно получить санкции в виде штрафов, отстранений, дисквалификаций.
    рейтинг: -2
  • Krizys
    Пн, 18 май 2020, 16:44
    Хоть бы счёт источник написал)
    рейтинг: +5
  • Серж
    Пн, 18 май 2020, 16:49
    Бурбас п******с. мягко говоря(((
    рейтинг: +5
  • Leoniddnipro
    Пн, 18 май 2020, 17:38
    montaniero, а за що засуджувати? За те, що здорові хлопці грали у футбол? Згідно санітарних норм карантин вводиться для хворих.Світ подурів з цим вірусом!
    рейтинг: +2
  • montaniero
    Пн, 18 май 2020, 21:24
    За те, що зігравши в футбол(якщо таки зіграли) порушили загальнодержавні умови карантину. Ті, яких ми з вами намагались дотримуватись. І тут більше питання до клубу, аніж до конкретно гравців.
    До чого тут санітарні норми?
    Зрозумійте, наша медицина не взмозі витримати навіть третини того навантаження, що наприклад, в Італії. Саме тому важлива самосвідомість в боротьбі з вірусом
    рейтинг: +1
  • Днепр
    Вт, 19 май 2020, 14:20
    Йдеться не просто про здорових хлопців, які просто пограли в футбол. Виконання норм закону є ознакою цивілізованого суспільства. В країні за Конституцією є три гілки влади, і всі вони пов'язані з законом. Немає закону — немає держави, і всі ваші думки про те наскільки такі масштаби карантину виправдані — це лише ваші думки. Мати і висловлювати свою думку ніхто не забороняє, але ж і законів треба дотримуватись, інакше в нас ніколи не буде таких цінностей як в провідних європейських країнах.
    рейтинг: -1
  • Leoniddnipro
    Вт, 19 май 2020, 17:50
    Фан Днепров, а який закон забороняє грати у футбол? Як кажуть:«в студію!»Єдиний випадок, коли не можна грати у тому числі і у футбол, це введення президентом України Надзвичайного стану.А у нас лише Надзвичайна ситуація.В інших випадках, крім Надзвичайного стану, заборони спокійно пересуватися людині чи грати у той же футбол немає! Конституція України це гарантує.Зараз суди, які ввалюють 17000 штрафи, опинилися в дупі.Бо кожний адвокат розбиває в пил всі ці заборони і штрафи.
    Всі ці карантинні заборони є лише рекомендаціями, а не законом.Коронавірус це майже той же самий грип.Майже, але з більш серйозними ускладненнями.На рівні держави було б досить ввести масочний режим та рекомендації додержуватися особистої гігієни.
    Хтось має приклади тут серед форумчан, захворювання чи родичів, чи друзів, чи сусідів саме на цей коронавірус? Тільки не потрібно прикладів, що «я чув, від когось там чи по телеку кажуть».
    рейтинг: +1
  • Днепр
    Вт, 19 май 2020, 18:54
    указ Кабинета Министров о вводе карантина, пока он действует, вообще-то имеет статус закона. Для вас как обычного гражданина, это может и рекомендация, но для профессионального спортсмена, и профессиональных клубов, существует административная ответственность за нарушения, ФФУ и УПЛ ответственны за соблюдение.
    То что у нас с законом происходит такая фигня, это ж не вчера-сегодня пришло — это уже закоренелая практика. И это настолько закоренело, что вот лично вы даже не понимаете, что это нарушение закона (а также безответственное нарушение карантинных мер), за которые в цивилизованных странах приходится отвечать. (вам, наверное, не надо напоминать, что рука закона все-таки достала ФК Днепр и он ушел на дно).

    Не надо рассказывать про коронавирус, пока вы сами с ним не столкнулись, и не являетсь экспертом-иммунологом, все это всего лишь ваше личное мнение. Мое личное мнение, что не просто карантин надо было вводить в марте, а готовиться к эпидемии с января (чего не было), и тогда на данный момент его можно было
    бы уже заканчивать по всем показателям. А так, счас только достигаем пика заражения, потому что чхали в Украине на рекомендации, это ж даже не закон.
    И да, мой знакомый переболел, в легкой форме.
    рейтинг: +1
  • Leoniddnipro
    Вт, 19 май 2020, 21:04
    Фан Днепров, шановний.По-перше, указ Кабміну не є законом. По-друге, ви не підтвердили, що хтось з ваших знайомих чи родичів захворіли.По-третє, те, що зараз сталося з ФК-СК Дніпро до коронавірусу не має відношення.По-четверте ви не уважно читали мій попередній пост про суди і адвокатів.Чи їх дії та рішення для вас не є законними? По-п'яте, Шахта почала тренеруватися і начхала на цей Кабмін ще нібито пару тижнів назад.Коли всі ще боялися висунути носа зі своїх баз. Питання: Чи Ахметову по-хрену постанови Кабміну, чи його не бере коронавірус, чи може він більше знає? А може з мухи роздули слона? Чому американці припиняють фінансуваннч ВОЗу?
    рейтинг: +1
  • Leoniddnipro
    Вт, 19 май 2020, 21:09
    Фан Днепров, пробачаюсь, про вашого знаймого одразу не помітив у кінці.Але, що означає у легкій формі? У нього діагноз коронавірус чи ГРВІ? Уточніть, будь ласка.
    рейтинг: +1
  • Днепр
    Ср, 20 май 2020, 00:21
    означає, що перехворів вдома, не дійшло до пневмонії і не потрібно було госпіталювати та підключати до апарату ІВЛ.
    рейтинг: -1
  • Днепр
    Ср, 20 май 2020, 00:47
    Приклад ФК я навів в площині «порушення-покарання» в цивілізованому суспільстві.
    Якщо ви знаєте деталі тренування Шахти 2 тижні тому, і там дійсно було порушення, а її не покарали, то це тільки підкреслює безлад в нашій системі. До речі, деякі гравці СК Дніпро на базі тренувалися індивідуально, це навіть на офіційному сайті викладено. Тренувалися індивідуально не було заборонено.
    Ваш пост я уважно прочитав і не згоден, що свобода пересування є підставою розгулювати як вам заманеться.(може я к вам в хату заявлюся і прикриюсь Конституцією? що ви скажете, якщо я прийду без маски, бо це ж тільки рекомендація її носити?) Якщо про суди ви говорите правду, то це знову підкреслює наскільки слабка судова система. Безлад. Безлад, який можна з часом виправити тільки через дотримання законів, а не їх оминання.
    рейтинг: -1
  • Метеор71
    Ср, 20 май 2020, 07:13
    Мені не зрозуміло що ви хочете довести.Якщо ви так впевнені, що короновірусу немає ідіть на канатку і по працюйте на добровільних засадах в лікарні.Ви не хочете ходити в масці, але є люди які її одягають, Майти повагу до них і в громадських місцях її просто одягайте, чі у вас немає коштів її придбати? Це безвідповідальна поцизія характерна для людей " всё пропало" і винна завжди Україна, а самі не хочуть виконати таку дрібницю, як носіння масок.
    рейтинг: +2
  • Leoniddnipro
    Ср, 20 май 2020, 10:09
    Метеор71, якщо ви уважно мене читали, то я не маю сумнівів, що коронавірус існує.У масці я по місту пересуваюсь, я за масочний режим і окремі обмеження.Але я проти моїх конституційних прав щодо обмеження взагаллі.Наприклад їзди на роботу у громадському транспорті чи те, що я не міг купити будматеріали на Курчатовському ринку, чи прогулянки парками міста і т.п.А виходить, як завжди! Зробили з мухи слона.Що підтвердив головний санлікар, якщо не помиляюсь Ляшко.Який сам підтвердив, що обмеження громадянам щодо прогулянок парками, скверами це було зайвим.Що це було більш психологічною мірою.Так коли він брехав: раніше чи зараз? Якщо все так серйозно з цим коронавірусом, тоді нахрена продали мільйони масок до Іспанії напередодні карантину?
    Фан Днепров, це не безлад у нашій системі винен.А винна верхівка при владі та наший олігархат, який має нас за дурнів.Бо ці обмеження направлені проти нас.А вони на на них плювали, бо знають, що ця пандемія занадто перебільшена.Невже Ахметкі не шкода своїх грошей і футболістів, що він дозволяє їм тренуватись наперекір карантину? Отже він більше знає за нас з вами!
    рейтинг: 0
  • Днепр
    Ср, 20 май 2020, 11:47
    Є деталі: візьмемо громадський транспорт — він не ваш особистий, він державний, і свобода пересування тут не порушена — ви можете їздити на таксі, на власному авто, чи ходити пішки. за Конституцією носієм влади є народ, але будь хто не може розпоряджатися державним майном, є відповідальні люди.
    верхівка влади та олігархи не прилетіли з-за кордону чи з іншої планети, вони вийшли з людей, які прагнули туди вийти. як і звичайний хлопець Зеленський, на якого недалекі люди покладали надії, всі вони йдуть для того щоб там бути, ніхто ні кого не кращий кардинально. (а це ми ще не знаємо тих, хто не дійшов). багато з тих, хто не пішов у владу, насправді теж нічим не кращий, і наплювання на закон є поширене явище серед усіх громадян. якщо ви бували у найбільш цивілізованих странах Європи, то бачили, що різниця відчувається прямо з трапу літака, хоча там теж є і верхівки і олігархи. А в нас безлад і середньовіччя.
    рейтинг: +1
  • Leoniddnipro
    Ср, 20 май 2020, 19:08
    Фан Днепров, насмішив! Звичайний хлопець! Ага, звичайний доларовий мільйонер…
    рейтинг: 0
  • Днепр
    Ср, 20 май 2020, 19:55
    він не народився доларовим мільйонером, він став їм, пройшовши немаленький шлях.
    я бачу, що даремно я з вами тут патякаю, якщо ви таких речей не розумієте.
    рейтинг: -1
  • Leoniddnipro
    Чт, 21 май 2020, 15:05
    Таким чином--всі мільйонери та мільярдери звичайні хлопці та дівчатка.Бо вони народилися голими і з неперерізаною пуповиною…
    рейтинг: 0
  • UTOPIE
    Пн, 18 май 2020, 18:42
    5-2 только что выиграли у Александрии в спарринге на базе…
    Надеюсь, ребята-админы выложат эту новость на сайте…
    рейтинг: +8
  • UTOPIE
    Пн, 18 май 2020, 18:51
    рейтинг: +14
  • Brooks
    Пн, 18 май 2020, 20:07
    А Заря в курсе на счёт матча? Хоть бы их уведомили об этом, а то мы уже знаем, а они нет :)
    рейтинг: +7
  • SEKTOR-GAZA
    Пн, 18 май 2020, 21:37
    та дебилы ваще ввели этот карантин! вот Лукашенко красава! правильно говорит что это всё психоз!
    рейтинг: -14
  • young
    Пн, 18 май 2020, 23:40
    ЗАЕБАЛИ ПАНИКОВАТЬ!
    Источник видели? Главного паникера видели? В переводе это означает пПодобноБольшойДжомолунгмеЖЖопый ниггер. Иначе я «Твиттерком» не истолкую.
    А негров я только двух с половиной видел нормальных — но я сомневаюсь, чтобы тут писали Пико, Папа и Половину Дугласа… Может, забыл кого. При Штанге играл один, вот только только по воротам бил красиво, но мимо в основном.
    рейтинг: -9
  • hello my is nikita
    Вт, 19 май 2020, 13:47
    #notoracism
    рейтинг: +1
  • young
    Вт, 19 май 2020, 19:53
    Был неправ. Ниггера заменить на сраного гомосекуала любой другой расы.
    рейтинг: -5
  • ben_gurion
    Вт, 19 май 2020, 23:05
    ГОСПОДИ, сколько здесь нацистов!
    А ещё русню в нацизме обвиняют…
    Почему вы пожизненно с протянутой рукой, то к России, то к Евросоюзу? Потому что ЗАКОН писан не для всех и каждого, вы закон на деньгу всегда меняли и сегодня меняете…
    рейтинг: +1