Вс, 22 августа 2021, 11:24
просмотров: 2287 коментариев: 15 

Йовічевіч: Сьогодні були справжні дніпровські козаки

Йовічевіч: Сьогодні були справжні дніпровські козаки

— Вітаю команду з переконливою перемогою. Ми ставилися до суперника з великою повагою, бо «Рух» показує дуже цікавий футбол. В останніх матчах вони демонстрували, наскільки можуть бути небезпечними, особливо у перехідному моменті. Ми серйозно готувалися проти двох систем: 4-1-4-1 та 5-3-2. В останніх двох матчах вони грали за першою, але я давно знаю тренера, пам’ятаю, як він працював у «Русі» пару років тому. Ми знайшли приклади гри його команди за системою 5-3-2, і готувалися до двох варіацій сьогодні. Мене дуже тішить, що команда зрозуміла матч, контролювала темп і ритм гри. Сьогодні були справжні дніпровські козаки, які порадували наших вболівальників. Хотів би, щоб наші перемоги покликали вболівальників ще в більшій кількості у наступних матчах. Крок за кроком йдемо. Минулого тижня ми зазнали поразки від «Десни» та зробили висновки. Поразка має служити для наступних перемог. Якщо зробиш вірні висновки, це піде лише на користь. У житті набагато більше програєш, ніж виграєш, тому треба з цим миритися. А сьогодні давайте не будемо скромними і покайфуємо від хорошої перемоги, яка дає нам велику впевненість перед наступним матчем.

 

— Як би ви за відсутності Ді Франко та Піхальонка оцінили гру Ігнатенка та дебют Гуцуляка?

 

— Я б хотів відзначити команду. Глобальних цілей досягає не індивідуальний гравець, а команда в цілому. Я можу виграти сьогоднішній матч з Ігнатенком, Когутом та Джурасеком. Але досягти глобальних цілей лише з ними трьома я не можу. Мені потрібен і Піхальнок, і Ді Франко, і Ярмолюк, і інші футболісти, які претендують на ці позиції. У порівнянні з матчем проти «Десни» вийшло 5 нових футболістів. Це показник того, що команда тренується солідно та серйозно. І ті, хто вийшов сьогодні, грали так, ніби то є останній матч в кар’єрі. Так хочу тримати. Не відбулося нічого надзвичайного: ми взяли три очки, хочемо відпочити та сфокусуватися на наступній грі. «Металіст 1925» перед своїми вболівальниками сподівається на позитивний результат, а ми думаємо, як продовжити цю позитивну атмосферу.

 

— Як Євген Паст психологічно пережив драму минулого матчу?

 

— Слухайте, це футбол. Програла уся команда, і я теж програв. Якщо правильно зробиш висновки після поразки, можеш діяти у наступному поєдинку набагато краще. Як і вийшло сьогодні. Є інша ситуація, коли тренер має приймати рішення. Для того я працюю й отримую зарплату – щоб приймати дуже непрості рішення. Хто грає, а хто не грає, і як він сприймає цю ситуацію. На даний момент я маю просто чудову команду. «Ми» є набагато важливішим, ніж «я». Ніхто з нас не є настільки сильним, наскільки уся команда. Це дуже важливо. Я знав, що ми можемо сьогодні, були впевнені у власних силах. І позитивний менталітет став запорукою перемоги над сильним суперником з хорошим тренером. Тож, ще раз відзначаю усю команду, як усі зрозуміли матч і перенесли тактичні задуми з тренування на гру. Коли дотримуємося запланованого, є дійсно хорошою команду. А коли це не виходить, ми можемо програти будь кому. Це футбольні закони.

 

scdnipro1.com.ua

 

15 комментариев
  • alex_dniepr
    Вс, 22 августа 2021, 11:37
    Перший тайм був кращим за другий, перемога на класі.
    рейтинг: +4
  • Матвеус
    Вс, 22 августа 2021, 13:10
    Ну, весной мы вничью дома с ними сыграли, правда Рух был под руководством Федика. Но Кучук типа крут, но мы их вынесли по игре в одну калитку. Растём, имхо, что несомненно радует.
    рейтинг: +1
  • сергій лях
    Вс, 22 августа 2021, 11:55
    Я б не сказав, що це була перемога на класі. Дніпрянам довелося добряче попотіти. Нині на класі ми не здатні перемагати-забагато було помилок в простих ситуаціях, реалізація шкутильгає, комбінаційна гра кепсько дається. Будемо сподіватися на подальший прогрес команди.
    рейтинг: -5
  • сергій лях
    Вс, 22 августа 2021, 12:13
    За старання і бажання дніпрянам велика подяка! Молодці, так тримати! Всіх з заслуженою. трудовою перемогою!
    рейтинг: +5
  • Oldfanat
    Вс, 22 августа 2021, 13:34
    Спасибо. Добавили позитива.
    Первая треть первого круга завершена.
    Можно оценить достижения. На этом этапе мы встретились с двумя конкурентами на место в пятерке. Ворскла и Десна. Набрали 1 очко с ними. То есть борьбу с ними проиграли, как результат мы с ними в пока в пятерке, но они выше.
    (Справедливости ради здесь надо отметить что на сегодня мы шестые по потерянным очкам. Будем пятыми если Колос сегодня с Александрией или в отложенной игре сыграет вничью.)
    В следующих пяти матчах у нас два выезда к Металлисту и Шахтеру, дома играем с Зарей и Вересом и снова выезд к ФК Львов.
    Чтобы остаться на пятом месте, нам нужны те же десять очков. Где нужно добывать три победу думаю понятно. И еще надо за очки зацепиться с Зарей.
    О чем я это все пишу. Чтобы быть в еврокубковой зоне, нужно не просто набирать очки, а брать определенное количество очков на каждом отрезке чемпионата.
    Посмотрим, готова ли команда и ТШ к такой задаче на примере следующих 5 матчей.
    Потому что, если не команда не сможет взять эти очки, концовка круга 1 может быть проблемной с точки зрения места в турнирной таблице.
    рейтинг: +3
  • Oldfanat
    Вс, 22 августа 2021, 13:37
    Сорри)
    *в пока в пятерке — пока в пятерке
    *не команда не сможет — команда не сможет
    рейтинг: 0
  • AlexDnepr
    Вс, 22 августа 2021, 14:33
    Мы с ними играли выезде. Этот фактор надо учитывать.
    рейтинг: 0
  • Oldfanat
    Вс, 22 августа 2021, 15:07
    Да, я понимаю. Я просто констатирую. Все входят в сезон, хочу просто проследить насколько мы на определенную стабильность результата способны сейчас. Я пока не пытаюсь оценивать саму игру.
    рейтинг: +1
  • сергій лях
    Вс, 22 августа 2021, 17:00
    Як на мене, треба ставити перед командою максимальні завдання-боротися за бронзові медалі і якомога далі пройти в матчах за Кубок України. Давненько у Дніпрі не було вже нагород…
    рейтинг: -2
  • Mamai
    Вс, 22 августа 2021, 20:51
    Жумаю в этот момент Еви прибавил как тренер. Это уже не тот безопытный проспект. Он перекусил крепкого орешка, да что там грантного мужика скалу. Спасибо за футбол. Есть новая страница победной истории днепра.
    рейтинг: 0
  • Viktor
    Вс, 22 августа 2021, 21:35
    Команда стает более стабильной. Думаю, провал в Чернигове был недоразумением. Ну и ждем, когда интегрируются все новички. Пока только Кравченко и Джуру можно назвать хорошим усилением.
    П.С. Защитника наверное уже не дождемся…
    рейтинг: +1
  • Андрей Днепр
    Вт, 24 августа 2021, 22:58
    Дождёмся 99%
    рейтинг: 0
  • Fanat FCDD&CK-1
    Вс, 22 августа 2021, 23:12
    Всех с победой!!! По матчу понравилось то, что даже при потере основных игроков команды: Пихалёнок, Логинов, Кравченко, тренерский штаб нашел правильную замену. Так же было видно, что сделана отличная работа над ошибками и подобрана правильная тактика на игру. Дальние удары, постоянный пресинг, быстрые фланги, подборы в центре, своевременный отход в оборону, это то что нам либо не хватало, либо использовалось от случая к случаю. Отдельное спасибо ТШ за то, что не лают из игроков любимчиков и проводят замены по ситуации и состоянию игроков. Кожокару с дебютом!!! Всем добра, еще раз с победой! Молодцы, заслужили!
    рейтинг: +5
  • silin
    Пн, 23 августа 2021, 18:10
    Верните Юрчука, с ним как то спокойней.
    рейтинг: 0
  • Андрей Днепр
    Вт, 24 августа 2021, 22:58
    Что не так с Кожокару?
    рейтинг: 0