Пн, 2 декабря 2019, 18:05
просмотров: 2016 коментариев: 2 

Михайленко: Победа принесла много радости.

Михайленко: Победа принесла много радости.

- Как всегда, во Львове было трудно. Команда после смены тренера демонстрирует другой футбол. Победа принесла нам много положительных эмоций и радости.

 

- Прокомментируйте, пожалуйста, стартовый состав, в котором были изменения по сравнению с прошлым туром.

 

- Мы решили, что с таким типом соперника лучше играть с тем сочетанием игроков, которое вышло сегодня. Нам нужен был Булеца, его способности, то, что он умеет работать между линиями, для контроля мяча нужен было Снежко. Поэтому, эти изменения были абсолютно тактическими.

 

- Когута можно признать MVP матча, он выполняет большой объем работы. Насколько он важен в этом составе?

 

- Он очень важен. Мы благодарны ему за сегодняшний гол. Также важно, что не получил карточку, которая могла не позволить сыграть с «Колосом».

 

2 комментария
  • Анатолий Викторович
    Пн, 2 декабря 2019, 18:44
    Добре що склалося як склалося.Тут тобі і швидкий гол і команда така собі.З Колосом буде набагато складніше, а перемагати треба.
    рейтинг: +4
  • Leoniddnipro
    Пн, 2 декабря 2019, 19:25
    Склалося тому, що з'явилося бажання грати.Всіх з перемогою.
    Юрчук виручив на останньому рубежі.Якщо б не він, то горіти б нам у першому таймі 1:2.Тому гра нашіх ЦЗ Логінова та Гуйє не була бездоганною.Проте надалі вони зіграли майже без помилок.Лопирьонок, виявляється, може і не бокопорити іноді.Здається на фланзі йому почувається краще.Шаповал теж задовільно зіграв.Хоча й було кілька помилок.
    Кравченко намагався налагодити більш швидкісний розіграш м'яча.І це нерідко додавало гостроту нашій атаці.Когут наша паличка-виручалочка.Виконав величезний об'єм роботи та ще й гола збацав!.. Вакулко зі Сніжком непогано комбінували.Плюс Коркішко розігрався.Додати до цього корисні дії Булеци при переході з захисту в атаку.Отримуємо більш цікавий футбол.А не ту тягомотину, що в останніх турах.
    Супряга поки що не може знайти свою гру.Багато сумбуру і зайвих рухів.Йому б навчитися читати хід матчу і бачити поле.
    Кому як, а мені гра сподобалася.Було немало грамотних дій від нашої групи атаки.Наладилася гра в один дотик і короткий пас.Також проходили довгі паси.Що у конкретному матчі могло принести ще більшого успіху, використай гольові моменти наша атакуюча ланка.Було набагато менше браку у передачах.І що головне: у хлопців з'явилася жага до боротьби.
    рейтинг: +3