Пн, 24 апреля 2023, 16:16
просмотров: 3376 коментариев: 30 

Олександр Кучер: Це було якесь дежавю

Олександр Кучер: Це було якесь дежавю

– Сьогодні по рахунку було якесь дежавю, як у матчі першого кола. А по грі, то наша команда не виходила з половини поля суперника – ми створювали моменти і з гри, і зі стандартів. Повели 2:0 і далі незрозуміло, що сталося: чи втратили концентрацію, чи якась вальяжність пішла, але суперник один раз дійшов до воріт і забив два голи. Звичайно, що після цього гравці «Руху» піднялися духом, закрилися і нам треба було заново скривати їх захист. Хлопці молодці у тому плані, що вони витримали гру і забили гол, котрий і був нам потрібен для позитивного результату.

 

– Який стан Рубчинського, котрий передчасно пішов з поля?

 

– У нього є забій, вдарили по коліну. Завтра вже будемо розуміти, коли детально обстежимо Валентина. Сподіваюся, що у нього нічого страшного немає.

 

– Чому сьогодні довірили місце в основі Валефу, а ні Рибаку?

 

– Бачите, щось у нас воротарі не можуть розібратися у першу чергу з собою. Може у голові щось, може нервозність або тиск якийсь. Щось вони у кожній грі трошечки придумують, тим самим ускладнюють життя. Будемо розмовляти з ними, бо так звісно не можна, коли у кожній грі хтось з них починає чудити. Нам потрібна стабільність.

 

– В якому психологічному стані зараз колектив?

 

– Хлопці зосереджені, вони гарно тренуються і зібрані. Ті моменти, котрі у грі відбуваються, ми завжди обговорюємо і детально розбираємо. Повторюся, що ми не маємо права пропускати два голи. при цьому не випускаючи суперника з його штрафного майданчику. Для мене це незрозуміло. Я ще спокійно передивлюся матч і вже потім будемо робити якісь висновки.

 

– Як вам дії Олександра Назаренка на позиції лівого захисника і загалом гра на флангах в обороні?

 

– І Адамюк, і Назаренко непогано виглядали. Звичайно, вони давно не грали, тому і були замінені, адже їх функціональний стан ще не готовий на сто відсотків. Тому треба було їх міняти, оскільки було видно, що вони «наїлися» під кінець свого ігрового часу на полі. Так що заміни були планові. Персонально по Назаренку скажу, то він віддавався, підключався в атаку і в обороні допомагав. Звісно, що для нього це нова позиція і ми будемо ще дивитися, де його задіяти, адже його треба вчити грати на цій позиції. Головне, що у нього є всі дані бути гравцем основного складу.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

30 комментариев
  • сергій лях
    Пн, 24 апреля 2023, 16:54
    Прагнучи об'єктивно аналізувати гру, відзначу, що перші 30 хв. матчу дніпряни зіграли якісно. За цей час команда створила більше гольових моментів ніж за наступні 60 хв. матчу. А ось подальша гра команди розчарувала прикрими помилками в обороні й невиразною грою в атаці.
    Щодо Назаренка то він матч як завжди провів старанно, наполегливо, але браку в передачах було забагато…
    рейтинг: +17
  • Vorren
    Пн, 24 апреля 2023, 21:21
    А у вас не возникает дежавю.что команда в каждом матче играет первые 30 мин, а дальше мучения!
    рейтинг: +4
  • сергій лях
    Вт, 25 апреля 2023, 07:54
    У матчі проти «Металіста-1925» Дніпряни забивали голи на 71, 78 та 81 хв матчу…
    рейтинг: +2
  • Viktor
    Пн, 24 апреля 2023, 22:01
    не більше, чим у інших, але загострював як на мене краще ніж Каплієнко і Матаріта.
    рейтинг: +2
  • We want DD
    Пн, 24 апреля 2023, 17:19
    Для атаки команда обладает лучшими в своих амплуа игроками лиги, а комбинационной игры нет…
    Опять же, лидеры набрали форму, соперник существенно ниже уровнем — а спокойной реализации преимущества нет…
    А что есть вместо этого? Человек с брежневскими бровями, сложа руки на груди, марширует туда-сюда вдоль бровки… С унылым выражением на безвольном лице, которое тіки заохочує щелкнуть по носу…

    Понятно, в принципе, каким способом у нас получают тренерские лицензии. Но в этом случае, видимо, брови стали решающим фактором: мастадонты из лицензионного комитета вспомнили Брежнева, растрогались и выдали бумажку за полцены…
    рейтинг: +4
  • Віктор1983
    Пн, 24 апреля 2023, 17:35
    Нажаль дежавю у нас на тренерському містку а друге у рамці воріт на пару з супер захисником.
    рейтинг: +12
  • AlexDeadLine
    Пн, 24 апреля 2023, 17:45
    Коли для головного тренера не зрозуміло, чому команда після 2: 0, починає грати в незрозуміло в шо, чи то в команді, чи то в бригаді багаточисельного тренерського штабу, почінаючи з тих, що тупцюють біла брови.
    рейтинг: +10
  • AlexDeadLine
    Пн, 24 апреля 2023, 17:46
    … треба швидше міняти…
    рейтинг: +5
  • Nookie
    Пн, 24 апреля 2023, 17:48
    Сегодня можно было бы и Танчика, а не Хайнера выпустить.
    рейтинг: +10
  • sdneprom
    Пн, 24 апреля 2023, 19:14
    У Луческу учился вьюхи давать — все пидар@сы, один я Д'Артаньян. Сказал бы уже — да, я лох, с составом набочинил, особенно с воротчиком, так нет, опять все вратари в каждом матче… Валеф в этом сезоне набокопорил на два сезона вперёд, и все равно ставил/ставит, а стоило разок Рыбаку накосячить сразу на лавку, поменял, бля, на Дасаева…
    рейтинг: +11
  • Migelos
    Пн, 24 апреля 2023, 19:16
    Не понял этого внезапного наезда на Рыбака, надо напомнить Кучеру кто спас его жопу в матче с Вересом. Подсказка: это был не Макс Вафел. Да, возможно матч с Заре был не самым лучшим в исполнении Рыбака, но сразу же присаживать его на лавку да ещё и в интервью критиковать молодого вратаря — извините, это занадто пан Кучер. Лучше бы ты Валефа воспитывал так после его ошибок, а то выходит что только для Кучера привоз Валефа это «сюрприз», все болельщики Днепра с двумя глазами знают что этого мешка с картошкой и близко к воротам подпускать нельзя.
    рейтинг: +19
  • AnderUman
    Пн, 24 апреля 2023, 20:58
    Слава Богу, что был в командировке и не видел игру.Мои бы нервы не выдержали очередной, ставший уже визитной карточкой команды, валидол, причём, независимо от уровня соперника.Мы тут рассуждаем, мол у кротов календарь сложнее нашего, после таких матчей думаешь, как мы будем играть с Одессой, Ингульцом, Кривыми, та теми же Алексами.Валеф, даже не хочу ничего писать-такого воротника за всю историю днепровского футбола точно не было.))
    рейтинг: +11
  • Матвеус
    Вт, 25 апреля 2023, 02:03
    Так самое обидное, бро, что забили 2 быстрых мяча на лёгкие, шутя, и тут начался бразильский цирк!))) Ты бы прикололся, ощущения, покруче, чем после просмотра фильма «Мистер Бин») Я смеялся очень долго после второго пропущенного, хотя было не до смеха, конечно… это просто жесть)
    рейтинг: 0
  • Александр
    Вт, 25 апреля 2023, 09:35
    Так звонок был когда он побежал к ауту с ворот. Его там чудом не обокрали и не закинули в пустые. А он еще вместо того что бы ебнуть тот мяч подальше в аут начал против 2-х корпусом закрывать. Хайнер отдыхает!!!
    рейтинг: +5
  • уанф
    Пн, 24 апреля 2023, 21:29
    Де Лаштувка? Якщо вільний, давайте попросимо повернутись.

    (+ капітанська пов'язка)
    рейтинг: +3
  • Grod 1980
    Пн, 24 апреля 2023, 22:23
    Может Медина попросим, как легенду. Ну какой Лаштувка
    рейтинг: +5
  • AnderUman
    Вт, 25 апреля 2023, 00:03
    Та Медин бы сейчас точно сыграл лучше, тем более, при теперешнем уровне турнира.
    рейтинг: +4
  • уанф
    Вт, 25 апреля 2023, 01:18
    Лаштувці 40 років, нібито ще грає; Медін на 10 старший.

    Ян любив виходити іноді аж до центрального кола, але не пам'ятаю, щоб йому на порожні ворота забивали (якось умів розраховувати).

    А взагалі дивне ставлення до воротарів. Дайте людині шанс, нехай пропустить свої 20 м'ячів. Зате появиться досвід. Взаємодія із захистом.

    Ну, це якщо формувати команду всерйоз і на тривалу перспективу.

    рейтинг: +3
  • Александр
    Вт, 25 апреля 2023, 09:38
    Це приказка про молодих. Валефу вже закiнчувати пора, там вже нiякi 20 не допоможуть!
    рейтинг: +1
  • уанф
    Вт, 25 апреля 2023, 11:53
    Саме так, я хотів дописати (про молодь), але, собака стара, полінувався.
    рейтинг: 0
  • Flint
    Вт, 25 апреля 2023, 05:54
    Лаштувка? Виходить час загоїв усе і усі забули його яскраві ляпи та цілу уйму втрачених очок через його «блискучу» гру? Чи не на цьому сайті його називали ЛАЖАштувкою? Коли у Бойка пішла гра, то одразу усі забули що «йому тут не раді», аби тільки Ян не повертався у рамку. Та й Медін при усій надійності теж любив такі голи нам привозити вибігаючи далеко за межі штрафної. Одразу пригадується Шинкаренко: «Микола знов побіг за пивом і нам забили гол». Але свого часу якби не гра Медіна, то Дніпро вилетів би до першої ліги вперше в історії ще у сезоні 99-00, тому йому таке прощали. Взагалі у нас начебто і не було таких проблем з цією позицією, але і таких щоб прямо надійних можна перерахувати на пальцях однієї руки: Медін, Кернозенко, Бойко, Кожукару, Лунін (як для свого віку). Здається все. Були посередні такі як Лаштувка, Куслій, Боровик, Юрчук, або навіть сєпар старцев. Були не виправдавші сподівання Варцаба, Шеліхов, Баштаненко. А було і відверте жахіття як Сарнавський. Макс то взагалі унікум, не підходе нікуди: начебто щось вміє, але щось завжди не так. І на стрічці непогано, і рефлекси є, але десь не фартить. Начебто і ногами грати вміє, але обов'язково десь обріжеться. І начебто зріст не самий маленький для кіпера (185), але виглядає чомусь мініатюрно на відміну від того ж Юрчука з таким же зростом. Ну і дивні рішення приймає, чи то від нервів, чи то через свою кваліфікацію. Дивний хлопець. Але перш за все то не його потрібно винити, він то грає як вміє і не вийожується на відміну від інших легів, їздив с командою усюди, винні ті хто притягнув його сюди і намагається зробити з нього Нойєра, щоб продати подорожче (грав би собі хлопець і далі вдома), та той хто ліпить його до основи
    коли вже стало ясно, що Нойєра з нього не вийде у сподіванні хоч якісь гроші на ньому відбити.
    рейтинг: +4
  • уанф
    Вт, 25 апреля 2023, 12:03
    Ну звісно забувається. Але забувається і те, як грала команда перший сезон про Рамосі, коли всі сиділи на чужих воротах, і стрімкі виходи суперника в контратаки залишали воротаря один на один з нападом, і скільки раз воротар команду рятував.

    От якраз копія останньої гри.

    Але все розумію; іноді писав тоді на форумі, що Ян не тільки пропустив, але і відбив ще більше, і що? Та нічого. Видно ж тільки пропущені м'ячі. В кращому разі писали — ну і що, то його робота. Ага. Воротар же завжди крайній.
    рейтинг: 0
  • Flint
    Вт, 25 апреля 2023, 12:44
    Ну, це вже така воротарська доля. Як кажуть: воротар істота проклята, під його ногами і трава не росте. Який би заслужений не був СаШо, йому довічно будуть пригадувати Словенію та Баварію. Каріус назавжди в усіх буде асоціюватися з провалом у фіналі ЛЧ, а провівший непогану кар'єру Девід Сімен у всіх відкладеться у пам'яті як той, що вчасно не пішов. І таких дуже багато. З чим асоціюється у першу чергу орк філімонов? Я не міг зрозуміти як його після такого Дирка купила. А Девід Джеймс? Йому тільки клоунського ковпака не вистачало. У Яна були гарні матчі і це дивувало, а повинно бути навпаки- у гарного кіпера зазвичай дивують несподівані ляпи. Стабільність- це не про нього. Хоча стабільність- то було про Сарнавського, але ми чомусь цьому не раділи)))
    рейтинг: 0
  • уанф
    Пн, 24 апреля 2023, 21:32
    Що ми лаємось? Зате було весело.
    Колись Малафєєв говорив про «искренний футбол». Може, це воно?
    рейтинг: +2
  • AnderUman
    Вт, 25 апреля 2023, 00:15
    «Искренний футбол»по Малафееву, это, имхо, лучшее, что я видел(выношу наш Днепр за скобки)именно в плане игры(хотя у минчан и результат был)при Союзе.Примерно в такой футбол играло тбилиское Динамо в начале 80-х, но их воротники Курбыко и Габелия, хоть и были, особенно последний, одиозными и харизматическими личностями, таких откровенных ляпов точно не допускали.
    рейтинг: +1
  • Viktor
    Пн, 24 апреля 2023, 22:18
    Коли одні й ті самі помилки повторюються… і з боку гравців, і з боку тренера, то це каже про рівень самооцінки і якість самоаналізу.
    Я вважаю, що після цієї гри Валефа можна відправляти назад на пляжі Форталези. (Юрчук сильно заважав?...)
    Взагалі тема легіонерів мене дуже турбує. Я не можу дивитись на цей пляжний футбол. Ще якось Бланко барахтається, але його ефективність… Ну тобто він не виглядає тим, якого складно замінити. Що і довів той же Когут. І Назаренко до речі сьогодні багато загострював і створював динаміку на фланзі.
    Матаріта, Пеглоу, Хайнер?.. будь який гравець ю-19 думаю зіграє не гірше. Та той же Танчик, якого ТШ просто ігнорує з незрозумілих причин.
    Питання риторичне: якщо ви не можете оцінити якість гравців, яких запрошуєте в команду, то може краще зайнятись чимось іншим?
    Коротше, зрозуміло, що фініш сезону буде нервовий, не в тому плані, що буде якась серйозна боротьба за 1 місце, а в тому, що буде складно втримати 2-е.
    Команда як залежала від двох людей, так і залежить. Зоря закрила їх — і бачимо різницю.
    Запасаємось валідолом.
    рейтинг: +6
  • Grod 1980
    Пн, 24 апреля 2023, 22:28
    Пераювое, это легионеры, ди и не только легионеры, десант из Харькова туда же. Во что играет Пеглоу, я непонимаю. Медленный, пас не может отдать, все тупо бьёт в соперника. Мысли ноль. Когда бил головой, там впринципе забить нельзя, скинь головой в центр мяч… Хайнер, Валеф даже новость нечего. Матарита… кажись Назаренко посильнее будет в защите, даже. Танковский вышел, пнуть мяч боялся. Ну светлое пятно Бланко, но и то много бестолковый беготни, хотя черновой работы да делает много. БЕСПЛАТНО наше все
    рейтинг: +4
  • Grod 1980
    Вт, 25 апреля 2023, 07:34
    https://www.facebook.com/groups/418829072321957/permalink/1292061808332008/?ref=shar
    Яркая иллюстрация Валеф и Сваток, против нападения нынешнего УПЛ
    рейтинг: +5
  • Grod 1980
    Вт, 25 апреля 2023, 07:38
    Тот что в воротах, просто копия. А защита наша, так же где-то ещё бегает когда нам по воротам лупашат
    рейтинг: +1
  • 25 sektor
    Вт, 25 апреля 2023, 13:27
    Валеф должен теперь поляну накрыть Пихаленку и Когуту
    рейтинг: +5