Ср, 8 февраля 2012, 12:49
просмотров: 6099 коментариев: 13 

Рамос: "Єдина проблема — недостатня кількість гравців"

Рамос: "Єдина проблема — недостатня кількість гравців"

— Ми добре попрацювали, — сказав Хуанде РАМОС. — План занять виконаний стовідсотково, умови були ідеальними, погода теж не заважала.

 

— Перший збір у «Дніпра» був один з найінтенсивніших серед всіх команд прем'єр-ліги: одразу ж почалися тести, кроси...

— Не знаю, наскільки їх можна назвати самими інтенсивними. Усім було складно. Дуже складно. Але це і зрозуміло — робота була непростою. Вся група гравців, яка тут працювала, старалася, претензій у мене ні до кого немає. Сподіваюся, фізичні кондиції команда на цьому зборі відновила.

 

— У футбольному центрі Марбельї, наскільки відомо, ви зі своїми командами бували не раз?

— Так, це місце знаю давно, тому з самого початку був впевнений в тому, що умови для збору будуть відмінними. Ми працювали на полях для гольфу і на плоскій поверхні. Займалися на підйомах і спусках. Всі ці навантаження дали певний результат. Своїх цілей ми досягли.

 

— Чим на першому зборі залишилися незадоволені?

— Єдина проблема — недостатня кількість гравців, які були в нашому розпорядженні. За повною програмою ми працювали лише з 14-15 футболістами. Тут і травми — Стрінич, Денисов, Кравченко, і участь в Кубку Африки — Інкум і Боатенг.

 

— «Дніпро» на зборі провів три контрольні матчі. Які враження від цих ігор?

— Кожен матч дає підстави для роздумів, але глибоких висновків із цих ігор не робимо: усі хлопці під навантаженнями. Зате рухаються в правильному напрямку.

 

— Яке враження залишив чеський захисник Мазух?

— Приємне. Цей гравець прийшов на позицію, яка вимагала негайного підсилення. Він працював на совість, видно те, що цей футболіст високого рівня.

 

— Трансферним орієнтиром міжсезоння ви називали появу трьох-чотирьох новачків. Плани не змінилися?

— Ні. І по кожному з кандидатів існує ймовірність переходу. Сподіваюся, що вже на наступному зборі у нас буде поповнення.

 

— План на другий збір зверстаний повністю?

— Звичайно. Продумали все до дрібниць. На другому зборі робота буде дещо іншого плану. І матчів буде більше, і тренувань техніко-тактичного плану. Ми тримаємо в пам’яті ті непрості матчі, які нам належить зіграти в перших числах березня. До «Шахтарю», «Динамо» і «Ворсклі» ми готуємося з повною відповідальністю.

 

— Фізичні навантаження на другому зборі в команди ще будуть?

— Не так багато, як на першому, але будуть.

 

Олександр Петров, Український футбол

13 комментариев
  • Валентин
    Ср, 8 февраля 2012, 13:04
    «Займалися на підйомах і спусках» — это наверное была имитация поля Днепр Арены :)
    рейтинг: 0
  • Сергей Днепрянин
    Чт, 9 февраля 2012, 00:24
    Успехи Самуэля Инкума на Кубке Африки не остались без внимания. По информации topmercato.com, французские клубы «Лион», «Лилль» и «Ренн» заинтересованы в покупке ганца, а некоторые из них уже обратились с соответствующим запросом в «Днепр».

    Кроме того, сообщается, что Инкум не возражает против ухода из «Днепра», что трансфер может «потянуть» на 6 миллионов евро, и что за ним также следят «Спортинг», «Астон Вилла», «Валенсия» и «Динамо» Москва.

    terrikon.com/posts/109998

    ВотДнепропетровский «Днепр» в два раза увеличил предложение по заработной плате молодому защитнику «Насионаля» Себастьяну Коатесу, и, если уругваец согласится, то будет получать в пять раз больше, чем его нынешняя зарплата. «Трехцветные» с нетерпением ждут разрешения ситуации, так как полученные деньги могут принципиально улучшить финансовое состояние клуба. Украинцы предлагают за пятьдесят процентов прав на игрока пять миллионов евро, сообщает Ovacion Digital.

    минус 1!!!
    рейтинг: 0
  • SPEED
    Ср, 8 февраля 2012, 13:06
    — Трансферним орієнтиром міжсезоння ви називали появу трьох-чотирьох новачків. Плани не змінилися?

    — Ні. І по кожному з кандидатів існує ймовірність переходу. Сподіваюся, що вже на наступному зборі у нас буде поповнення.

    Скажем так, радует сказанное, но веры мало, хотя «она» умирает последней…
    рейтинг: 0
  • Valeroso
    Ср, 8 февраля 2012, 13:50
    ахахах)))
    рейтинг: 0
  • Сергей Днепрянин
    Ср, 8 февраля 2012, 13:29
    Может быть взять безплатно Раца?
    По информации румынской прессы, в конце прошлого года перед уходом в отпуск защитник «Шахтера» и сборной Румынии Разван Рац попросил, чтобы клуб выставил его на трансфер по личным мотивам. Мирча Луческу не стал чинить препятствия футболисту, предложив ему самому найти подходящий вариант продолжения карьеры, причем в качестве свободного агента.
    рейтинг: 0
  • T.N.T
    Ср, 8 февраля 2012, 13:37
    Зачем? Сейчас он ничем не лучше Стринича или Денисова, при этом он не украинец, уже явно не прибавит и хочет высокую зарплату.
    рейтинг: 0
  • SL
    Ср, 8 февраля 2012, 14:55
    он сейчас никакой…
    рейтинг: 0
  • Димитрий
    Ср, 8 февраля 2012, 13:59
    Ну не очень понятно о недостаточном количестве игроков.Может быть все таки стоило из Кривбасса взять пару тройку арендованных на проблемные защитные редуты??
    рейтинг: 0
  • T.N.T
    Ср, 8 февраля 2012, 14:11
    Вернет Рамос из Кривбасса игроков и трансферов нормальных игроков из Европы уже точно не дождется — АВС скажет, что все проблемные позиции закрыты. Да и зачем людям сезон ломать, если тренер на них не рассчитывает.
    рейтинг: 0
  • Ч С Н
    Ср, 8 февраля 2012, 16:12
    Удачи всем Днепрянам!!!
    рейтинг: 0
  • Davor
    Ср, 8 февраля 2012, 20:30
    Я хоть и не доволен результатом Рамоса за весь период его работы в Днепре, но то что он избавляет нас от балласта — это восхищает!
    Зачем тогда АВС и Ивка год года повторяют, что мы не заслуживали поражение в том или в этом матче, или «обещаеют» место в ЛЧ?..
    Хоть у кого-то есть голова в этом клубе…
    рейтинг: 0
  • DD83
    Ср, 8 февраля 2012, 21:21
    гана проиграла так шо они едут))
    рейтинг: 0
  • Андр
    Вс, 12 февраля 2012, 20:54
    я думаю инкум никуда не поедет.не отпустят пока.а то что днепр есчо когото подпишет это сто процентов.
    рейтинг: 0