Вт, 27 июля 2021, 09:51
просмотров: 1882 коментариев: 3 

Уляницький: Якщо 2:2 на табло - це закономірно

Уляницький: Якщо 2:2 на табло - це закономірно

— Драматика цього матчу чудова для глядачів, і одразу ж хочу подякувати нашим вболівальникам, які сьогодні прийшли на стадіон, а ми давно не грали за такої атмосфери, але для тренерів – це інфарктні матчі. Треба було реалізовувати ті моменти, що ми створювали, а суперник, у свою чергу, витиснув максимум з того, що у нього було.  Хоча нам немає у чому докорити команді, а в кінці гри вболівальники взагалі погнали нас вперед, і були моменти, але ми не зуміли їх реалізувати. Але якщо 2:2 на табло – значить це закономірно.

 

— Попереду матч із фінами, а команда знову не втримує перемогу. Як ви зумієте вирішити цю проблему за три дні?

 

— Ми працюємо над цим, але футбол складається з помилок.  Сьогодні ми мали шанс забити ще один м’яч і закрити гру. Ми працюємо над цим, і це проблема багатьох команд, коли ти пропускаєш і суперник повертається у гру. Тут вже більше діє психологічний фактор. Як це виправляти це? Треба працювати над помилками.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

3 комментария
  • Twisted
    Вт, 27 июля 2021, 11:08
    От трепло. Не зіграй філігранно браток Сваток, то ще й програти могли =)
    рейтинг: +2
  • Евгений Коробка
    Вт, 27 июля 2021, 11:19
    Я выскажу свое сугубо субъективное мнение, но мне показалось, что Сваток хотел выбить мяч на угловой, видя замешательство вратаря, но мяч лег не так как хотелось.
    Роковая ошибка.Так бывает, мы видим все глазами операторов, и не всегда это совпадает с реальностью.ИМХО
    рейтинг: +8
  • Twisted
    Вт, 27 июля 2021, 13:40
    Я й не кажу, що він хотів забити. Боже збав від такого щастя. =)
    Та й усі погодяться. У повторах видно, про що й ті два лайдаки недокоментатори казали, що він викручував ногу, щоб вибивати вбік, але не зрослося.
    рейтинг: +1