Вт, 9 июня 2020, 14:42
просмотров: 1516 коментариев: 2 

Хобленко: Эмоции это нормально

Хобленко: Эмоции это нормально

Автор переможного голу у ворота ПФК «Львів», форвард СК «Дніпро-1» Олексій Хобленко відповів на запитання на післяматчевій пресконференції:

 

— Непроста для нас вийшла перемога, і після гри були певні емоції, але все це нормально. Головне, що ми перемогли. Зараз ми йдемо на невелику перерву з хорошим настроєм, так що усіх з перемогою!

 

— Сьогодні ти знову забив, але взагалі якої гри від тебе чекає тренерський штаб, адже окрім голів, ти робиш на полі і багато іншої роботи?

 

— Так, ми дуже багато рухаємося без м’яча і зрозуміло, що вболівальникам це непомітно, але ми чимало пресингуємо суперника. І це стосується будь-якого нападника, хоч ти граєш центрфорварда, або на фланзі, але усі рухаються, відкриваються. Головне тут забивати і робити корисні дії для команди. Тоді форвард вважається хорошим.

 

— І все ж таки, гра вийшла дуже емоційною. Як це відчувалося на полі?

 

— Насправді, вже давно не було саме таких офіційних матчів, і у нас це тільки друга гра після великої перерви. Так що, вважаю, що тут все нормально, коли спалах таких емоцій на полі. Хтось з кимось зчепився, десь поштовхалися, в якийсь бік арбітр невірно зафіксував порушення правил – все це футбол. Так що все це нормально і нічого страшного тут не має.

 

— Сьогодні у команди четверта поспіль, і взагалі десята перемога в УПЛ. Хороше привітання для Папи, який, щоправда, участь у грі не брав?

 

— Так, ми його ще зранку привітали, зробили йому коридор (посміхається). Нажаль, він поки що ще не набрав свою оптимальну форму, і ми всі на це чекаємо бажаємо йому скоріше повернутися на поле. Так що перемога для нього і вболівальників.

 

Пресслужба СК Дніпро-1


2 комментария
  • UTOPIE
    Вт, 9 июня 2020, 18:36
    Отлично вышел и гол положил настоящий, трудовой, форвардовский, к тому же оказавшийся победным!!!
    Надеюсь все критиканы начинают убеждаться насколько хорошее приобретение Алексей для нас? Верю в него!!! Почему-то с первой минуты понравился как человек! А если человек хороший, то и игрок хороший где-то совсем рядом!
    рейтинг: +7
  • DEN-Dnepr83
    Вт, 9 июня 2020, 21:49
    Он сильнее Супряги. Супряга зависимый игрок и не боец как по мне
    рейтинг: -1