Сб, 18 февраля 2023, 20:39
просмотров: 4133 коментариев: 74 

Дежавю

Дежавю

Історичний дебют Дніпра-1 в плей-оф єврокубків був затьмарений поразкою. Команда Кучера була близькою до прийнятної нульової нічиї на виїзді, але пізній гол після стандарту все зіпсував.

 

Головні події матчу

0 хвилина. В складі Дніпра-1 зʼявились двоє зимових новачків: правий захисник Хайнер та лівий вінгер Пеглоу. В іншому це був звичний за осінньою частиною сезону склад. Основна трійка півзахисників: Бабенко, Рубчинський, Піхальонок; традиційний центр захисту; Гуцуляк та Довбик в групі атаки. А от АЕК втратив на цей матч двох важливих гравців, які запамʼятались ще по літніх матчах: центрхава Альтмана та вінгера Дюрчо - це мало б зробити кіпріотів слабшими. Загалом АЕК перед грою був на вражаючій серії з 15 матчів поспіль без поразок в чемпіонаті, завдяки чому очолював свою лігу. Та й загалом був у кращій формі, бо продовжував грати чемпіонат протягом всієї зими, тоді як Дніпро-1 не мав офіційних матчів два з половиною місяці.

 

2 хвилина. Амаш втрачає мʼяч біля власного штрафного, Трічковскі майже без перешкод вицілює верхній кут воріт, але Валеф у стрибку відбиває мʼяч. На цьому неприємності не закінчуються: АЕК розігрує гарну заготовку на кутовому. Пас низом на ближню штангу і скидка в один дотик в центр штрафного, куди завчасно з іншої зони підбіг гравець - все той же №10. Перший його удар заблокував Довбик, а добивання прийшлося вище воріт. На початку епізоду з Трічковскі грав Бабенко, але коли той від нього втік, прямуючи в свою зону від скидку, Руслан просто перемкнувся на іншого гравця, лишившись від свого початкового візаві на відстані близько восьми метрів.

 

7 хвилина. Простий аут ледве не призводить до голу в ворота Дніпра-1. Вкидання в штрафний майданчик, Сваток не розраховує траекторію польоту мʼяча та вистрибує зарано - мʼяч перелітає через нього і прямує на дальню штангу. Там Амаш намагається винести мʼяч із штрафного, але виконує корявочку і віддає мʼяч Лопесу. Той пробиває в дальню девʼятку - мʼяч чіпляє поперечину.

 

16 хвилина. Хаотичні відскоки відбуваються в штрафному Дніпра-1 після чергового стандарту - Валеф втручається в ситуацію і забирає мʼяч. Загалом АЕК змушує нашу команду володіти мʼячем у власному штрафному майданчику або на ближніх до нього підступах. Огранізувати якийсь осмислений білд-ап, що дозволив би стабільно виводити мʼяч на чужу половину через пас, не вдається. Частіше за все Сваток просто бʼє мʼяч вперед, і захисники АЕКа розбираються зі спробами Довбика ним заволодіти.

 

19 хвилина. Дніпро-1 нарешті розігрує щось схоже на атакувальну комбінацію - ключову роль в епізоді грає Рубчинський. Валік дещо несподівано відкрився в зону на лівому фланзі і прострілив в штрафний майданчик, Довбик намагався скинути мʼяч під себе, але зробив це неточно. Амаш летить у безглуздому підкаті на захисника, коли дістатись до мʼяча неможливо, і отримує жовту картку. Дніпро-1 помітно нервує, тоді як АЕК навпаки, відчуває впевненість у власних діях.

 

22 хвилина. Сваток в запарі виносить мʼяч вперед, але Довбику нарешті вдається за нього зачепитись і через пас розвинути атаку іншим флангом. Амаш підключається вперед, прострілює в штрафний, і все той же Довбик намагається пробити в один дотик - захисник блокує цей удар, єдиний у Дніпра-1 за перший тайм.

 

28 хвилина. Валеф несподівано тонким пасом низом розрізає дві лінії АЕКу, а Пеглоу кидає в прорив Довбика. Класна дія від бразильця, шкода що чи не єдина за відведений йому тайм ігрового часу. Довбик вривається до штрафного, на замаху садить захисника, але пробити не встигає - інший захисник вкрав мʼяч у Артема з-під ноги. Дніпро-1 трохи отямився останніми хвилинами, а останню пʼятихвилинку взагалі домінував у контролі мʼяча. АЕК трохи збавив оберти після ударної першої чверті матчу.

 

36 хвилина. Гарсія намагається пробити головою після подачі зі штрафного, але не потрапляє по мʼячу. Його в момент подачі опікає Бабенко, і не дограє епізод до кінця: в завершальній фазі епізоду іспанець діє без супротиву. Памʼятаємо момент на другій хвилині, коли Трічковскі після кутового відкрився під скидку в центр штрафного - з ним тоді також грав Бабенко. Так з ким грає Руслан на стандартах? Це розписано до початку матчу, чи команда працює за принципом "розібрали гравців"?

 

37-45 хвилини. В другій половині тайму Дніпру-1 вдалося стабілізувати гру в тому сенсі, що АЕК перестав створювати загрози воротам Валефа, але й самі дніпряни нічого не створили біля воріт суперника. АЕК більш впевнено грає насамперед в середній третині поля, що дозволяє йому контролювати підходи до власного штрафного і успішно обмежувати атакувальні активності дніпрян. В кінцівці тайму косяком пішли фоли, і гра взагалі розбилась на окремі епізоди.

 

Перерва

Невдалий тайм від Дніпра-1: безбарвний в атаці, нервовий у захисті. Особливо відчутну перевагу АЕК мав у першій його половині. Кучер виконує подвійну заміну і випускає оновлений лівий фланг: замість Амаша та Пеглоу виходять Горбунов та Бланко.

 

49 хвилина. Черговий небезпечний удар по воротах Дніпра-1: Фараж пробиває з-за меж штрафного після відскоку - Валеф парирує удар. Лопес намагається цинічно намалювати пенальті, імітуючи зіткнення з голкіпером, але арбітр фіксує у нього офсайд.

 

56 хвилина. Перший удар в площину воріт АЕКа - це Довбик відскочив на лінію штрафного під розіграш кутового і завдав удару в один дотик. Кіпер впевнено забрав мʼяч.

 

57 хвилина. Буквально одразу АЕК втрачає мʼяч на своїй половині поля, і Гуцуляк бʼє по воротах з непоганої позиції в зоні напівкола, але удар невдалий - мʼяч летить далеко від воріт. За хвилину Дніпро-1 завдав більше ударів по воротах суперника, ніж за увесь час до того.

 

58 хвилина. АЕК не залишається в боргу, Фараж пробиває від 11-метрової позначки після подачі з флангу та скидки в центр. Бабенко грає в лінії з центральними захисниками в момент скидки, тоді як Фараж перебуває якраз в зоні його безпосередньої відповідальності - трохи вище за лінію захисників. Не хотілося б огульно критикувати Руслана за цей матч, але концентрації уваги йому явно не вистачало.

 

Танчик замінює Рубчинського і тут же отримує попередження за зрив контратаки. Гра трохи перейшла на зустрічні курси, дещо зросли швидкості, хоч звісно жодна з команд не наражає себе на занадто великий ризик.

 

63 хвилина. Гуцуляк продовжує пристрілку з лінії штрафного - цього разу в руки голкіперу. Малувато загрози воротам АЕКа.

 

70 хвилина. Густаво подає черговий штрафний, Гарсія знову виграє позицію у Бабенка і бʼє головою - мимо воріт.

 

76 хвилина. АЕК часто використовує навіси в штрафний майданчик - і зі стандартів, і з гри. Ось і зараз навіс з правого флангу, мʼяч явно летить в зону відповідальності воротаря, але Валеф не виходить на нього. Хайнер бореться з суперником на другому поверсі і ціною пошкодження ліквідує загрозу. А Валеф, здається, жодного разу за матч не зіграв на виході. Це очевидна вада цього кіпера: наскільки він красунчик при виходах сам на сам або під кутом, настільки ж безпорадним виглядає, коли треба показати, хто хазяїн у власному воротарському на другому поверсі.

 

Загалом АЕК не те що тисне останніми хвилинами, але ініцативою володіє, мʼяч тримає побільше (і робить це краще) - шукає підходи до воріт Дніпра-1. Наша команда не в змозі симетрично відповісти на дії суперника, у кіпріотів явно більше і ударів, і просто підходів до штрафного майданчика.

 

82 хвилина. Піхальонок (перша згадка в тексті про нього від 0-ї хвилини) згадав молодість (груповий турнір) і вирішив жахнути по воротах здалеку, але цього разу красеня не вийшло - мʼяч полетів прямо в голкіпера.

 

83 хвилина. Знову Піхальонок - цього разу він мав найкращий момент Дніпра-1 в матчі. Та й загалом команда провела ледве не єдину елітну комбінацію протягом всієї гри: дійшли від свого штрафного до чужого через пас, здолали пресинг суперника, впевнено просунулись через центральну частину поля. Довбик віддав чудовий пас пʼятою в штрафний майданчик, а Піха пробивав в дальній кут з гарної позиції, але воротарю вдалося відбити удар.

 

84 хвилина. Гол. Крапелька оптимізму швидко розбилась об граніт суворої дійсності. Гуцуляк здійснив безглуздий фол на фланзі, коли атака АЕКа практично вже зайшла в глухий кут. Густаво знову якісно подав зі штрафного, Гарсія знову відірвався від Бабенка і цього разу забив головою.

 

87 хвилина. Слідом міг зайти й другий. Хаотичний момент виникає у АЕКа: ніхто не грає перший мʼяч після виносу від воротаря, Яколіш перекидає мʼяч в штрафний на Ніколіча, той бʼє в дотик, і Валеф якимось дивом ногою відбиває мʼяч. 2:0 можливо було б занадто. А можливо, й ні.

 

Висновки

Дежавю - приблизно те саме ми вже бачили влітку проти того ж таки АЕКа. Очевидно, що ні тоді, ні зараз команда не форсувала своєї підготовки до першого матчу в сезоні. АЕК виглядав більш злагодженим та більш інтенсивним, нашим футболістам занадто часто доводилось грати в боротьбі спиною до чужих воріт або використовувати довгі виноси вперед. Логічно припустити, що результат в чемпіонаті має для клубу набагато більше значення, ніж потенційний прохід раунду в плей-оф Ліги Конференцій, згідно з цим пріоритетом і проводилась підготовка.

 

Тим не менш, майже кожен з футболістів міг зіграти краще в цьому конкретному матчі. Якщо у Валефа проблема з грою на виходах системна і базова, то звідки взялась нервовість в діях Сватка - сказати важко. Легіонери здебільшого розчарували: Амаш поки не готовий, Пеглоу блиснув в одному моменті, а всі інші запоров. Хайнер бігунок, але чи є в ньому якась родзинка, чи хоча б схильність до тактичної гри - це нам ще доведеться зʼясувати. Бланко теж досі не до кінця зрозумілий як футболіст. Його здатність тягати мʼяч та збирати на собі десятки фолів сумнівів не викликає, але от із загострюючими передачами цього разу не пішло від слова зовсім. Загубився Піхальонок, невпевнено зіграв Бабенко, не дав звичної інтенсивності Рубчинський - як наслідок випав з гри й Довбик, форварду важко показати свою найкращу гру, коли настільки просідає півзахист.

 

Команда, безумовно, додасть в наступних матчах. Але чи станеться це вже за тиждень в другому матчі з АЕКом - питання. Кіпріоти є складним суперником, який вміє грати на результат, тож пройти їх буде надзвичайно складно. Але поки є другий матч, і різниця в рахунку становить лише один гол - шанси залишаються.

 

 

Lexa, спеціально для FCDNIPRO.COM

 

 

74 комментария
  • Жоня
    Сб, 18 февраля 2023, 20:56
    Если будут сделаны соответствующие выводы то переиграть АЕК вполне возможно. Форма у нашей команды еще далеко не пиковая, новички не притерлись.Главное чтобы успели раскочегарится к следующей игре.
    рейтинг: +4
  • Александр
    Вс, 19 февраля 2023, 10:03
    С кем же они успеют роскочегарится?
    рейтинг: +1
  • Дрон
    Сб, 18 февраля 2023, 21:14
    Я бы еще добавил, что примерно в последней трети матча у нас прилично возросло количество подач верхом, а подавать верхом супротив более высокорослой команды — ну то такЭ. А в целом намечается некая однобокость команды, в свете второй части круга-1 и товарняков зимой — играть в свою тактику ну хоть усрись, что повышает вероятность обгаживания в собственные штаны. Очень надеюсь, что это наращивание скелета, после которого будет наращивание мышц: с одной стороны по идее могли бы проходить АЕК, а с другой — с такой чехардой «серьезных игроков» в составе команде тренеру еще пахать и пахать, с плеванием на форсирование подготовки под АЕК.
    рейтинг: +1
  • Nookie
    Сб, 18 февраля 2023, 21:27
    В первом тайме не было видно Фаража вообще. Матч не пересматривал, интересно, во втором его активность поднялась из-за замен на левом фланге, недоробатывали фланговые игроки?
    рейтинг: 0
  • Стас Антонов
    Сб, 18 февраля 2023, 21:41
    Горбунов конечно вообще ни о чем, честно, не знаю чем он так Саше нравится. Максимально прямолинейный чувак бежит по флангу и навес. А там как полетит.
    Пеглоу явно время надо, видно что как будто побаивался вперёд идти.
    Хайнер понравился, Валеф красавчик. Бланко как всегда на уровне. Но такой игрой матчи в Европе не выигрываются с такими клубами.
    рейтинг: +3
  • RomanDneprUk
    Сб, 18 февраля 2023, 22:54
    Ото як вас дивує симпатія Алекса до Горбунова))))….так от і ваш допис про «сподобався Хайнер»)))) Це жарт.??? На даний момент це чувак, як просто бігає по полю і намагається з усіма познайомитись…. Чи він вам на обличчя сподобався.?)))
    рейтинг: -9
  • Стас Антонов
    Вс, 19 февраля 2023, 00:47
    Вы игру смотрели вообще?
    рейтинг: +2
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 12:27
    На відміну від вас.?! Так)
    рейтинг: -7
  • Стас Антонов
    Вс, 19 февраля 2023, 00:51
    В тех моментах где требовалось от него сыграть просто и надежно, он играл. Выигрывал верховые, не давал себя обыгрывать, в единоборствах не уступал. Конечно все не выиграешь, но мне его игра понравилась. Я не скажу что он бегунок.
    рейтинг: +6
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 12:27
    Хайнер це просто було тіло на полі! Футбол це не біг-марафон! Подобається біг…..?! Ото тоді його і дивіться! Жодного обіграшу, нуль взаєморозуміння з партнерами, техніка українскька))) бразильцем там і не пахне! Паси всі неточні! Це вам подобається.? Мдаааааа
    рейтинг: -8
  • cors
    Сб, 18 февраля 2023, 22:05
    Вот согласен с автором полностью и насчёт наших легов, которые пока не понятно что они, кто они и зачем они, и насчёт Бланко, тоже прям все в один голос Бланко вышел и оживил, тут я с автором тоже согласен, а что он сделал, сколько он отдал точных острых передач, сколько он создал острых моментов, сколько он отдал передач в нападение,0, тогда что он оживил, быстро бегал, боролся, всё, вообще честно говоря, не известно может быть если бы с на чала играли Назик, Танчик, а на замену вышли Бланко и Пеглоу, может это было бы лучше, но после драки как говорится…
    рейтинг: 0
  • Дрон
    Сб, 18 февраля 2023, 22:52
    Бланко был замечен своей активностью во всех трех зонах, как ни странно для атакующего вингера при наличии ЛЗ и условного ЛЦПЗ. Где в это время отмечались его коллеги — вопрос риторический. По моему Бланко внес в игру динамику, самоотверженное желание к борьбе и немало ТТД. Я бы назвал его лучшим в матче наряду с Довбиком и Валефом (к которому у меня с самого начала карьеры в СК устойчивое отвращение), т.к. остальные были. В смысле были на поле и потом точка. Ну Танчик еще что-то немного привнес.
    рейтинг: +3
  • RomanDneprUk
    Сб, 18 февраля 2023, 23:04
    Та любому адекватному чоловіку ясно, що Бланко це інший рівень і він кращій у нас навіть у поганому стані…і в даному матчі він був кращій! То просто хтось зеньки залив і дивився матч у неадекватному стані….))))
    рейтинг: -5
  • cors
    Сб, 18 февраля 2023, 23:38
    Ти свої зенькі іноді промивай)), борщем чи ще чимсь, якщо сліву заліваєшь, це не значить що її всі залівають в перегляді матчу.
    рейтинг: -2
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 12:28
    Ти схоже залитий досі))) Пьянчужка)))
    рейтинг: -7
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 13:58
    Да ты дебил ни как не угомонишься).Я к счастью не бухаю в отличие от тебя синяка, пойди проспись Кирьян Петрович))
    рейтинг: -2
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 15:44
    Кир‘ян Петрович — тебе зачав!))) Ну а те, що ти пропитаний спиртоганом, уе явищє очевидне))))
    рейтинг: -6
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 16:08
    Та ні, то мабудь тебе зачали два папи))або кастрат, тому в тебе одна ізвіліна)думай дурко, коли щось пишеш, чи мабуть батьки тільки срать навчили, піди вдарся головою об стіну, може полегшає.
    рейтинг: -2
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 16:12
    Кастрат — це твоє погоняло серед друзів! Ну а якщо твої батьки не тільки тебе кастрували, а щє й їбашили об стінку постійно….то не треба це іншим пропонувати))))) Живи з цим на одинці)))
    рейтинг: -6
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 16:25
    Да, да, ти ще напиши як плюгавий твій родич, кто як обзиваеться, той так і називається,іди в сраку і не воняй)
    рейтинг: -2
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 16:31
    Срака — це вже твоє погоняло в сім’ї)))…не плутай! Бо сильно обдристаний завжди був!
    рейтинг: -5
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 16:47
    Ну це вже зовсім дитячий садочок.Спорить с ослом, это опустится до его уровня, хай тобі щастить, будь здоров.
    рейтинг: +2
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 17:24
    Віслюком — ти був серед дітей в пісочниці, бо вже тоді усі на тобі каталися)))
    рейтинг: -5
  • Александр
    Вс, 19 февраля 2023, 10:11
    Про лутшего Довбыка в матче, это вы перегнули. Почему он так сыграл другй вопрос, но явно он сыграл провальный поединок для себя!
    рейтинг: -4
  • Дрон
    Вс, 19 февраля 2023, 11:12
    В чем его провальность? В том, что нападающего опять отрезали от полузащиты? Когда он опускался в середину поля — он не играл провально, от него шли и качественные пасы, и обострения.
    рейтинг: +4
  • Александр
    Вс, 19 февраля 2023, 13:17
    В том и провальность, что он не делал свою роботу на поле.
    рейтинг: -6
  • Александр
    Пн, 20 февраля 2023, 08:47
    Визначилися найкращі та найгірші гравці Дніпра-1 у матчі з АЕК https://www.ua-football.com/ua/foreign/conference_league/1676616125-viznachilisya-naykraschi-ta-naygirshi-gravci-dnipra-1-u-matchi-z-aek.html
    рейтинг: +1
  • RomanDneprUk
    Сб, 18 февраля 2023, 23:01
    Ви серйозно про Бланко.??? Чи це жарт якийсь.?) Чувак вийшов, все відбирав в центрі поля, без порушення м’яч в нього ніхто не забрав! Атаки він розганяв, паси віддавав, гру вів! Якби всі так грали….то ми вже вийшли б в наступний раунд після перщої гри! Назік, Танчик…… далі можна було не продовжувати!
    Прям з усіма дописами Алекса згодні.?!)))
    рейтинг: +2
  • cors
    Сб, 18 февраля 2023, 23:13
    Все відбирав, все передавав)), кому, де хоч одна передача на загострення, де, може хоч єдину підкажете, на якой минуті, ніхрєна не підкажете, я не кажу що він поганий, я кажу що він ні зробив для атаки ні чого, далі по Назіку, що зробив Пеглоу, за тайм, ні чого такого що не зробив би Назік, це велике питання від кого толку було би більше.
    рейтинг: -7
  • Анатолий Викторович
    Сб, 18 февраля 2023, 23:40
    «Не зробив для атаки нi чого» это сильно))).Вообще то он систематизировал игру, с его выходом СК перестал хуярить мяч вперед а старался сыграть через Бланко.И Бланко стабильно доставлял мяч в третью четверть.
    рейтинг: +3
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 00:22
    Будь ласка, мені мінуту для перегляду де він дав передачу на загострення хоч би приблизно до гольової, я зрозумів перестали хуярить в перед, стали грать через Бланко,і,і что, стали появлятись гострі моменти, ні, то що помінялось, у тому то і річ, що від заміни, малюнок гри не змінився,і моментів не стало більше, під кінець була якась безнадійна навала.
    рейтинг: -2
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 08:25
    Да, да фанаты Бланко могут активнее минусовать, но для меня фактором хорошей игры является количество острых передач, пробивание по воротам, забегание с мячом в штрафную или передача в открытую зону штрафной мяча на своего игрока, а не быстрое кружение возле штрафной с мячом без обострения в перёд.Я не говорю что Бланко плох, но он ни сделал ни чего чтоб Даовбик, Пиха, сам или другой игрок забил, ни создал ни одного голевого момента, вот и всё, продолжаем минусовать)
    рейтинг: -2
  • Анатолий Викторович
    Вс, 19 февраля 2023, 11:06
    Твоя проблема в непонимании позиции и соответственно игры Бланко.По сути он заменил другого аргентинца Ди Франко.Бланко не плеймейкер не опорник он центр, его задача связать игру, быть постоянно вовлеченным и это он делает классно.
    За всю карьеру Бланко забил 6 голов и отдал 4 голевых переддачи, одну в составе СК Днепр-1 и это больше чем за 200 игр.
    рейтинг: -1
  • Анатолий Викторович
    Вс, 19 февраля 2023, 12:29
    Для понимания как это работает.81 мин.Сват под прессингом и пытается играть через вынос на Довбика.В итоге мяч потерян и идет обратка в итоге мяч опять у Сватка но он заигрывает Пиху тот играет на открывшегося Бланко и Бланко разворачивает атаку на правый фланг в реезультате имеем самый опасный момент в исполнении Пихи.Бланко мог идти прямо на ворота и нанести удар с дистанции, мог развернуть атаку на левый фланг но там был только Танчик.И Бланко сделал то что он умеет лучше всего.Развернул атаку в сторону большего числа наших игроков а сам открылся ближе к штрафной.Все четко, можно в учебниках показывать)))
    рейтинг: +3
  • AnderUman
    Пн, 20 февраля 2023, 16:59
    Это +
    рейтинг: 0
  • AnderUman
    Пн, 20 февраля 2023, 17:00
    Анатолию Викторовичу.
    рейтинг: 0
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 12:32
    Ви Буховий.?))))) Просто єресь за єресью в коменті.?!)))))) Ви написали це, щоб люди по ржали тут з вас.? Ви футбол взагалі до четверга дивились.? Футбол це не конкурс краси! Ну подобається вам Назік на обличчя)))…до чого тут футбол.?)))
    рейтинг: -7
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 14:11
    Послушай пургомёт, ты закусывай иногда), Назик бы смотрелся ни хуже Пеглоу, который вообще ни хера за игру не сделал.Причём тут обличчя, дурила))Я футбол дивився дуже багато,і розумію, кто і що зробив за ігру.
    рейтинг: +6
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 15:48
    Назік)))))……ти реально дрочкуєш на нього.?))) Тут вже на сайте давно усім все ясно нажаль з Назіком! Вийти і підмінити когось на п’ять хвилин, чи зіграти в кубку з командою другої ліги….то да можна і Назіка випустити! Коли в команді є щє Бланко)))…випускати Назіка.? Господи……покинь цей сайт, я тебе молю))))
    рейтинг: -7
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 16:16
    Яке ж ти тупе, я тобі кажу замість Пеглоу, а ти кажешь замість Бланко, ти реальний дебіл чи прикидаешься?
    рейтинг: +7
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 16:36
    Утирок)))…так підключи свій пустий мозок, може щось там хоч на секунду почне мислити)))) Що замість Пеглоу випустити Бланко! Та кращє вже Амаша перевести вперед на лівий фланг, та що хочеш….тільки не твого коханця)) Закінчуй з футболом благаю))))
    рейтинг: -6
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 17:00
    Ну ты яйцеголовый, етить колотить, Бланко после травмы, два таймв не выдержал бы, Амаш разобраный без тренировок, Пеглоу не сыгран, в первом тайме Назар был бы оптимальный вариант, а потом Бланко, ты или залупоголовый или полный дебил.
    рейтинг: +6
  • RomanDneprUk
    Вс, 19 февраля 2023, 17:22
    Залупоголовий — це дідусь так онука свого кликав, тобто тебе)))) Бо ти був лисий завжди і балда витягнута як яйце)))) Ідіотина — в Дніпрі на Назіка ніхто не розраховує вже давно! Пеглоу хоча б втягнутись і зігратись по трохи дають!))) А Назіка твого…… вже по трохи витягують з команди і скоро витягнуть остаточно! Він не тягне ЧУ…… а тут щє Єврокубки…… Думай хоч іноді)))
    рейтинг: -7
  • cors
    Вс, 19 февраля 2023, 20:22
    Ну понятно, це ти такий, це в тебе, короче опять пошли басни плешивого, бункерного, кто как обзывается тот так и называется, подумай, может у тебя хоть одна извилина начнёт работать, я очень на это надеюсь, смотри на пальцах вот есть такой футболист Пеглоу, слышал наверно, так вот он был в первом тайме никакой, у меня есть предположение, что Назар был бы лучше, объясню почему, во первых он сыграл много матчей с Пихой и Довбыком и знает как сними играть, во вторых он хорошо играет когда соперник атакует, он находит открытую зону и на скорости выбегает в открытую зону, передавая потом Довбику мяч, этого Пеглоу не делал.И в третьих, я бы нашим пацанам давал больше времени, пока леги не вьедут в суть нашей игры, это не касается Бланко, он пока единственный кто сразу показывает качественный футбол.
    рейтинг: +3
  • RomanDneprUk
    Пн, 20 февраля 2023, 09:14
    Ну по перше, Назік так грає з Довбиком, Піхою достатньо вже часу…і нажаль він досі з ними не розуміється.(( Згоден з одним, що він може увірватись, відкритись, но на цьому все і закінчується! Він просто невзмозі навіть на великій швидкості обіграти хоча б одного гравця суперника, паси завжди з величезним браком, простріли або в аут, або за лінію воріт…… Назіка вже давно списали, йому максимум пару хвилин давати будуть….а про випускання у старті та щє і єврокубків…цього ніхто вже не зробить! І в мене немаю предвзятості до наших гравців…навпаки я радію за таких хлопців, як Валик Рубчинський, Бабенко…навіть той же Когут явно дивує в кращу сторону! Про наших українських лідерів я мовчу)))…там все гараз і ясно! Доречі хто вивів Довбика в першому таймі один на один.? Валеф і Пеглоу!)))
    рейтинг: -4
  • Анатолий Викторович
    Сб, 18 февраля 2023, 23:15
    Бланко просто классный игрок.Неготовый, но был хорош.Открывался, отдавал, единственный игрок за которого не переживаешь когда у него мяч.Придержать мяч, развернуть вектор движения, протянуть на себе это Бланко.
    рейтинг: +6
  • Justas
    Сб, 18 февраля 2023, 23:38
    Lexa
    Гарна аналітика.Дякую.
    рейтинг: +3
  • stanislavskor
    Вс, 19 февраля 2023, 11:02
    Як завжди дуже гарний аналіз матчу. Дякую!
    Фраза: «Крапелька оптимізму швидко розбилась об граніт суворої дійсності» — супер!
    рейтинг: +2
  • =pilgrimage=
    Вс, 19 февраля 2023, 11:28
    Судя по всему, план был сыграть вторым номером. Внешне это выглядело, как УГ, но могло дать результат, если бы центр (Бабенко — Рубчинский — Пиха) не провалил матч.
    Новички пока не понятны… А что вы от них хотели? Феерии здесь и сразу? Я вот вообще не пойму какого-то хейта на Причале по отношению к Хайнеру. То он что-то придумывал в товарняках, а должен играть просто, за это прилетало от причаловцев (во сне) и от того же Довбика (наяву). Чувак осознал и сыграл просто и, в принципе, надёжно. Что ещё нужно? Алсидеш-стайла? Так таких защитников торгуют в АПЛ, а до нас они доходят только, если есть проблемы психологического характера. Амаш, кстати, в этом стиле. И что интересно, Амаш, минимум, дважды чуть не привёз, а его считают лучшим в первом тайме, а вот Хайнер, видите ли, ниочём.
    рейтинг: +11
  • Анатолий Викторович
    Вс, 19 февраля 2023, 12:35
    Ну насчет надежно пожалуй не совсем так.Частенько с под него подавали, да и своего игрока упускал.Для первого матча нормально.Думаю был бы здоров Луч Хайнера мы бы не увидели.
    рейтинг: -2