Вс, 14 февраля 2021, 21:27
просмотров: 3545 коментариев: 32 

Йовічевіч: Виконали план на гру

Йовічевіч: Виконали план на гру

— Вболівальники дуже турбувалися, якою буде команда після паузи. Якою ви її побачили? Чи все сподобалося?

 

— По-перше, вітаю хлопців із сьогоднішньою грою, яка була для нас дуже важливою. З першого дня зборів команда показала амбіції, бажання та готовність, розуміючи ситуацію. І тонус, якого вони дотримувалися, перенесли у перший тур чемпіонату. Це для нас дуже важливі три очки. І не лише сама перемога, а через багато факторів, які важливі для нас, як для команди. Сьогодні, вважаю, перемогли заслужено. Повністю контролювали гру як з м’ячем, так і без нього. Мали закривати матч раніше, аби спокійніше було. 2:0 – завжди неприємний результат, адже суперник може забити, і тоді не знаєш, чи захищатись, чи атакувати. Хоча я не проти вигравати кожний матч 2:0, тож нехай сумніви будуть й надалі. З м’ячем ми мали чітку ідею, а без м’яча знали, як пресингувати «Інгулець». У першому таймі неприємності нам робив Запорожець, який через довгий м’яч падав у зовнішню ротацію, і після паса в глибину на Січінаву виникали проблемні ситуації. Ми готувалися до такого, і, незважаючи на один випадок, коли він втік від Логінова, загалом тримали під контролем цю ситуацію. Неприємні завжди у них стандарти у виконанні Бартуловича. Але відзначу ще раз, що футболісти виконали план на гру у роботі з м’ячем, як поводитися без м’яча, що робити у перехідних моментах після відбору, після втрати – за це можу лише подякувати команді. Тепер готуємося з натхненням до бою з «Олімпіком».

 

— Прокоментуйте гру Маріо Чуже, який тільки приїхав…

 

— Я його знаю вже декілька років, розумію його бійцівські якості та футбольний інтелект. Знаю, що з часом він буде ще краще. Останнім часом він не мав ігрової практики через конкуренцію у першому складі «Динамо» Загреб. З часом він тут її отримує та принесе багато користі команді.

 

— Як будуватиметься підготовка до матчу з «Олімпіком» з урахуванням важких погодних умов та незрозумілого стану поля, на якому пройде матч?

 

— Це вже фактори, на які ми не можемо вплинути. Будемо чекати рішення федерації з приводу цього матчу. Знаю, що ігри дубля та Ю-19 вже перенесли. Ми будемо готуватися із завтрашнього дня, щоб дух та характер, які показала сьогодні команда, збереглися.

 

Я б хотів, до речі, подякувати працівникам «Дніпро-Арени», бо такий газон – це розкіш. Ви бачили, які різні за своїм станом були поля в Україні. А в нас була ніби весна. Це дає нам якість у грі і полегшує умови. Дуже велика подяка за це!

 

— Коли ми побачимо Білла у першій команді?

 

— Білл та Вагнер – це футболісти, яким потрібен час для адаптації в українському чемпіонаті. Він набагато динамічніший, ніж чемпіонати, де вони грали, тут більше боротьби. Ми мусимо розуміти це і поступово їх залучати, аби не спалити одразу. Їм потрібно адаптуватися і до харчування, і до побуту, і до клімату. Вони вперше, напевно, сніг побачили. Для того і існує клуб, тренерський штаб, щоб поступово підвести їх до команди. Звичайно, вони мають свої футбольні якості, і мають працювати на команду. Тут хотілося б наголосити, як сказав один директор з українського чемпіонату, по-перше, треба працювати на інтереси клуба, потім – на інтереси команди, і тільки втретє – на власні інтереси.

 

— Що скажете про Дугласа, який показав приклад молодим співвітчизникам, зігравши у класний футбол?

 

— Дуже хороший його матч. Напевно, ви добре пам’ятаєте його у кращі часи 5-6 років тому. Єдина проблема, що минулого року він тривалий час не тренувався з командою через ушкодження. А для таких габаритних футболістів потрібно багато часу, аби повернутися до ігрового тонусу. Був і Довбик, який довго оговтувався після травми, і Сваток, і Адамюк. Багато хто не був у тонусі, але ці зимові збори дали нам ніби повітря. Поставили речі на свої місця та є конкурентноздатними.

 

— Кому дарує перемогу команда? І наскільки важливим є цей результат для емоцій, з якими команда готуватиметься до наступних матчів у важкій ситуації?

 

— У нашій ситуації кожен матч – як фінал. Ставимося дуже відповідально та робитимемо все можливе, щоб у кожному матчі гідно виглядати, контролювати гру, битися та перемагати. Треба вигравати у будь-кого, незалежно від назви. Ми віримо у власні сили та роботу. Сьогоднішній результат є наслідком плану на гру. Футболісти чудово зрозуміли, що робити у кожній фазі гри. Результат не має бути тягарем. Він приходить, коли виконуєш те, що потрібно.

 

А перемогу даруємо, в першу чергу, вболівальникам. Якби вони були на стадіоні, отримали б задоволення. Я не можу дочекатися їхнього повернення на трибуни, аби вони дали нам імпульс. Ми будемо гризти землю за повних трибун. А по-друге, хочу подякувати та привітати Валерія Городова, легенду Дніпра, із 60-річчям. Ми проспівали йому вже «Многая літа» у роздягальні і бажаємо йому багато здоров’я та натхнення.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

32 комментария
  • Соверен
    Вс, 14 февраля 2021, 21:34
    Победа по делу. Дуглас-лучший! Чуже понравился.
    Все молодцы и Юрчук не подвёл!
    Нет Сарнавского-нет голов
    рейтинг: +38
  • Leoniddnipro
    Вс, 14 февраля 2021, 21:44
    Тренере, що у тебе з замінами? Чому не було підсилення? Гравці, що вийшли на заміну начебто каші не зіпсували, але й нічого не додали.А що буде, коли потрібно буде переламати невдалий для нас хід матчу? Заміна має буди джокером, а не статистом.
    рейтинг: -12
  • Koroid
    Вс, 14 февраля 2021, 21:48
    Я думаю последние замены скорее были сделаны для адаптации к чемпионату игроков запаса. Вряд-ли это было усиление. Ну может только по физо. Ибо игравшие весь матч устали и были не столь еффективны.
    рейтинг: +21
  • фермер
    Пн, 15 февраля 2021, 09:32
    Не понимаю, от слова вообще, месных коллег-болельщиков.А что налепили минусов Leoniddnipro? Человек задал вполне адекватный вопрос.Задайте его себе сами и попробуйте найти пристойный ответ.За счет чего команда сможет отиграться если пропустит первой?
    Не надо этого шапкозакидательства.Все видели, что на второй тайм(и это с Ингульцом)команды не хватает.Замены же вообще игру толко ухудшают.Вот и подумайте…
    рейтинг: +4
  • Twisted
    Пн, 15 февраля 2021, 10:52
    Гадаю, це не питання фізики було в другому таймі. А знову психології.
    Не можуть наші правильно поки що перемагати. Тільки більш-менш вийдуть вперед, як відразу починають в недооцінку грати або тягнути ковдри, і брати гру кожний на себе.
    рейтинг: +6
  • Koroid
    Вс, 14 февраля 2021, 21:46
    Йовічеаіч, у цій перемозі є і ваша частка вітаємо.
    рейтинг: +17
  • Матвеус
    Пн, 15 февраля 2021, 02:35
    Звучит, как издевательство, как будто чувак случайно рядом проходил и заглянул на стадио на фарт. А кто с ними на сборах работал, не Йовичевич ли?)
    рейтинг: +5
  • Koroid
    Пн, 15 февраля 2021, 07:53
    Вы читали то что сверху комментариев? Тренер посвятил эту победу болельщикам. Я считаю что тренерский вклад в это событие имеет огромное значение и без него победы могло и не быть.
    Главный тренер ведёт себя достойно и не заслуживает издевательств.
    рейтинг: +14
  • Матвеус
    Пн, 15 февраля 2021, 10:13
    Ок, эмоции наверное. Прошу прощения.
    рейтинг: +2
  • Матвеус
    Пн, 15 февраля 2021, 10:14
    Оно просто в таком контексте сразу бросилось в глаза))
    рейтинг: +1
  • Ruslan234754
    Вс, 14 февраля 2021, 22:00
    На жаль проблеми в Дніпра все таки далі є, катастрофічно не хватає гравця в лінію атаки, який буде вирішувати небезпечні моменти, бо можна кожен матч робити по 30 ударів а толку? однак, що подобається, це те що Йовічевіч дійсно приніс в команду тактику, особливо при стандартах, можна вигравати матчі навіть просто тільки на стандартах, тому тут великий плюс Йові. Ну а по гравцям то Дубінчак з Дугласом самі кращі в команді, саме від Дубінчака була вся гострота в атаці, ну а Дуглас просто цемент в обороні. Ну а так на жаль Довбик не виправдовує очікування, йому дуже складно реалізувати момент, Когут на апз слабо, тому потрібен якийсь дійсно хороший гравець на одну з цих позицій
    рейтинг: +4
  • Дніпро єдине
    Вс, 14 февраля 2021, 22:08
    всех с победой!!! селя просил прощение, походу нигде не берут)))))) орнул
    рейтинг: +15
  • sabaha
    Вс, 14 февраля 2021, 23:09
    Я не местный отстал от поезда
    рейтинг: -1
  • Koroid
    Вс, 14 февраля 2021, 22:19
    Селя мужчина с характером. А ему ещё 6 голов в УПЛ забить надо. Ещё годик бы. Но тренер должен быть таким шоб он не высовывался. Ибо в команде один говорит. Остальные слушают и выполняют
    рейтинг: +4
  • GiV
    Пн, 15 февраля 2021, 06:41
    Ему ещё девять голов надо, а какой президент ему столько купит?
    рейтинг: +3
  • GiV
    Пн, 15 февраля 2021, 06:42
    Столько пенальти купит?
    рейтинг: +1
  • Alter Vlad-1
    Вс, 14 февраля 2021, 22:52
    Всё правильно сказал, но видно ведь, что работы и по сыгрыванию состава и по надёжности обороны и агрессии в атаке ещё много. Особенно 2-й тайм это показал.
    рейтинг: +4
  • Макк
    Вс, 14 февраля 2021, 23:27
    «він не мав ігрової практики через конкуренцію у першому складі «Динамо» Загреб. З часом він тут її отримує». Таки, Булеца все?
    рейтинг: +6
  • Матвеус
    Пн, 15 февраля 2021, 02:44
    Ну почему же? Чуже может и правого напа сыграть, а номинально он вообще центральный нападающий. Так что и Довбика, и Назаренко он также спокойно может заменить
    рейтинг: +9
  • St still
    Пн, 15 февраля 2021, 08:59
    Я так понимаю что с ЧУЖЕ не промахнулись. За конуса не совсем согласен, черновой работы проделал немеряно! А в общем все молодцы!!!
    рейтинг: +10
  • St still
    Пн, 15 февраля 2021, 09:00
    За Когута*
    рейтинг: +2
  • фермер
    Пн, 15 февраля 2021, 09:43
    По Когуту странное чувство.У него как бы все есть для хорошего футболиста, но… Для меня лично он как бы намек на игрока, такой себе черновой набросок.Там немного недодал, там недобил, там недодумал.Короче над ним надо еще работать.Надеюсь Йови удастся его долепить.
    рейтинг: +12
  • Метеор71
    Пн, 15 февраля 2021, 10:28
    В принципі все сказано вірно, відрізками команда грала добре, відрізками слабувато. Склалося враження, що команда не готова фізично, особливо в другій половині.Якщо в цьому аспекті команда буде додавати, то це нічого страшного.Але в цьому є великі сумніви, залишати тренера з фізпідготовки -це помилка.
    По грі- Юрчук зіграв впевнено і не зрозуміло чому перше коло в воротах стояв Сарнавський, Логінов як завжди чудив, але тепер немає Лопирьонка і Сватка на полі, а на фоні Дугласа він повний нуль, це навіть деякі любителі Ютубу визнали.Когут на слабеньку четвірку, але є відчуття що може краще, те саме стосується і Довбика.На відмінно Дугласа, трохи слабіше Дубінчак і Чуже, але якщо Дубінчак грає на максимумі, то Чуже має всі шанси додати.
    Ну і на останок про позитив- нарешті немає стандартів від Кравченка, аби куди.
    рейтинг: +10
  • zd
    Пн, 15 февраля 2021, 10:15
    Доброго всем времени суток. Думаю вечно не довольный булеца кончился. Чуже понравился и техника есть и скорость, понимание игры и самое главное желание. Глаза горят здоровья видимо вагон, а если еще и прибавит то левый фланг будет просто огонь!!!
    рейтинг: +9
  • dneprovskiy
    Пн, 15 февраля 2021, 11:45
    Вийшло доброе… Где добре? какая то Заря или Ворскла с такой игрой разьебала бы на британский флаг
    рейтинг: -12
  • Shell
    Пн, 15 февраля 2021, 14:01
    2-0 — не добре?
    рейтинг: +5
  • Alter Vlad-1
    Пн, 15 февраля 2021, 19:15
    Восторгаться счётом — удел наивных «школьников». Здесь люди ещё и анализируют надежность защиты, агрессию и точность ударов атакующих… Счёт победы над одной из самых слабых команд УПЛ — вот об этом размышляйте!
    рейтинг: -2
  • Lexa
    Пн, 15 февраля 2021, 14:27
    21 удар по воротам — гавно? Нужно 50?)
    рейтинг: +7
  • Krizys
    Пн, 15 февраля 2021, 15:19
    Этому долбоёбу все всегда не добре))
    рейтинг: 0
  • dneprovskiy
    Пн, 15 февраля 2021, 19:09
    Ты чё падаль, базаришь?
    рейтинг: -2
  • Alter Vlad-1
    Пн, 15 февраля 2021, 19:07
    21 удар — это хорошо, но вы не уточняете сколько из них были в створ и главное- сколько опасных??! Ведь половина ударов- просто или «в сторону ворот» или катание мяча в руки вратарю. Или я ошибаюсь? Пишите по сути! Не зря ведь столько претензий к атакующим игрокам (Довбик, Когут, Назаренко...).
    рейтинг: -1
  • Матвеус
    Пн, 15 февраля 2021, 16:24
    С Ворсклой ещё тем, осенним и значительно более слабым составом мы уже играли осенью. И если бы не решето перепуганное в защите, могли вполне и на победу рассчитывать, в частности по качеству игры в в том числе, так что не нужно переоценивать тут Ворсклу. Насчёт Зари соглашусь, хотя луганчане далеко не безгрешные в обороне, так что без паники, всё норм.
    рейтинг: +1