Пн, 1 февраля 2021, 14:07
просмотров: 3211 коментариев: 16 

Йовічевич: Наразі пріоритетна позиція — це правий захисник

Йовічевич: Наразі пріоритетна позиція — це правий захисник

− В першу чергу, маю подякувати керівництву за створені у Белеку фантастичні, чудові умови, ще й у такий непростий час. Маємо хороший отель, харчування, ексклюзивне поле, хороші погодні умови — все, щоб команда максимально була зосередженою на тренувальному процесі.

 

Першу частину турецького етапу зборів ми вже пройши, команда дуже самовіддано працювала, в колективі була дуже хороша атмосфера. Видно, що хлопці усвідомлюють турнірну ситуацію, в якій ми опинилися за підсумками осені. І щоб у підсумку вирішити ситуацію на нашу користь, ми зробили дуже великий крок саме через створення саме нормального внутрішнього середовища. Команда пару днів відпочила, і вже сьогодні повертається сюди з Дніпра. До 11 лютого ми будем тут, буде збільшено навантаження на хлопців, поточні завдання, адже ми виходимо на завершальну стадію підготовки. 3 лютого ми маємо зіграти контрольну гру проти чорногорської Будучності, також до цього зранку гра проти румунської команди, 7 лютого — чорногорська Зета, також ведемо переговори ще по одному матчу, суперник остаточно поки невідомий. Головне — щоб кожен гравець протягом цього циклу зіграв повний матч. В цілому ми намагаємося позитивно себе налаштовувати, адже не все ще втрачено і в нас є час виправити турнірну ситуацію.

 

— Погодні умови у Туреччині зараз непрості, регіони, де проводять збори наші клуби, накрили дощі. Наскільки це завадило під час першого збору?

— В цілому з погодою нам пощастило, лише в останній день ми не змогли зіграти проти сербської Інджії. Отже, погодний фактор нас із колії не вибив, продовжуємо виконувати наш план.

 

— На першому зборі ви зіграли проти двох сербських команд — Спартак та Чукарички. Як ви оцінете їхній рівень?

— Ці команди дуже жорсткі, вони вміють грати на результат, вигризати його. Якщо казати про Спартак, то вони на той момент були дещо в кращій за нас формі, адже тижнем раніше розпочали свої збори. Так, ми не змогли виграти, закінчии матч унічию. Але тут важливішим був не результат, а ігрові зв’язки, побудова гри. Я залишився задоволений матчем, адже він показав, що ми рухаємося у правильному напрямку. Чукарички - теж дуже непроста і сильна команда, посідає четверте місце в чемпіонаті Сербії, ми дуже добре проти них зіграли увесь матч. В нас було заплановане рівномірне навантаження на усіх гравцв від гри до гри, але, знову ж таки, не вдалося зіграти проти Інджії, і це не дозволило у повній мірі протестувати окремих футболістів.

 

— Що скажете про новачків команди Вагнера та Махарадзе?

— Я думаю, що ці гравці мають принести нам велику користь, команда прийняла їх дуже добре, вони вже влилися в робочий процес i мають велику мотивацію довести, що ми можемо повністю розраховувати на них у складні моменти.

 

— Які позиції ви ще плануєте посилити до завершення паузи?

— Думаю, що наразі пріоритетна позиції — це правий захисник. Незабаром має буде вирішеним це питання, щоб новачок мав час якнайшвидше адаптуватися в колективі і до умов чемпіонату. В нас є кандидати, і ми днями приймемо рішення.

 

— Першим суперником Дніпра-1 у весняній частині буде Інгулець. Наскільки вас цей факт турбує чи може заспокоює?

— Не турбує і не заспокоює. Ми максимально зфокусовані на нашій грі. Кожен матч для буде як фінал. Ми в такій ситуації, коли маємо викладатися у всіх іграх.

 

— Як прокоментуєте ситуацію, яка створился навколо Сергія Кравченка?

— Це легенда клубу, яку я дуже поважаю. Він був, фактично, моєю правою рукою у роздягальні. Але є футбольні закони, коли тренер інколи мусить приймати найгостріші, непопулярні і не дуже гарні рішення. Для того й тренер, щоб думати про нові проекти, нові механізми, нові зв’язки. Ми говорили із Сергієм, він сказав, що ще хоче пограти на високому рівні. Я йому бажаю всього найкращого і запевняю, що двері клубу Дніпро-1 завжди будуть для нього відкритими.

 

— Ви вже знайшли людину, яка може замінити Кравченка в якості лідера роздягальні?

— Ні, замінити Сергія дуже важко, такої людини реально я зараз не бачу, хоча є деякі гравці з натяком на лідерські позиції. Власне, саме в такій стресовій ситуації має знайтись той, хто матиме авторітет серед гравців і на кого зможе спиратися тренер.

 

 

footboom.com

 

 

16 комментариев
  • cors
    Пн, 1 февраля 2021, 14:54
    Приоритетная позиция, правый защитник.А как же Тейлор и Адамюк, мало правых защитников? Напов значит два много, а правых защитников два мало, хз чем они думают?
    рейтинг: +2
  • Nicon
    Пн, 1 февраля 2021, 15:00
    Адамюк на самом деле цуентральный, Тейлор слабый в атаке. На много слабее Дубы.
    рейтинг: 0
  • Krizys
    Пн, 1 февраля 2021, 15:05
    Я посмотрю как они подпишут игрока не слабее Тейлора в защите и сильнее в атаке с нашим бюджетом)))
    рейтинг: 0
  • Nicon
    Пн, 1 февраля 2021, 15:13
    это сложно? даже всеми любимый Трансфермаркт оценивает Тейлора в 300к, а Дубу — в 500к. Разница приличная, но реальная для СК.
    рейтинг: 0
  • Krizys
    Пн, 1 февраля 2021, 15:22
    Если бы Дубу отдали за 500к, то я думаю он бы уже у нас на контракте был. Предполагаю что его Сурок и за Лям не отпустит. Ну и ты же сам прекрасно понимаешь, что трансфермаркет это пальцем в небо)) Нет, я конечно буду рад если возможности совпадут с хотелкой, но… Дубинчаков нужно самим выращивать, ну или покупать их У ноунеймов раньше дырки и кротов.
    рейтинг: +3
  • cors
    Пн, 1 февраля 2021, 15:25
    Я бы вообще не сравнивал Дубу и Тейлора, наверно мы смотрим разный футбол.Тейлор намного техничней Дубы и постоянно забегает и открывается+точность паса, вопрос в том что иногда когда он забегает не поучает паса, атака идёт через центр, но говорить что он слабее Дубинчака, это всё равно говорить что Тейшейра и Шахаб, футболисты не нашего уровня.
    рейтинг: +6
  • UTOPIE
    Пн, 1 февраля 2021, 15:37
    Это просто два разных исполнителя на противоположных позициях. У каждого из них есть свои сильные и слабые стороны в отношении друг друга
    рейтинг: +2
  • cors
    Пн, 1 февраля 2021, 15:45
    Вот это правильно+, но Тейлор не слаб, если бы не он, с Киевом нам было бы не сладко.
    рейтинг: +1
  • Nicon
    Пн, 1 февраля 2021, 17:49
    мы с Киевом играли от атаки?
    рейтинг: 0
  • Матвеус
    Пн, 1 февраля 2021, 16:25
    Сто процентов!+++
    рейтинг: +1
  • Матвеус
    Пн, 1 февраля 2021, 16:23
    Адамюк на самом деле правый защитник. Всегда им был, есть, и останется. Никон, и где Вы его, как центрального увидели? Дыру в центре залепить — да, временно сможет. Но Адамюк в центре — это валидол, а справа норм. Доказано историей. И по факту был он всегда в первую очередь правым, при том зачастую атакующим защитником!
    рейтинг: +7
  • Krizys
    Пн, 1 февраля 2021, 16:38
    Саша в стриме говорил что центральным его видит именно Йови. Но вот в чем все дело… При здоровых Дугласе, Логинове и Сватке — ему и в центре делать нечего. Из этого выходит что он номер 4 на позицию центрального защитника и номер 3 на правого. А ещё есть Сафронов, который играет на аналогичных позициях. Зато слева у нас арендованный Дуба и никакой Цуриков, но туда никого не ищут… Чи лыжи не едут…
    рейтинг: +3
  • Матвеус
    Пн, 1 февраля 2021, 19:10
    Сафронов другое дело. Но Адамюк играл всегда изначально правого защитника, ещё за царя Гороха, а кем его видит Игор, это уже его дело. Он тренер, ему и вожжи в руки. По поводу позиции левого защитника с Вами абсолютно согласен, тоже немного удивляет спокойствие ТШ при наличии фактически одного Дубинчака, потому что то, что показывает там Цуриков, пока вызывает недоразумение и разочарование. Не знаю, может вместе со Сватком воспрянут, посмотрим.
    рейтинг: +3
  • Leoniddnipro
    Пн, 1 февраля 2021, 20:35
    Я теж не розумію, чому лівого захисника не шукають? Дубінчак піде літом до своєї динами, а нам шукати нового, та ще й награвати з новими партнерами.
    рейтинг: 0
  • dneprovskiy
    Пн, 1 февраля 2021, 21:19
    Он там не нужен
    рейтинг: +1
  • dneprovskiy
    Пн, 1 февраля 2021, 21:19
    Тейлор нормальный…
    Хреново у нас нет напарника Дугласу (кроме Дугласа назвать защитниками то что у нас есть это пиздец)
    Нет нормального нападающего есть только деревья и нет 10ки
    рейтинг: +1