Вт, 29 апреля 2014, 11:43
просмотров: 3365 коментариев: 8 

Калинич: "Шанси є, потрібно боротися до останнього"

Калинич: "Шанси є, потрібно боротися до останнього"

— Ніколо, в недільному поєдинку проти харків’ян Дніпро дуже розчарував. Чому команда зіграла настільки слабко?
— Навіть не знаю, що сказати, як усе це пояснити. Мали велике бажання перемогти, можливо, просто десь перегоріли. Сталося, як сталося, що вже тут поробиш. Головне зараз — не посипати голову попелом, а спробувати зібратися й виграти всі матчі, що залишилися.

 

— Ваш вихід замість Івана Стрінича за 15 хвилин до кінця гри можна вважати фактично грою ва-банк у виконанні Хуанде Рамоса, адже в захисті залишилося всього два номінальних захисники?
— Ситуація складалася таким чином, що нам потрібно було вигравати, відтак наставник кинув усі сили на здобуття вік­торії. Насправді, ви маєте рацію, коли говорите про двох захисників, а в нападі нас узагалі грало четверо — я, Зозуля, Селезньов і Матеус. Дуже хотіли забити, мали й моменти, не все виходило, однак зрівняти рахунок вдалося.

 

— Але ж потрібного успіху не досягнули, й наприкінці матчу взагалі програли. Отож виходить, авантюра із чотирма форвардами не пройшла?
— Зрозумійте правильно, увесь другий тайм ми програвали. Який у нас був інший вихід? Тому тренер і пішов на такий ризик. Потрібно було якомога раніше принаймні зрівняти рахунок, а потім спробувати виграти матч. Перше нам удалося здійснити, а ось із другим не склалося. Усе ж таки Металіст — суперник непростий, володіє сильними гравцями. Господарі змогли піймати нас на контратаці, й поклали у свій актив три пункти. Тепер боротися за чемпіонство стає дедалі важче.

 

— Із телевізійної картинки рішення призначити пенальті здалося абсолютно правильним. А як ви бачили ситуацію безпосередньо на футбольному полі?
— Насправді, я не бачив, як порушували правила проти Селезньова, адже перебував далеко від епізоду. Усі кажуть, що пенальті був, значить рішення арбітр ухвалив абсолютно правильне. Зрештою, Женю спочатку тримали руками, а потім завалили, гадаю, пенальті стовідсотковий.

 

— Після поразки у Харкові, враховуючи, водночас, набагато простіший календар у гірників, як оціните шанси дніпрян на чемпіонство?
— Шанси завжди є, потрібно за них чіплятися, й боротися до останнього. Цьогоріч ми справді зробили чимало, щоби скинути донецьку команду із чемпіонського трону. Потрібно спробувати виграти решту матчів, сподіваючись, що Шахтар десь-таки спіткнеться. У будь-якому випадку, доля золота вже залежить не тільки від нас, а й від донеччан. Хочу сказати, що ще не все втрачено, й вирішиться тільки після 30-го туру.

 

 

ukrfootball.ua

 

 

8 комментариев
  • fanDDorin
    Вт, 29 апреля 2014, 11:46
    Коля, ты уже сколько уже в Днепре? Давай-ка покажи в оставшихся матчах, что ты стоишь своих денег и тебя не надо срочно продавать…
    рейтинг: +12
  • Фк ДнепрФорева
    Вт, 29 апреля 2014, 11:47
    — Шанси завжди є, потрібно за них чіплятися, й боротися до останнього.

    Коля, Коля… шанс у вас был с Одессой и Металлистом…
    За что ещё хвататься нужно?!??!
    Мы конечно будем с вами, но просто до сих пор как-то не укладывается, когда на кону 1 место и так… Эххх…
    Ладно… Ждём и Верим
    рейтинг: +8
  • alex_dniepr
    Вт, 29 апреля 2014, 12:53
    Мне кажется, что можно было не менять Стринича, а заменить Мыколой Зюзю(всё равно у него игра не шла).Но,«маемо тэ що маемо»(((
    рейтинг: +3
  • bozik
    Вт, 29 апреля 2014, 13:18
    Не после 30, а 28 тура.Было бы 30, то и шанс был бы выше
    рейтинг: +1
  • DD+
    Вт, 29 апреля 2014, 14:10
    Чтобы бороться надо поднимать уровень игроков, а с тобой Коля, Кулаковым, Кравченко да и с Чебуром такое просто невозможно(((
    рейтинг: -1
  • Валик76
    Вт, 29 апреля 2014, 14:11
    вот и у меня была такая мысль.что может перегорели!? Не было спортивной злости, запала!
    рейтинг: +1
  • alexsandr
    Вт, 29 апреля 2014, 15:35
    Согласен с AlexDnepr, основу подменить некем, ну нет у нас на замене индивидуально сильных игроков, особенно это касается центра поля, да и правый фланг слабоват, не считая Мотю, который и справа и с лева, он и вингер и защ. и нап.(жнец, швец и на дуде игрец), поэтому стоит выпасть двум или не дай Бог трём игрокам основы и имеем то что имеем, пэтому и согласен с Алексом по поводу второго места, хотя очень надеялся на Чемпионство, но его видение ситуации оказалось правильным.надежда ещё осталась! И немного по Конопле; не могу понять или спад или Ливер?
    рейтинг: +2
  • RR5555
    Ср, 30 апреля 2014, 01:36
    чемодан аэропорт Хорватия
    рейтинг: 0