Пн, 31 июля 2017, 10:04
просмотров: 3194 коментариев: 4 

Когут: Ми налаштовуємося на хороший результат з хорошим суперником

Когут: Ми налаштовуємося на хороший результат з хорошим суперником

І знову прес-служба знайомить вас з футболістами клубу Дніпро-1. Сьогодні,відразу після тренування, ми піймали Ігоря Когута, який поділився враженнями від попередніх перемог, які команда встигла здобути за останні ігри, розповів про свої задачі та взаємодію з капітаном команди, а також — про завдання, які має виконати як гравець.

 

— Ми подивилися тренування, дійсно хлопці тренуються дуже наполегливо і — з азартом. Як вважаєш, це певний такий настрій пов`язаний з ФК Таврія, адже ви зараз ділите першу та другу сходинку, маючі 100% результат після 2 турів?
— Так, ми налаштовуємося на перемогу з хорошим суперником. І, звісно, завдання — вийти вперед, відірвавшись від конкурента у верхній частині таблиці.

 

— Тобто є ціль очолити процес і вже не відпускати лідерство?
— Звісно, хочеться перемогти всіх, принаймні, ми для цього багато тренуємося. Наразі Таврія та Дніпро мають однакву кількість очок-тож будемо грати на перемогу, та відчипити іх.

 

— Ми слідкуємо за інформацією про команду — твоя гра починає подобатися, не зважаючи на деяку нестабільність. І тренери кажуть, що ти набираєш певний досвід. Проте, помітні моменти,коли ти починаєш ніби балуватися на полі?
— Можливо, це тому що пів року я грав не регулярно — то у складі, то на заміну. Зараз є стабільна гральна практика, починають поновлюватися професійні кондиції, краща взаємодія з гравцями. Сподіваюсь, буду у кожній грі прибавляти і грати більш стабільно.

 

— Ти вже говорив зі Дмитром Михайленко — який футбол він чекає від тебе?
— Моє першочергове завдання, бетонувати центр поля, допомагати Сергію Кравченко, діяти ближче до оборони, та намагатися не давати розгортати атакуючи дії суперникам.

 

— Пресса та вболівальники вже причипили Сергію Кравченко прізвисько — професор. Як тобі грається поруч з таким наставником?
— Зазвичай світила науки, я так вважаю, почувають себе більш комфортніше, а от наш Професор вимушений рояль носити (сміється). А взагалі, з ним дуже круто грати разом — і це дає хороший досвід, звичайно.

 

— Як ми вже говорили, гра буде не проста для тих, хто слідкує за чемпіонатом,та дивлячись у турнірну таблицю, перемога дійсно дає право визначити лідера. Чи сподіваєтесь ви на підтримуку трибун у матчі лідерів? Наскільки для вас важливо те, що на вас почали ходити?
— Сподіваюсь, що ми своє грою завойовуємо їх увагу, і з кожною наступною грою, їх буде все більше. Звісно запрошуємо всіх на матч з ФК Таврія, коли на трибунах є свій глядач, безумовно, грається легше, а коли трибуни починають скандувати Дніпро — це нас надихає ще більше.

 

 

Пресс-служба СК Днепр-1

 

 

4 комментария
  • !!DM DNO!!
    Пн, 31 июля 2017, 10:21
    Не в тему, але здається, Вернидуб попутав берега…

    — Много дифирамбов напели молодым футболистам, которые к нам пришли. Я тоже на них очень надеялся. Тот же Кочергин. Все кричали – это «Днепр», молодые футболисты. Но одно дело играть, если можно так сказать, просто так, не ставя целей. «Днепр» вылетел. Теперь нужно их собрать, для того, чтобы они понимали, что есть команды, у которых есть цели и за эти цели нужно сражаться. Сегодня, в первом тайме выпали Кочергин и Кабаев. Силас и Паулиньо вышли, и получилась другая игра.
    рейтинг: +2
  • UTOPIE
    Пн, 31 июля 2017, 12:58
    Кстати, всё по делу Вернидуб сказал!
    Пусть пацаны привыкают играть в реалиях когда перед командой ставятся задачи! Как по мне Кочергин лучше всех смотрится в нынешней Заре, Намного хуже выглядят Лунёв (севший на банку), Сваток (скоро тоже там же окажется) и Лунин (его слабые стороны никуда не деваются с переходом в новую команду, пока не впечатляет...)
    рейтинг: +1
  • alessandro1393
    Пн, 31 июля 2017, 16:31
    Что ты несёшь?! И Вернидуб твой тоже? Куда «Днепр» вылетел?! Он набрал 40 очков! Так что молодые футболисты «Днепра» здесь не причём! Он, что, не знает, почему «Днепр» вылетел?! И ты, кстати, тоже?!
    рейтинг: +2
  • iommi
    Пн, 31 июля 2017, 11:29
    Пусть вернет их взад
    рейтинг: 0