Вс, 30 октября 2022, 19:11
просмотров: 3126 коментариев: 15 

Олександр Кучер: Важка, важлива і заслужена перемога!

Олександр Кучер: Важка, важлива і заслужена перемога!

– Дуже складна для нас гра була в плані фізичної готовності футболістів, адже тільки зіграли у Лізі Конференцій. Ми просили «Чорноморець» перенести гру, але вони не захотіли. Ми готувалися, як могли, адже у нас багато травмованих. Усі, хто сьогодні вийшов на поле дуже добре зіграли – молодці! Їм низький уклін. Для нас це була дуже важка і важлива перемога. Думаю, що вона була повністю заслуженою. Добре зіграли в багатьох компонентах. Так, забили один м’яч, але у нас ще були моменти, які ми повинні були реалізувати.

 

– Під час підготовки до гри футболісти звертали увагу на те, яке місце посідає «Чорноморець»?

 

– Ми завжди наголошували на тому, що у нас ніхто не дивиться у турнірну таблицю. «Чорноморець» – це команда, що дуже добре грає, яка має гарного тренера, котрий може поставити гру і не на один раз. Ми дивилися матчі одеситів і казали хлопцям, що це не їх місце у турнірній таблиці. Десь їм не фартило, але в цілому це добра команда, яка вміє і грає у футбол.

 

– Тричі суперника врятувала стійка. Це невезіння?

 

– Головне, що ми  здобули три очки. Може у наступному матчі будемо влучати у ворота частіше. Ми повинні постійно дивитися вперед. Нам сьогодні потрібен був результат. Ми добре грали, створювали моменти, тому наша перемога повністю заслужена.

 

– У якому психологічному стані команда після виходу до плей-оф Ліги Конференцій?

 

– Звичайно, що у нас позитивні емоції, усі щасливі, тому що команда з першої спроби одразу досягла такого успіху і пробилася у єврокубкову весну.  Хлопці віддали усі сили, втратили багато емоцій, але, повторюся, вони дуже хорошо підготували себе до сьогоднішнього матчу і добре зіграли.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

15 комментариев
  • DDstar
    Вс, 30 октября 2022, 19:15
    Говорили же что Балули уже ВСЁ
    рейтинг: +5
  • Angkor-Wat
    Вс, 30 октября 2022, 20:13
    Как игра то? Надеюсь не как помойка куевская играют?
    А то болеть -болею, а ни одной игры этого Днепра не видел с момента создания)) Только за результатами слежу
    рейтинг: -17
  • Migelos
    Вс, 30 октября 2022, 20:40
    Браво Александр! Кучер не побоюсь этого слова, тренерское открытие чемпионата. В особенности чувствуется разительное отличие в человеческих качествах после мутно-лицемерного Йовичевича. И как оказалось, Кучер, помимо того что просто приятный мужик спокойно делающий свою работу без лишнего пафоса, так ещё и делает эту работу в разы лучше хорвата. Команда больше не выходит с дрожащими коленками в 5 защитников против грандов, команда играет в футбол! Искренне радуюсь за тренера и команду, в особенности на фоне минимальных ожиданий перед началом сезона, эмоции которые сейчас дарит наша команда просто бесценны!)
    рейтинг: +14
  • AnderUman
    Вс, 30 октября 2022, 20:52
    Поддерживаю! Про Кучера можно просто:«Пришёл, увидел, победил!(с).
    рейтинг: +10
  • Дрон
    Вс, 30 октября 2022, 21:58
    ну до «победил» еще далеко, игра нынешнего Днепра мне нравится больше йовического
    рейтинг: +4
  • Shurik-48
    Вс, 30 октября 2022, 23:01
    А йовичевский Шахтёр в ЛЧ вам не нравится? Давайте хоть себя не обманывать. За его человеческие говорить не будем, там всё ясно, но, как тренер Йови хорош и думаю, то с нашей сегодняшней командой он ЛЕ не проиграл бы, опыта у него больше, чем у Кучера. Это только моё мнение. За минусы не обижусь.
    рейтинг: +10
  • Дрон
    Ср, 2 ноября 2022, 10:35
    Не знаю, не смотрю их игры. И я не о Йови говорю, а о том, что у нас впереди встречи с кротами, итоги которых гарантированно очень сильно повлияют на итоги сезона
    рейтинг: 0
  • Viktor
    Вс, 30 октября 2022, 23:19
    Браво команді! В таких важких умовах тримати такий рівень! Але відверто кажучи, все тримається на 2 гравцях. Дай Бог здоров'я всім!
    рейтинг: +6
  • Twisted
    Пн, 31 октября 2022, 12:17
    Теж думаєте, що Піха та Довб?
    рейтинг: +3
  • 2 метра шахматиста
    Вт, 1 ноября 2022, 09:11
    Вот те здрасьте, а защиту вы в упор не видите? количество сухих матчей должно хоть о чем-то говорить. Видите Только тех кто голы забивает?
    рейтинг: 0
  • сергій лях
    Пн, 31 октября 2022, 11:23
    Шановний пане Viktor! Згоден з Вами, що дніпряни в надтяжких умовах заслужено здобувають звитягу за звитягою. Чудово грає вся КОМАНДА, а не лише два гравці. Зокрема справжніми відкриттями сезону серед українців є Сарапій і Рубчинський. Заслуговують на повагу й відзнаку самовіддані дії Адамюка, Танчика, Сватка, Назаренка, Бабенка… Вдало вписалися у гру іноземці Бланко, Амаш, все впевненіше грає Валеф. Ну і звичайно варто відзначити майстерну гру Піхальонка, Довбика, Гуцуляка. Подобається мені і гра Бузанелла, невідомо тільки чому його так рідко стали випускати на поле, але тренерам, звичайно, видніше, можливо ми чогось не знаємо… Логінов і Когут з об'єктивних причин втратили місця у стартовому складі, але ні в чому я їм дорікнути не можу-грають самовіддано. Браво, СК «ДНІПРО-1»!!!
    рейтинг: +12
  • Twisted
    Пн, 31 октября 2022, 12:21
    Згоден. Дуже приємний коментар.
    Просто так виходить, що ВИДИМУ різницю роблять останні ланки під час нападу, а характер нинішньої гри в чемпіонаті не дає дати об'єктивної оцінки захисній ланці – надто рідко ми бачимо їх у справі. Навіть Адамюк в атаку від суму в захисті в атаку переїхав майже на ПМЖ. :-)
    рейтинг: +5
  • cors
    Пн, 31 октября 2022, 22:20
    А мені зовсім не подобається Амаш, скільки Бусанело вигризав в захисті м'яч, передає Амашу і той тупо пасує сопернику, запоров безліч моментів,і це не в перше, Кучер після перерви його замінив,і це дуже виправдана заміна, бо окрім біганини і потужного удару, поки ні чого не показує,і дуже багато браку.
    рейтинг: +3
  • сергій лях
    Вт, 1 ноября 2022, 08:47
    Безумовно, гра Амаша, як і будь-якого футболіста, небездоганна. Відзначу, що на рахунку Амаша у 8 матчах ЧУ один гол і три гольові передачі, а в ЛК один гол в п'яти зіграних матчах. До речі, в ЧУ щодо гольових передач Амаш і Піхальонок нині найкращі-по три.
    рейтинг: +1
  • сергій лях
    Вт, 1 ноября 2022, 08:56
    Уточнення-на сьогодні Амаш у ЧУ зіграв не 8 а 7 матчів, вдвох з яких був замінений у 2 таймі, а у ЛК Амаш зіграв у 5 матчах, тричі був замінений.
    рейтинг: 0