Вс, 12 марта 2023, 19:10
просмотров: 2571 коментариев: 13 

Олександр Піхальонок: Усе вирішують дрібниці – вони забили, а ми ні

Олександр Піхальонок: Усе вирішують дрібниці – вони забили, а ми ні

– Сьогодні програли гру. Відверто скажу, що у мене був момент, коли стовідсотково повинен був забивати, у інших хлопців були моменти, коли треба було бити, але грали або під себе, чи обирали інші варіанти… З цього і складується доля матчу. У «Динамо» було один-два моменти, які вони зуміли реалізувати, тому ми і програли матч. Можна сказати, що ми самі сьогодні програли матч.

 

– Проти вас персонально сьогодні дуже щільно грали.

 

– Зазвичай такі матчі так і проходять, коли результат тисне на обидві команди. Обидві команди грають дуже обережно і усе вирішують дрібниці – вони забили, а ми ні.

 

– Зараз тільки початок другого кола і можна ще надолужити згаяне. Все ще попереду?

 

– Так, все ще попереду. Треба далі працювати і попереду ще багато ключових матчів і нічого страшного не сталося.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

13 комментариев
  • GiV
    Вс, 12 марта 2023, 19:29
    Да ничего страшного, лига конференций никуда не денется!
    рейтинг: +9
  • Віктор1983
    Вс, 12 марта 2023, 19:33
    Ви знову за ту лігу вам же ж ясно фізрук сказав вона їм не потрібна що то за кубок їм лігу чемпіонів зразу подавай і бажано відразу ж в фінал.
    рейтинг: +4
  • Жоня
    Пн, 13 марта 2023, 09:06
    Только и в этой лиге мы ничего показать не сможем))
    рейтинг: +3
  • AnderUman
    Вс, 12 марта 2023, 21:27
    Напишу на русском, обращаясь к Саше Пихаленку:(а вдруг если не он, то кто-то таки прочитает)-мужики, а вам то не стыдно???
    Неужели вам не хочется доказать, прежде всего самим себе, что вы ничем не хуже кротов и киевлян? Неужели в команде все похуисты-флегматики? Неужели нет лидера на поле и в раздевалке?? Неужели вам самим не надоело слушать и читать, что о вас пишут(и вполне справедливо!!!!!)ваши всегда преданные болельщики и поливают грязью глоры и всякая другая мразь на всех футбольных(в первую очередь football.ua)и не только сайтах??? Неужели у вас всех нет в конце-концов просто яиц, чтоб собраться и хотя бы во имя тех днепрян, кто сейчас воюет на фронте выиграть все оставшиеся матчи и сделать подарок себе, своим близким, болельщикам и всему нашему многострадальному городу, который, как никто другой заслужил это чемпионство???!!! Слберитесь и не доводите людей до инфарктов и нервных срывов! Это, едва ли не последняя сейчас приятная отдушина и мечта у людей, которую вы можете растоптать таким своим наплевательским отношением к болельщикам, команде, городу!!!
    рейтинг: +12
  • Дрон
    Вс, 12 марта 2023, 22:00
    А если бы тебе занесли чемодан с твоей 5ти-летней з/п при условии сохранения всё той же з/п?
    рейтинг: -2
  • AnderUman
    Вс, 12 марта 2023, 22:05
    Это Вы к чему? Кто кому занёс? Шахта суркам или сурки нашим? Можно трактовать двояко.
    рейтинг: +5
  • уанф
    Вс, 12 марта 2023, 22:19
    Так і шахтарі з динамівцями вважають, що вони не гірші, ніж дніпряни. І теж претендують бути першими. А може, і Колос так вважає. Це чемпіонат з футболу, а не емоцій. Вигравати потрібно, всього лиш.
    рейтинг: +3
  • AnderUman
    Вс, 12 марта 2023, 22:35
    Людина вище написала за чемодани з грошима, я їй відповів.Про які эмоции взагалі іде мова? Вигравати, дійсно потрібно.Як вигравали в своїй історії чемпіонати і окремі матчі(Колос)згадані Вами персонажи-всім відомо і всі вони з цього не паряться, теж вважаючи, що«це чемпіонат з футболу, а не емоцій і вигравати потрібно всього лиш.»
    рейтинг: +5
  • уанф
    Пн, 13 марта 2023, 11:38
    Ну, якщо про гроші…

    Наш чемпіонат взагалі специфічний. Є кілька (2-3?) команд, які є улюбленцями відомих персонажів, а решта — хто як пристосовується. Умови від початку нерівні, і тут простір і для фактів, і для фантазій і здогадок, але суті це не міняє. Надто нерівні стартові можливості.

    Скажуть (справедливо), що і в найбільш престижних чемпіонатах за кордоном те саме. Так, і там не всіх приголубили еміри і мільярдери, але прірва не настільки глибока і стабільна. Як це їм вдається — не знаю, це до фахівців питання.
    І як у нас це змінити — теж відповіді не знаю.
    рейтинг: -2
  • Віктор1983
    Пн, 13 марта 2023, 08:08
    Та хрєн вони ложили на всіх Дніпрян які зараз на фронті у них все добре вони в шоколаді за вчорашній злив отримали відкатні буде за що своїх шмар повезти на відпочинок на хуй їм те місто і ті воїни.Довбик уже в мріях в якомусь чемпіонаті так він вже ж грав де його викинули як собаку.
    рейтинг: +4
  • Viktor
    Вс, 12 марта 2023, 23:36
    Саша, відпочили і досить! Тепер знов потрібно доводити, що ви чогось варті!
    рейтинг: 0
  • DEN-Dnepr83
    Пн, 13 марта 2023, 00:36
    От лидеров ск осталась тень, что с командой хз, а кучер поет что все нормально
    рейтинг: +7
  • Wolf
    Пн, 13 марта 2023, 17:07
    Олександр Піхальонок: Усе вирішують дрібниці – вони забили, а ми ні- Ну взагалі то гол не дрібниці, гол це і є основа перемоги, яку ви не можете вичавити з гри. І якраз через таку, як ти кажешь, дрібницю ви втратили перше місце і напевно чемпіонство.Бо судячи по грі кротів то вони зара можуть знести любу команду ЧУкри, якшо не здохнуть до кінця другого кола.
    рейтинг: +2