Чт, 18 августа 2022, 23:46
просмотров: 1847 коментариев: 8 

Хосе Луіс Ольтра: Ще нічого не вирішено (+відео)

Хосе Луіс Ольтра: Ще нічого не вирішено (+відео)

 

 

– Сьогодні ми здобули позитивний результат, але нічого не визначено. Попереду гра-відповідь у Ларнаці і вона буде дуже складною для нас. Я дуже задоволений першим таймом у виконанні нашої команди, ми грали дуже добре. У другому таймі ми мали весь час захищатися. «Дніпро-1» перехопив ініціативу, у них дуже хороші футболісти і саме це ми побачили у другому таймі, насамперед їх майстерність у грі. Тим не менш, я з оптимізмом дивлюся у майбутнє на другу гру. Сподіваюся, що атмосфера у Ларнаці буде дуже хорошою, ми зможемо показати позитивний результат і зіграти так, як ми діяли сьогодні у першому таймі. З вертикальністю в атаці, з атакою в простір і з динамікою -все це саме те, що ми сьогодні добре робили. Сподіваюся, що саме таку можель гри ми покажемо і в Ларнаці.

 

– Як ви зуміли впоратися із пресингом «Дніпра-1» у другому таймі?

 

– Ми маємо розуміти, що «Дніпро-1» – це дуже сильний суперник, з дуже сильними гравцями. Ми не прагнули щось змінювати у перерві гри. У перерві я сказав хлопцям, що ми маємо чудову можливість виграти, забити ще, тому ми не повинні щось змінювати у своїй грі. І ми не змінилися, але змінився «Дніпро-1». Вони почали вище пресингувати, стали грати агресивніше, і ми не завжди могли із цим впоратися. Тим не менш, відмінний результат і чекаємо на другу гру, де за підтримки наших вболівальників будемо намагатися перемогти.

 

– Перед грою багато хто говорив про проблеми в обороні вашої команди, і команда знову пропустила після стандарту. Чи є це проблемою?

 

– Так, це проблема, але ми маємо розуміти, що сьогодні ми в цілому добре зіграли в обороні, а якщо казати про перший тайм, то взагалі ідеально. У другому таймі були помилки, але і суперник додав у грі. У дніпрян було багато технічних виконавців, які добре грали в середини поля і нам було насправді складно. Але усі ми до гри раділи би перемозі 2:1, тому ми повинні зараз радіти. Звісно, що є певні параметри гри, в яких треба покращуватися – це стосується стандартів, а після перерви ми взагалі дуже низько діяли, але ж ми повинні розуміти проти кого ми грали, проти команди, яка не так давно грала у фіналі Ліги Європи проти «Севільї», тому ми маємо це пам’ятати і радіти результату (нагадаємо, що для «Дніпра-1» ця гра стала дебютною у єврокубках, але ж іноземні фахівці плутають наш клуб із ФК «Дніпро» – ред. сайту).

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

8 комментариев
  • Brooks
    Чт, 18 августа 2022, 23:58
    Чекайте на наш клуб в Ларнаці ;)
    рейтинг: +2
  • Flint
    Пт, 19 августа 2022, 00:56
    Якось трохи навіть прикро. Якщо вони плутають ФК з СК, то навіть сильно і не турбувались розбирати гру команди. А ми цим не скористались. «чекаємо на другу гру, де за підтримки наших вболівальників будемо намагатися перемогти.» Тут все ясно будуть тягнути час, подовгу розігрувати стандарти, та падати і страждати у страшенних муках від малюсінького сквозняка!
    рейтинг: 0
  • Angkor-Wat
    Пт, 19 августа 2022, 02:48
    Какая нафиг Севилья? Того Днепра уже нет и не будет! Как и долбонутых ультраоленей
    рейтинг: -2
  • фермер
    Пт, 19 августа 2022, 08:05
    Как раз они, за границей, ничего не путают.И мы знаем, но делаем вид.Все равно ведь будет ребрендинг.И оттого что мы миллион раз повторим, что это не тот Днепр правдой это не станет.Очковтирательство для УЕФА.Хотя там тоже все понимают, но делают вид что верят.Лично я абревиатуру СК минус 1, не употребляю принципиально.
    рейтинг: +3
  • =pilgrimage=
    Пт, 19 августа 2022, 08:19
    Всё, что сейчас происходит с клубом, очень напоминает последний евросезон того самого ФК. По-моему, речь идёт вообще о существовании клуба. О каком ребрендинге может идти речь?
    рейтинг: +2
  • фермер
    Пт, 19 августа 2022, 11:01
    Вот только не надо нагнетать.Как по мне то только сейчас начался настоящий этап создания конкурентноспособной команды.Наконец то пошли полноценные финансовые вливания.Единственное чего не хватает то это сигранности.Какой еще сейчас клуб УПЛ усиливается такими темпами?
    рейтинг: +6
  • AlexDeadLine
    Пт, 19 августа 2022, 21:25
    Треба висловлюватися конкретніше. Що означає: пішли вливання? Це забаганка неголеної бубусі, але якщо їй, не дай Боже, насниться, вливання пересохнуть, як горлянка на помілля. Особисто мені гра сподобалась, та далекоглядні плани будувати не варто.
    рейтинг: 0
  • фермер
    Пт, 19 августа 2022, 22:36
    А от нас что конкретно зависит? Да это его личная, карманная команда, как и предидущая была.Так что росслабтесь и пытайтесь получить удовольствие здесь и сейчас.
    То же самое можно сказать и о Дырке, Шахте и других.
    рейтинг: +1