Вт, 23 января 2018, 13:59
просмотров: 5471 коментариев: 25 

Береза: Перед нами завдання — зайняти перше місце в чемпіонаті та вийти у фінал Кубка

Береза: Перед нами завдання — зайняти перше місце в чемпіонаті та вийти у фінал Кубка

На базі у Придніпровську відбулась презентація новачків СК Дніпро-1. Крім футболістів та головного тренера команди Дмитра Михайленка, у прес-конференції взяв участь і почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза.

 

«По-перше, я хочу подякувати головному тренеру команди Дмитру Станіславовичу Михайленку, який повірив у мене і спортивний клуб, з яким ми розпочали нову епоху в дніпровському футболі. Переконаний, що вона буде тривати не одне десятиліття, а можливо й століття. Мені дуже імпонує відношення Дмитра Станіславовича до постановки гри і до команди — це цілком мене влаштовує. Є певний шлях, який ми пройшли, а тому хочу подякувати за виступ команди у Кубку країни, де є чітке завдання мінімум — це вихід у фінал. І я не дарма перегризся з усіма у Федерації футболу України, щоб фінал відбувся саме на Дніпро-Арені, підключаючи до цього усіх друзів та соратників.

 

Крім того, перед нами завдання — вихід з Другої ліги до Першого дивізіону, і не просто вихід, а зайняти перше місце в чемпіонаті, адже є новація від ПФЛ щодо проведення золотого матчу між переможцями двох груп Другої ліги за визначення єдиного чемпіона.

 

Я вважаю, що команді з таким тренером і складом під силу зайняти перше місце в Другій лізі та вийти у фінал національного Кубку. Якщо говорити про інші моменти розвитку команди, у нас з головним тренером є багато задумів, але поки що ми не будемо їх афішувати, адже спочатку хотілося б це реалізувати. Моє ж головне завдання — це забезпечення спортивного клубу Дніпро-1 всіма умовами для тренувального процесу, щоб футболістів на полі нічого не хвилювало крім результату . Також хочу оприлюднити таку інформацію: з 31 грудня спортивний клуб Дніпро-1 є повним орендарем Дніпро-Арени. І я одразу ж хочу зняти напругу щодо питання, куди перейде стадіон, і у кого він буде в майбутньому. В процесі перемовин з ПриватБанком, фондом держмайна і фондом гарантування вкладів, скоріш за все, цей стадіон перейде в управління Федерації футболу України, оскільки для Привата і фонду гарантування вкладників він не є профільним активом, а спортивний клуб Дніпро-1 на цей момент є його єдиним орендатором. Але, якщо він перейде на баланс ФФУ, він знову буде відданий в управління СК Дніпро-1 терміном на 20 років. Це така розмова зараз ведеться стосовно стадіону. Щодо іншої інфраструктури, яка зараз належить державі, на жаль, там є багато фінансових питань. Але я хочу запевнити журналістів і вболівальників, що вся інфраструктура дніпровської дитячої школи не просто не закриється, але й розвиватиметься. Ми будемо робити так, як було у 80-ті роки, коли Дніпро двічі був чемпіоном СРСР, а команда у першу чергу складалася з місцевих вихованців.

 

І зараз багато змагань відбудеться в місті та області, щоб наші селекціонери працювали з хлопцями, які бажають пов’язати своє життя з великим футболом. До речі, я обіцяв, що поверну футбол у Дніпро за три роки, але великий футбол до нас вже повернувся. Восени у нас вже грала команда УПЛ — Чорноморець, а навесні у нас пройде півфінал Кубка. Впевений, що ми ще будемо приємно дивувати вболівальників. Цікаво, що у Федерації футболу України нашому клубу подякували за гарний виступ у Кубку України, на що я відповів: Ми вас ще здивуємо у півфіналі, і у фіналі також спробуємо вас здивувати, тому що потенціал нашої команди дуже потужний».

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

25 комментариев
  • notorious dave
    Вт, 23 января 2018, 14:16
    Ну, Березонахи, налетай!
    рейтинг: +2
  • termist
    Вт, 23 января 2018, 14:33
    Рейдер, фашист, агент кремя -) все или я что то забыл?
    рейтинг: -13
  • notorious dave
    Вт, 23 января 2018, 14:55
    Та не, это не катит. Тут надо другое.
    рейтинг: +5
  • Валентин
    Вт, 23 января 2018, 14:48
    Спасибо, конечно, за финал на Днепр-Арене, но меня лично смущает, что президент отдельного футбольного клуба давит на ФФУ, чтобы финал кубка прошёл именно там, где ему хочется. Неужели нет другого способа независимого определения места проведения финала?
    рейтинг: -17
  • OlegDnepr
    Вт, 23 января 2018, 15:15
    На жаль, в нашій країні (скоріше при нинішній владі у футболі) це неможливо. Адмін ресурс та «праця» з арбітрами — запорука чемпіонства, наприклад.
    рейтинг: +4
  • Shust
    Вт, 23 января 2018, 17:15
    под лежачий камень вода не течет
    рейтинг: +6
  • Игоренти
    Вт, 23 января 2018, 21:59
    Я не считаю, что Финал Кубка Украины на «Днепр-Арене» прям такое уж топовое событие. Даже в прошлый раз, когда Финал КУ проводился у нас, ажиотажа и аншлага не было, в отличие от переполненного стадиона вр время отборочного матча со Сборной Англии через четыре месяца. И это в годы одного из самых высоких показателей уровня интереса к украинскому футболу. Что уж говорить про текущий сезон, когда интерес ниже плинтуса…
    рейтинг: -5
  • Титаник из Ливерпуля
    Вт, 23 января 2018, 22:10
    Так, а как там мог быть аншлаг, если Полтава играла с Донецком? Насчет данного финала, то пока непонятно, там же может(пусть теоретически, но все же) сыграть наша команда! Интерес может появиться по ходу развития событий в полуфинале
    рейтинг: -3
  • Титаник из Ливерпуля
    Вт, 23 января 2018, 15:24
    Спасибо Президенту! Футбол из Днепра как и не уходил. А если еще парочку весомых побед, то и забудется, что это только 2 лига! Ждем! Болеем! Поддержим, обязательно как в Кубке так и во всех матчах чемпа! В добрый путь!
    рейтинг: +14
  • Sarpar
    Вт, 23 января 2018, 15:30
    вот это президент, я понимаю! Четко всё рассказал. Теперь главное шоб слова с делом не разошлись.
    рейтинг: +15
  • Игоренти
    Вт, 23 января 2018, 17:39
    Полковник говорил не о 80-х годах, а буквально «83-ий и 87-ой» (с). Поправьте, плиз.
    И где кусок про Лигу Чемпионов через четыре года? Добавьте в текстовику.
    рейтинг: +1
  • Титаник из Ливерпуля
    Вт, 23 января 2018, 18:00
    Так в 87 ом серебро же взяли. Чемпионом был Спартак. А Днепр в 1988 ом.В лиге чемпионов через 4 года, наверное не очень уверен. Тут в ЛЕ для начала бы прорваться. Поэтому и подвергли цензуре отдельные моменты его интервью
    рейтинг: +6
  • Игоренти
    Вт, 23 января 2018, 21:47
    Про 87-ой — это ж не ко мне, это цитата полковника.
    И про ЛЧ он настоятельно утверждает, что речь идёт именно о ЛЧ, вовсе не о ЛЕ (правда он её назвал Лига УЕФА, но то такЭ).
    В общем, послушайте первоисточник.
    рейтинг: -1
  • Титаник из Ливерпуля
    Вт, 23 января 2018, 22:12
    А я и не к Вам, просто говорю об истине исторических событий. Ну простим уж нашему Президенту некоторые ляпы, пусть даже за то, что он пытается не дать умереть большому футболу в нашем любимом городе
    рейтинг: -3
  • Игоренти
    Ср, 24 января 2018, 11:45
    Так и я об исторической справедливости. Сказано «87-ой» — стало быть и в текстовом варианте должно быть так, а не в редакции. Максимум дай инфу в примечаниях.
    А если текст причёсывать, то и из Кличко можно Спинозу сотворить.
    рейтинг: 0
  • Титаник из Ливерпуля
    Ср, 24 января 2018, 14:45
    Так у нас так зачастую же и происходит: причесывают текст
    рейтинг: -5
  • vem-1
    Вт, 23 января 2018, 18:38
    Как в воду перднул
    рейтинг: -12
  • amballeo@googlemail.com
    Вт, 23 января 2018, 21:41
    ЮРИЙ БЕРЁЗА-НАСТОЯЩИЙ ПАТРИОТ ДНЕПРОПЕТРОВСКОГО ФУТБОЛА!
    БОЛЬШОЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКОЕ СПАСИБО ВАМ ОТ СТАРЫХ БОЛЕЛЬЩИКОВ!
    Насчёт игр в Кубке Чемпионов через четыре года, конечно дай нам БОГ, но Юрий БЕРЁЗА наш Герберт Уэллс.
    рейтинг: +7
  • AlexDeadLine
    Вт, 23 января 2018, 21:42
    Ну нравится мне Юра! С его юношеской максималистской непосредственностью и верой в конечный успех возрождения Днепра на основе местных талантливых ребят! И пример нашего БК показывает, что это не утопия. И особо на фоне нашего многолетнего семкожуюя, от разговоров которого, тошнило, как утром 1 января! )))
    рейтинг: +8
  • Титаник из Ливерпуля
    Вт, 23 января 2018, 22:14
    верно! К стати: БК с победой в Киеве над Будивельником!
    рейтинг: +6
  • edkiy
    Вт, 23 января 2018, 21:49
    Никого не смутила фраза: Крім того, перед нами завдання — вихід з Другої ліги до Першого дивізіону. Кем?))))) А так в принципе понятно!!!
    рейтинг: -1
  • amballeo@googlemail.com
    Вт, 23 января 2018, 22:27
    Посмотрел я на Пана БЕРЁЗУ, и причёска и бородка у Него, как у меня и физиономия тоже не из маленьких будет…
    Дай БОГ Ему Здоровья и всем Его мечтам сбыться.
    рейтинг: -4
  • stam
    Ср, 24 января 2018, 17:04
    «у Него»…
    О Господе раньше так писали…
    рейтинг: +3
  • amballeo@googlemail.com
    Чт, 25 января 2018, 21:15
    Я раньше мог полюбить за день трёх разных Женщин… но это было раньше.
    рейтинг: -6
  • amballeo@googlemail.com
    Пн, 29 января 2018, 17:02
    Пан «STAM», ДЯКУЮ ВАМ ТА ИНЬШИМ ПОЦАМ ЗА ТЭ, ЩО ВЫ МЭНЭ ПОЦИЛУВАЛЫ НЫЖЧЭ КАШУКА.
    рейтинг: -1