Чт, 23 июля 2020, 13:43
просмотров: 1928 коментариев: 7 

Логінов: Хочемо скоріше віддати Колосу боржок

Логінов: Хочемо скоріше віддати Колосу боржок

— Сергію, попереду, мабуть, найскладніша, найцікавіша і найважливіша гра цього сезону. Які перед нею відчуття?

 

— З нетерпінням чекаємо на цей матч, адже хочеться поборотися за путівку до Ліги Європи. Налаштовуємося максимально, практично кожного дня у нас теоретичні заняття, на яких ми ретельно вивчаємо суперника, тож, дуже серйозно готуємося до цього матчу.

 

— Після заключного туру чемпіонату багато фахівців говорили про те, що «Дніпро-1» є скритим фаворитом квартету претендентів на цю путівку. Що скажеш з цього приводу?

 

— Це робота фахівців — аналізувати шанси команд, але ми на це не дивимося. Ми знаємо власну силу і знаємо силу «Колоса», наскільки цей суперник серйозний. Наша команда відштовхується від власної гри, а на розмови журналістів і експертів ми не звертаємо уваги.

 

— Є ще в душі гіркота від прикрої поразки від «Колосу» минулої осені?

 

— Вважаю, що це також відіграє свою роль на сто відсотків, тому що такі боржки треба віддавати. І віддавати якомога швидше.

 

— Вчора було прийнято рішення, що матчі плей-офф відбудуться за присутності глядачів. Зраділи такій новині?

 

— Так, ми в команді усе це сприйняли з радістю. Це буде великий плюс не тільки для нашого матчу, а і для всього вітчизняного футболу. Вболівальники – це найважливіша частина нашої гри, тому, звичайно, ми цій новині зраділи.

 

7 комментариев
  • AlexDeadLine
    Чт, 23 июля 2020, 17:13
    Якщо дійсно:«ретельно вивчаєте суперника...», тоді робота та кваліфікація тренерского складу буде відображена на результаті.
    рейтинг: 0
  • UTOPIE
    Чт, 23 июля 2020, 20:51
    Серьожа, сыграете в обороне на «ноль» и тогда можно будет о чём-то поговорить… Впринципе… А пока работайте — да побольше, а говорите — да поменьше!!!
    рейтинг: +2
  • Leoniddnipro
    Чт, 23 июля 2020, 21:28
    Так віддайте боржок! Без зайвих шмарклів!
    рейтинг: +4
  • Hejmdall
    Чт, 23 июля 2020, 22:25
    Кто в курсе где билеты на Колос можно достать? А то Павелко радостно обьявил, а сайт НСК Олимпийский по прежнему говорит что матч пройдет без зрителей
    рейтинг: +2
  • young
    Чт, 23 июля 2020, 22:57
    не переживайте, павелко приведет своих зрителей… без билетов.
    рейтинг: +1
  • Hejmdall
    Пт, 24 июля 2020, 19:22
    Устроили цирк с заявками на клубную почту, практически сразу перестали их принимать. отправил заявку на одного человека практически сразу, никто на неё не ответил. Спасибо, Колос. Дай вам бог здоровья
    рейтинг: +1
  • 02_SeregA
    Пт, 24 июля 2020, 00:02
    поставьте Лопырёнка в центре защиты и долг вы долго отдавать будете, извините за сарказм но он ещё и в первой лиги приносил подарки уникальные
    рейтинг: 0