Чт, 17 января 2019, 10:56
просмотров: 7124 коментариев: 34 

Михайленко: Днепр-1 закончил комплектацию состава

Михайленко: Днепр-1 закончил комплектацию состава

На днях Днепр-1 подписал Зураба Очигаву, Ореста Кузыка и Юрия Романюка — с прицелом выхода команды в УПЛ.

 

Тренер Дмитрий Михайленко утверждает, что клуб закончил с комплектацией команды на вторую половину сезона.

 

«Следили давно за ребятами, кого-то полгода и даже год назад хотели подписать. Мы довольны всеми подписаниями.

 

Комплектация закончена на сегодняшний день — как в плане приобретений, так и уходов игроков», — сказал Михайленко в интервью каналу Футбол.

 

 

34 комментария
  • СК Днепр - 1
    Чт, 17 января 2019, 11:16
    Состав ТОП! Ждём 1 место во 2 круге
    рейтинг: +8
  • amballeo@googlemail.com
    Чт, 17 января 2019, 11:52
    Земляки, Тренер Дмитрий Михайленко-Человек думающий и я, как и Вы, всецело доверяем Его Футбольному авторитету.
    Но меня, Серьёзные Люди Днепропетровска, заверяли о том, что на второй зимний сбор Команды должны подтянуться ещё пару Серьёзных Исполнителей.
    Если этого не произойдёт, тогда будет ясно то, что финансирование Клуба СК., пока, не столь фундаментально, как нам бы с Вами хотелось.
    Очень богатые инвесторы заняли позицию выжидания, большие деньги требуют осторожности вложения. И если наши МЕЧТЫ, выхода в Премьер Лигу Украины с Первого Места, сбудутся, тогда и сформируется стабильный материальный фундамент, тогда и Руководство и Тренерский Штаб Команды смогут пригласить ещё порядка четырёх Исполнителей Высокого Класса и соответственно «отстегнуть» группу тех ребят, которые «не потянут» Премьеру.
    рейтинг: +1
  • We want DD
    Чт, 17 января 2019, 11:54
    Эту лигу можно было докатать и прежним составом.
    А вот дальше нужны серьезные плеймекер, нападающий и вратарь. Потому что те, кто есть — или слишком старые, или сбитые летчики…
    Иначе я не вижу, как можно оппонировать лидерам.
    рейтинг: -2
  • amballeo@googlemail.com
    Чт, 17 января 2019, 12:10
    Наш Основной Соперник так же не спит в соломе…
    Харьковский «Металлист1925» так же отстегнул, в общей сложности, шестерых, но закупается более осторожно, я бы сказал точечно. Стороженко-очень хитрый и наглый лис, спит и видит, как бы достать и опередить наш СК. «Днепр-1».
    Противостояние с Харьковским футболом такое же давнее и боевитое, как и Тяжелейшие матчи с Запорожским «Металлургом» прошлого века.
    А если учитывать то, что болельщики ФК. «Днепр» по-братались с болельщикам «Металлурга1925» на волне нетерпимость и ненависти к Новому Клубу СК. «Днепр-1», тогда нужно понимать тот факт, что на первой игре сезона в Харькове будет присутствовать Большой десант из Днепропетровска, которые будут «рвать задницы» против Команды Родного Города.
    Я Уверен в том, что Команда СК. «ДНЕПР-1» возьмёт в Харькове реванш и ПОБЕДИТ Хозяев, но сама игра будет очень тяжёлой ибо именно она будет решать Игровой импульс всей весны.
    рейтинг: +7
  • Oldfanat
    Чт, 17 января 2019, 13:34
    Полностью с Вами согласен. Если выиграем в Харькове, то на 100% отцепим их от гонки ща первое место. Если будет ничья, то придется побороться в течении весны, но на 99,99% мы выйдем в УПЛ с первого места. Он проигрыше даже не думаю, команда не имеет на это права.
    рейтинг: +7
  • Timmy Burch
    Чт, 17 января 2019, 13:46
    1925-е тоже укрепляются — https://www.ua-football.com/ukrainian/first/1547719708-metallist-1925-prosmatrivaet-shesteryh-brazilcev-i-pyateryh-ukraincev.html
    Очередная партия бразил, Фаюк, Кисленко и (внимание!) Палюх.
    рейтинг: +5
  • Метеор71
    Чт, 17 января 2019, 15:03
    Стороженко сейчас против Павелко не попрёт. СК выйдет в ПЛ с первого места, а вот дальше… и именно по этому ваши серьёзные инвесторы молчат…
    рейтинг: +4
  • 83DNЕРR88
    Пт, 18 января 2019, 10:05
    Стороженко очень хитрый, но очень бедный лис. По тому, что денег нет, он и расстался с шестью, а закупается «точечно».

    рейтинг: +1
  • 83DNЕРR88
    Пт, 18 января 2019, 10:07
    Неужели ещё кто-то сомневается, что ФК и СК — это два кармана одного пиджака?!
    рейтинг: -3
  • Иннокентий 72
    Чт, 17 января 2019, 13:06
    А сколько «рвущих задницу» приедет в Харьков? Пару десятков человек? Если когда-то ФК будет играть против Ск, я тоже буду болеть за ФК))
    рейтинг: -15
  • Титаник из Ливерпуля
    Чт, 17 января 2019, 13:07
    Еще Палюх, зараза, тренируется с хорями и хочет к ним перейти
    рейтинг: +3
  • Палич
    Чт, 17 января 2019, 13:30
    Вот странные эти болелы-пол Старого Днепра в ск, весь мед.персонал, администраторы, база-а они досих кудахчат о покойнике!!!
    рейтинг: +13
  • 99SASHA99
    Чт, 17 января 2019, 13:49
    Андрей(Лимонад)! Очень ждем Ваших репортажей с тренировок команды и контрольных матчей, хотелось бы интервью с новичками.Заранее благодарны
    рейтинг: +11
  • Сегезмунт
    Чт, 17 января 2019, 14:22
    Думаю 1 и 2 место в первой лиге гарантирует выход в УПЛ. Возможно одна из команд высшей лиги прекратит свое существование! Или черные лебеди полетят.....)))
    рейтинг: +4
  • amballeo@googlemail.com
    Чт, 17 января 2019, 14:35
    Только выход СК. «ДНЕПР-1» с Первого Места в УПЛ, удовлетворит наши амбиции, которые прорастают от СЛАВЫ Футбола Днепропетровска Восьмидесятых годов!
    Любой иной вариант, для нас, не столь Фееричен и не столь Ценен.
    рейтинг: +6
  • amballeo@googlemail.com
    Чт, 17 января 2019, 14:30
    Андрей Иващенко/Днепровский (ЛИМОНАД) и я и все здешние Немолодые Болельщики так же просим Вас держать нас в «живом теле» сборов, тренировочных матчей и всего прочего, что касается Команды Михайленко.
    Заблаговременно все мы Вам, и вашей Команде, Благодарны.
    рейтинг: +6
  • amballeo@googlemail.com
    Чт, 17 января 2019, 18:30
    Таки я утёр носы здешним своим недругам с минусами в скользких руках провокаторов.
    Ни кто не станет утверждать, что не читали моих слов по поводу того, что пополнение вполне возможно и на втором сборе Команды-НА ВТОРОЙ СБОР ЕЩЁ ДОЛЖНЫ ПОДТЯНУТЬСЯ ПАРУ ИСПОЛНИТЕЛЕЙ…
    Так вот, не в этом урезанном интервью с Михайленко, а в полном интервью Дмитрия на УА.ФУТБОЛ, Он сказал где-то так: " ВПОЛНЕ ВОЗМОЖНО, ЧТО МЫ ПОДПИШЕМ ЕЩЁ ОДНОГО ФОРВАРДА...", а я, от себя, добавлю-ГДЕ ОДИН ИГРОК ТАМ И ДВА БЫТЬ МОГУТ.
    рейтинг: -3
  • nafta
    Чт, 17 января 2019, 19:06
    А почему на нашем сайте не публикуют полное интервью с Михайленко?
    рейтинг: +4
  • serg2121
    Чт, 17 января 2019, 19:10
    Михайленко сказал следующее: "… після виходу з відпустки, вона (комплектація) практично завершена"
    «Можливо нас поповнить ще один форвард і більше ми вже нікого брати не будемо».
    рейтинг: +5
  • eyswin12
    Чт, 17 января 2019, 19:20
    Да, тоже заметил в интервью, что «практически». Форвард нужен еще один 100%. В свете ухода Войцеха и Кожушка.
    рейтинг: +5
  • Master_
    Чт, 17 января 2019, 19:36
    У нас их три КУлищ Чичиков Ховайко если кого то брать то уровня Зозули но он в пердиве не нужен.
    рейтинг: +1
  • Timmy Burch
    Пт, 18 января 2019, 00:30
    Ховайко разве нап? Мне казалось, что он АП
    рейтинг: 0
  • XaspiX
    Чт, 17 января 2019, 19:37
    ДМИТРО МИХАЙЛЕНКО: КОМПЛЕКТАЦІЯ ПРАКТИЧНО ЗАВЕРШЕНА.
    Сьогодні футболісти спортивного клубу «Дніпро-1» вийшли з відпустки, розпочавши підготовку до весняної частини сезону 2018\19 на базі у Придніпровську. Про плани команди та її комплектації клубна прес-служба поспілкувалася із головним тренером спортклубівців Дмитром Михайленком.

    – Дмитро Станіславович, зазвичай у головного тренера команди відпустка – це не тільки відпочинок, а і праця в міжсезоння. Як пройшли ваші останні два місяці?

    – Дійсно, так і було. Підводили підсумки першого півріччя. Тренерський штаб вивчав наскільки ми прогресували у порівнянні з минулим сезоном, що можна підкорегувати, які моменти зробити краще, тобто було доволі багато часу для аналізу. Далі був час визначитися з комплектацією команди на весняну частину сезону, і ми раді, що після виходу з відпустки, вона практично завершена.

    – Давайте на цьому питанні зупинимося більш детально. Якщо говорити про тих, хто залишив команду, то у кого з цієї сімки були все ж такі кращі шанси залишитись у команді?

    – Частина хлопців залишили команду з ігрових причин, вони мали замало ігрового часу. Ну а Олег Кожушко сам попросив нас відпустити його, він хоче себе спробувати на більш високому рівні, і ми пішли йому на зустріч, розуміючи його вік. Інші хлопці бажали мати більше ігрового часу, тому, вважаю, що не було футболістів, які залишилися б незадоволеними станом речей.

    – З іншого боку команду доповнили три виконавці. Можете дати кожному характеристику, наскільки важко проходили перемовини щодо їх переходу в СК «Дніпро-1», та як довго ви за ними стежили?

    – За усіма стежили ще з минулого сезону. Романюка ми бачили ще, коли він грав за «Волинь» проти ФК «Дніпро» в Прем’єр-лізі – у нього був хороший рівень, і коли лучани втратили місце в УПЛ, то ми запрошували Юрія до себе в команду, але тоді він обрав для себе інший варіант продовження кар’єри, і тільки зараз захотів до нас перейти. Теж саме стосується і Зураба Очігави, який не мав ігрової практики в київському «Динамо», а нам потрібна стабільність і більш висока конкуренція на позиції центрального захисника, тому він з радістю прийняв наше запрошення. По ньому теж перемовини рухалися ще з минулого року. Щодо Ореста Кузика, то на нас вийшли представники гравця, сказали, що зараз він не грає у повній мірі за грецький клуб, після чого провели невеликі перемовини, які добре закінчилися. Зараз усі вони з нами.

    – Відомо, що Романюк грає і на позиції правого захисника, і на позиції правого півзахисника. Де ви його більше бачите?

    – Подивимось. Тут важливо, що він володіє хорошим профайлом, тобто має хороші ігрові характеристики – у нього є і швидкість, і хороша техніка. Тож, де саме ми будемо його використовувати ще подивимося. Для цього з ним потрібно буде попрацювати. Важливіше те, що він з нам, хоче працювати і прогресувати разом з командою та приносити їй користь.

    – Відомо, що Романюк підписав повноцінний з клубом контракт, а Очігава і Кузик зараз в оренді. По двом останнім є якісь сумління?

    – Тут питання більше не в сумліннях, а у досягнутих договорах з командами, з яких вони прийшли. За півроку ми по ним вже будемо приймати рішення, чи повністю викупати їх контракти. Це більше пов’язано з клубами, де вони грали.

    – Крім новачків до команди з оренди повернулася молодь. Ви розраховуєте на них вже у весняній частині чемпіонату або за підсумками зборів вони знову можуть опинитися в оренді?

    – Я хотів би їх бачити в команді вже до кінця чемпіонату. Вважаю, що оренда, яку вони пройшли у Кропивницькому та Петрово, піша їм на користь. Хлопці в «Зірці» багато грали, а ті хто був в «Інгульці», нажаль, грали менше, тим не менш побувати в колективах Першої ліги, у тому ж Кропивницькому, де команда бореться за виживання і знаходиться у стресовій ситуації, було їм дуже корисно. Розраховуємо на їх прогрес і на те, що вони допоможуть нам. І я повторюся, комплектація практично завершена, як в один, так і в інший бік. Можливо нас поповнить ще один форвард і більше ми вже нікого брати не будемо.

    – Ми бачили, що у першому тренуванні команди були і представники Академії. Хтось з них поїде на збори?

    – На перший збір з нами поїдуть Єгор Ярмолюк, Валентин Рубчинський і Арсентій Батагов. На другий збір в Туреччину також поїде група гравців Академії. Є хороші хлопці 2001-2002 років народження, тому ми усіх їх будемо залучати. Ми розуміємо, що без гравців Академії нам буде важко і майбутнє буде непросте у команди. Тому ми дуже розраховуємо на нашу школу і бачимо, що її робота дає серйозні плоди. Влад Супряга поїхав в «Динамо», зараз Сашко Назаренко відмінно себе показує. Є хлопці, які своєї грою заслуговують на винагороду, тому вони і поїдуть на збори з основною командою.

    – Наскільки для вас, як головного тренера команди, важливе нове перепідписання контракту Назаренка?

    – Так, контракт у нього був, але тепер у футболіста кращі умови. Для нас важливо, що це наш рідний гравець з Академії, і все це не може не радувати.

    – Які найближчі плани команди? Коли відбудуться перші спаринги?

    – В цьому місяці ми будемо працювати на базі в манежі. 27 січня запланований спаринг проти магдалинівського «ВПК-Агро», а 30 січня зіграємо з лідером Другої ліги кременчуцьким «Кременем». 31 січня у нас закінчиться перша частина підготовки, а 3 лютого ми вирушаємо до Туреччини, де на нас очікує близько шести матчів.

    Прес-служба СК «Дніпро-1»
    рейтинг: +7
  • XaspiX
    Чт, 17 января 2019, 19:38
    ОЛЕКСАНДР НАЗАРЕНКО: ЗАЛИШАЮСЬ У РІДНОМУ МІСТІ!
    Вражаюча гра юного півзахисника спортклубівців не залишилась непомітною з боку керівництва клубу і одразу після новорічних свят Олександр Назаренко підписав новий контракт з СК «Дніпро-1» на термін в три роки.

    – Сашко, для тебе Дніпро – рідне місто. Розкажи, де саме ти ріс, як починав грати в футбол?

    – Мешкав я тут у Придніпровську (наша розмова відбулася на клубній базі – прим. автору). Прийшов у школу ДЮСШ-7, і це тільки завдяки батьку. Я взагалі в дитинстві не хотів займатися футболом. Але перше тренування мені дуже сподобалося, так я почав тренуватися і працювати. Хоча, повторю, якби не батько, я б зараз в футбол не грав, а мабуть десь навчався.

    – М’ячики на «Дніпро-Арені» подавав?

    – Так, звичайно, подавав. Стояв біля Хуанде Рамоса.

    – І який у тебе самий пам’ятний матч був, коли ти так стояв на бровці?

    – Мабуть, коли «Дніпро» грав з «Наполі». Я виводив тоді за руку Зозулю і той момент я ніколи в житті не забуду. У мене й досі таке відчуття, що це я виходив грати, а не Роман. Тоді емоції були неперевершені, адже стільки вболівальників було на тому матчі – повний стадіон. Дуже приємно було. Після цього я особливо став хотіти вийти на «Дніпро-Арену» і зіграти свій перший матч.

    – А кумири були в тій команді?

    – Звичайно, був – це Руслан Ротань. Ось у мене зараз в команді і номер 29, на його честь.

    – Останні кілька років з дніпровської Академії випускалися сини Рикуна, Михайленка, Шелаєва, Горілого. Багато хто з вболівальників й досі вважає, що ти син Сергія Назаренка (посміхаємося). Що їм скажеш?

    – Мені самому часто таке питання задають. Ні, я не син Сергія Назаренка. Просто однофамілець, працювали разом, а так – ні, не син (сміється).

    – В складі спортклубівців ти і сам забиваєш, і результативні передачі віддаєш, і чимало передгольових пасів віддав. От радість від голу та від вдалого результативного пасу – вона різна?

    – Ні, радість від завжди однакова. І гол, і результативна передача – це все допомога команді, дуже приємно і радість одна.

    – А от припустимо такий ігровий момент виник, що ти з партнером вийшов на одного воротаря: проб’єш сам чи віддаси передачу?

    – Мабуть проб’ю (посміхається).

    – Які самі пам’ятні матчі за останні півроку у тебе були в СК «Дніпро-1»?

    – Та всі ігри пам’ятні, хоча якщо взяти одну гру, то це, мабуть, з «Гірником-Спортом», коли дубль зробив (один з голів був записаний на захисника суперника – прим. автору).

    – В цьому році ти дебютував у юнацькій збірній. Чим запам’яталися ігри в цій команді?

    – Так, дебютував, але перша гра вийшла невдалою, замінили мене ще у першому таймі. Проте дебют – є дебют, це теж приємно, хоча ми тоді програли і, звичайно, не на такий початок кар’єри в збірній я розраховував. Та головне те, що збірна все ж таки пройшла далі в еліт-раунд – команда заслужено туди потрапила і добре, що так все закінчилося.

    – Новий контракт став для тебе несподіванкою?

    – Можна сказати і так, але мене до цього готували – говорили, щоб я продовжував прогресувати і тоді буде новий контракт. Про це я остаточно дізнався десь три тижня тому, що він буде. Одразу я про це не думав, і, безумовно, зрадів. Тепер переді мною стоять нові завдання.

    – Що стало для тебе головним, при підписанні контракту?

    – Для мене Дніпро – це рідне місто, в якому я залишаюсь у чудовому колективі, з хорошими вболівальниками. Ми йдемо зараз на першому місці і хочеться з цією командою вийти у Прем’єр -лігу. А фінансова складова в контракті, звичайно важлива, але все одно відходить на другий план.

    – Які особисті завдання ти ставиш перед собою на найближчі півроку?

    – У нас одне завдання – це вийти в УПЛ. Звичайно, що ці півроку будуть дуже важкі. А особисте завдання – допомогти команді, якомога більше забити та віддати результативних передач, і звичайно ж працювати і ще раз працювати.

    Прес-служба СК «Дніпро-1»
    рейтинг: +7
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Чт, 17 января 2019, 22:08
    СК ДНІПРО TV|#ЗИМОВІЗБОРИ Дмитро МИХАЙЛЕНКО про головні новини зими…
    https://youtu.be/QQ0aVaHfue4
    рейтинг: +6
  • Brooks
    Пт, 18 января 2019, 09:49
    Видео хорошее, смотрю сейчас. ДСМ решил прическу поменять? Интересный перфоманс ;)
    рейтинг: +1
  • Brooks
    Пт, 18 января 2019, 10:02
    Я смотрю, Гоменко тренируется в команде, видимо, по нему ещё нет конкретного решения, где будет ещё играть.
    рейтинг: +1
  • Triton
    Чт, 17 января 2019, 22:09
    Ушли в основном возрастные, а пришла молодежь, но молодежь не зелёная, а уже понюхавшая пороху, потому будет хорошая конкуренция за место в стартовом составе, а практически на каждое место претендуют по два исполнителя. Очень интересная должна быть весенняя часть, как в плане борьбы за первое место, так и в плане формирования и развития самой команды. Дмитрию удачи и творческих свершений в этом интересном процессе, чтоб нам на радость и удовольствие )))
    рейтинг: +5
  • UTOPIE
    Чт, 17 января 2019, 22:17
    Кто-то вспоминал Валентина Рубчинского.
    Помните такого паренька с дриблингом на носовом платке? Поедет в Турцию с нами…
    рейтинг: +7
  • Timmy Burch
    Пт, 18 января 2019, 00:53
    Да, интересно будет снова посмотреть на него.
    рейтинг: +4
  • уанф
    Пт, 18 января 2019, 12:07
    Ще б не пам'ятати!
    рейтинг: +3
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Чт, 17 января 2019, 22:36
    #ЗИМОВІЗБОРИ Олександр НАЗАРЕНКО про мрії та новий контракт…
    https://youtu.be/TfqlEHaSkf0
    рейтинг: +6
  • Brooks
    Пт, 18 января 2019, 09:44
    https://scdnipro1.com.ua/valeriy-yurchuk-zdorov-ya-v-poryadku-gorishki-klatsayu/ — вот вроде официальный сайт, да, а ошибки даже не проверяют в текстах, даже механические… Я понимаю мы здесь с Вами пишем, а это же официальный сайт! Кошмар…
    рейтинг: +3
  • Титаник из Ливерпуля
    Сб, 19 января 2019, 18:09
    До конца сезона надо ставить Клищука. Этого чудика можно на КУбок поставить с Полтавой, пусть оттянется
    рейтинг: 0