Пт, 18 января 2019, 10:23
просмотров: 6972 коментариев: 45 

Михайленко: Комплектація практично завершена (+ВІДЕО)

Михайленко: Комплектація практично завершена (+ВІДЕО)

 

 

Футболісти спортивного клубу Дніпро-1 вийшли з відпустки, розпочавши підготовку до весняної частини сезону 2018\19 на базі у Придніпровську. Про плани команди та її комплектації клубна прес-служба поспілкувалася із головним тренером спортклубівців Дмитром Михайленком.

 

— Дмитро Станіславович, зазвичай у головного тренера команди відпустка — це не тільки відпочинок, а і праця в міжсезоння. Як пройшли ваші останні два місяці?
— Дійсно, так і було. Підводили підсумки першого півріччя. Тренерський штаб вивчав наскільки ми прогресували у порівнянні з минулим сезоном, що можна підкорегувати, які моменти зробити краще, тобто було доволі багато часу для аналізу. Далі був час визначитися з комплектацією команди на весняну частину сезону, і ми раді, що після виходу з відпустки, вона практично завершена.

 

— Давайте на цьому питанні зупинимося більш детально. Якщо говорити про тих, хто залишив команду, то у кого з цієї сімки були все ж такі кращі шанси залишитись у команді?
— Частина хлопців залишили команду з ігрових причин, вони мали замало ігрового часу. Ну а Олег Кожушко сам попросив нас відпустити його, він хоче себе спробувати на більш високому рівні, і ми пішли йому на зустріч, розуміючи його вік. Інші хлопці бажали мати більше ігрового часу, тому, вважаю, що не було футболістів, які залишилися б незадоволеними станом речей.

 

— З іншого боку команду доповнили три виконавці. Можете дати кожному характеристику, наскільки важко проходили перемовини щодо їх переходу в СК Дніпро-1, та як довго ви за ними стежили?
— За усіма стежили ще з минулого сезону. Романюка ми бачили ще, коли він грав за Волинь проти ФК Дніпро в Прем’єр-лізі — у нього був хороший рівень, і коли лучани втратили місце в УПЛ, то ми запрошували Юрія до себе в команду, але тоді він обрав для себе інший варіант продовження кар’єри, і тільки зараз захотів до нас перейти. Теж саме стосується і Зураба Очігави, який не мав ігрової практики в київському Динамо, а нам потрібна стабільність і більш висока конкуренція на позиції центрального захисника, тому він з радістю прийняв наше запрошення. По ньому теж перемовини рухалися ще з минулого року. Щодо Ореста Кузика, то на нас вийшли представники гравця, сказали, що зараз він не грає у повній мірі за грецький клуб, після чого провели невеликі перемовини, які добре закінчилися. Зараз усі вони з нами.

 

— Відомо, що Романюк грає і на позиції правого захисника, і на позиції правого півзахисника. Де ви його більше бачите?
— Подивимось. Тут важливо, що він володіє хорошим профайлом, тобто має хороші ігрові характеристики — у нього є і швидкість, і хороша техніка. Тож, де саме ми будемо його використовувати ще подивимося. Для цього з ним потрібно буде попрацювати. Важливіше те, що він з нам, хоче працювати і прогресувати разом з командою та приносити їй користь.

 

— Відомо, що Романюк підписав повноцінний з клубом контракт, а Очігава і Кузик зараз в оренді. По двом останнім є якісь сумління?
— Тут питання більше не в сумліннях, а у досягнутих договорах з командами, з яких вони прийшли. За півроку ми по ним вже будемо приймати рішення, чи повністю викупати їх контракти. Це більше пов’язано з клубами, де вони грали.

 

— Крім новачків до команди з оренди повернулася молодь. Ви розраховуєте на них вже у весняній частині чемпіонату або за підсумками зборів вони знову можуть опинитися в оренді?
— Я хотів би їх бачити в команді вже до кінця чемпіонату. Вважаю, що оренда, яку вони пройшли у Кропивницькому та Петрово, піша їм на користь. Хлопці в Зірці багато грали, а ті хто був в Інгульці, нажаль, грали менше, тим не менш побувати в колективах Першої ліги, у тому ж Кропивницькому, де команда бореться за виживання і знаходиться у стресовій ситуації, було їм дуже корисно. Розраховуємо на їх прогрес і на те, що вони допоможуть нам. І я повторюся, комплектація практично завершена, як в один, так і в інший бік. Можливо нас поповнить ще один форвард і більше ми вже нікого брати не будемо.

 

— Ми бачили, що у першому тренуванні команди були і представники Академії. Хтось з них поїде на збори?
— На перший збір з нами поїдуть Єгор Ярмолюк, Валентин Рубчинський і Арсентій Батагов. На другий збір в Туреччину також поїде група гравців Академії. Є хороші хлопці 2001-2002 років народження, тому ми усіх їх будемо залучати. Ми розуміємо, що без гравців Академії нам буде важко і майбутнє буде непросте у команди. Тому ми дуже розраховуємо на нашу школу і бачимо, що її робота дає серйозні плоди. Влад Супряга поїхав в Динамо, зараз Сашко Назаренко відмінно себе показує. Є хлопці, які своєї грою заслуговують на винагороду, тому вони і поїдуть на збори з основною командою.

 

— Наскільки для вас, як головного тренера команди, важливе нове перепідписання контракту Назаренка?
— Так, контракт у нього був, але тепер у футболіста кращі умови. Для нас важливо, що це наш рідний гравець з Академії, і все це не може не радувати.

 

— Які найближчі плани команди? Коли відбудуться перші спаринги?
— В цьому місяці ми будемо працювати на базі в манежі. 27 січня запланований спаринг проти магдалинівського ВПК-Агро, а 30 січня зіграємо з лідером Другої ліги кременчуцьким Кременем. 31 січня у нас закінчиться перша частина підготовки, а 3 лютого ми вирушаємо до Туреччини, де на нас очікує близько шести матчів.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

45 комментариев
  • amballeo@googlemail.com
    Пт, 18 января 2019, 13:04
    Дмитрий Михайленко, как всегда, спокоен, выдержан и последователен.
    Кроме Побед Ему и Его Команде, я бы пожелал ещё и Крепкого Им всем ЗДОРОВЬЯ.
    рейтинг: +5
  • amballeo@googlemail.com
    Пт, 18 января 2019, 13:08
    Посмотрел я на фотографию Вернидуба на сайте УА. ФУТБОЛ, на выражение его лица и меня осенило-НУ ЧИСТЫЙ Наполеон отступающий суровой зимой из холодной и голодной России…
    Правда один нюанс, головной убор не такой.
    рейтинг: -4
  • Анатолий Викторович
    Пт, 18 января 2019, 16:27
    А вьюха огонь.Сватка они готовить не хотят «для кого то», но при єтом Юра будет очень рад если арендованний десант из дірки будет играть в основе дірки.Что они в Заре употребляют?)))
    рейтинг: +3
  • inc
    Пт, 18 января 2019, 18:56
    Там у Зари с Динамо «тоннель любви» (с)

    Юра так активно лижет жопу Суркису и всему что связано с Динамо, шо аж кроты прифигели, не знали что он так может ))
    рейтинг: +3
  • Днепр
    Вс, 20 января 2019, 14:39
    Это неразумно, они себе такими решениями зарабатывают отрицательный имидж. А шансы на то, что Александр летом переподпишет контракт с Зарей, сильно падают, до 0.
    рейтинг: 0
  • amballeo@googlemail.com
    Пт, 18 января 2019, 13:13
    Наш дорогой, в смысле любви к инвалюте, Андрей Павелко, борется сразу со всеми антикоррупционными комитетами и с бравадой обещает то, что совсем скоро в Украине появится VAR. Поживём, пожуём и посмотрим.
    рейтинг: -2
  • Вирус
    Пт, 18 января 2019, 13:27
    Будет ещё дополнительно 3,4,5 судей которым надо будет заносить деньги в конвертах(зачёркнуто, в мешках)что бы они не видели нарушений в пользу Динамо и Шахтёра…
    рейтинг: +3
  • amballeo@googlemail.com
    Пт, 18 января 2019, 15:05
    Уважаемый «ВИРУС», и эти рефери будут из бригады Павелко…
    рейтинг: -4
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Пт, 18 января 2019, 15:34
    #ЗИМОВІЗБОРИ/ Команда вийшла з відпустки!
    Вихід з відпустки — завжди емоційний день для футбольної команди! Багато вражень після відпочинку, нові гравці, одним словом — емоції! Перший робочий день СК «Дніпро-1»
    www.facebook.com/sportclubdnipro1/videos/2187203531343427/
    рейтинг: +10
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Пт, 18 января 2019, 18:20
    #ЗИМОВІЗБОРИ /Зураб ОЧІГАВА вітаємо в Дніпрі!
    youtu.be/nrI29oq7KME
    рейтинг: +8
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Пт, 18 января 2019, 18:20
    https://youtu.be/nrI29oq7KME
    рейтинг: +8
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Пт, 18 января 2019, 19:37
    #ЗИМОВІЗБОРИ/ Команда вийшла з відпустки!
    https://youtu.be/P-s23XQ6JXI
    рейтинг: +8
  • We want DD
    Пт, 18 января 2019, 20:48
    Фух, таки немного успокоил! — Есть шансы и у днепровских ребят играть в днепровском клубе).
    рейтинг: +3
  • Brooks
    Сб, 19 января 2019, 13:36
    Добрый день, Леонид! А почему Вы не делились с нами информацией, что в Кёльне есть 2 серьёзные футбольные команды? Или Вы сами не знали об этом? Спешу поделиться с Вами кусочком интересной игры: https://www.youtube.com/watch?v=g1iyfJZNaq0 :)
    рейтинг: +1
  • amballeo@googlemail.com
    Сб, 19 января 2019, 19:55
    Уважаемый «БРООКС», я всегда знал и бывал на Их играх, есть «КЁЛЬН» и есть «ФОРТУНА». «КЁЛЬН» играет на стадионе в районе ЮНКЕРСДОРФ-это супер современное сооружение. «ФОРТУНА» играет на стадионе в районе ЦОЛЬШТОК-этот стадион типа нашего с вами «МЕТЕОРА».
    Приезжайте в гости, у меня супер гид, Он вам покажет Римский Город и Кёльнский Собор и оба стадиона.
    Всех ПРАВОСЛАВНЫХ поздравляю со Святым КРЕЩЕНИЕМ ИИСУСА ХРИСТА.
    рейтинг: +2
  • Brooks
    Сб, 19 января 2019, 20:01
    К сожалению, Леонид, сейчас финансовое положение моей семьи не сильно позволяет мне путешествовать, я бы с радостью побывал в Германии, мне нравится эта страна :) (P.S. Как писали здесь некоторые люди, если человека нет денег или не хватает, значит он мало работает. Буду стараться работать больше или чаще, чтобы появлялись возможности ;) )
    рейтинг: 0
  • UTOPIE
    Сб, 19 января 2019, 14:23
    Кто-то ещё помнит столь яркого эпатажного персонажа?
    А он ещё играет!!!

    https://www.ua-football.com/ukrainian/news/1547894429-yeks-havbek-dnepra-prodolzhit-kareru-v-chempionate-bolgarii.html
    рейтинг: +1
  • Leoniddnipro
    Сб, 19 января 2019, 17:13
    UTOPIE, не так вже й багато років пройшло.Вважаю, що Інкумку багато хто пам'ятає.Тільки не розумію, коли він хавбеком став? Він був у Дніпрі фланговим захисником, переважно грав праворуч.Цікаво, за що відсидів річну дискваліфікацію?
    рейтинг: +3
  • Dark horse
    Сб, 19 января 2019, 18:09
    За долги перед своим бывшим агентом.
    рейтинг: +2
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Сб, 19 января 2019, 14:32
    ОРЕСТ КУЗИК: КОМБІНАЦІЙНИЙ СТИЛЬ СПОРТКЛУБІВЦІВ – ОДИН З КЛЮЧОВИХ ФАКТОРІВ МОГО ПЕРЕХОДУ
    https://youtu.be/x3Vdjoh_lFk
    рейтинг: +8
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Сб, 19 января 2019, 14:57
    #ЗИМОВІЗБОРИ/Юрій РОМАНЮК: Дніпро грає в цікавий футбол!
    https://youtu.be/VUWNsztu1SE
    рейтинг: +8
  • Leoniddnipro
    Сб, 19 января 2019, 17:14
    Отже чекаємо ще на нападника!
    рейтинг: +5
  • Титаник из Ливерпуля
    Сб, 19 января 2019, 18:05
    Да, вроде все уже… Так что до июня-Асталависта, Бейба!
    рейтинг: -6
  • Титаник из Ливерпуля
    Вс, 20 января 2019, 14:29
    Минусите, дурачки, но это все. Подписания завершены
    рейтинг: -5
  • UTOPIE
    Сб, 19 января 2019, 18:43
    Ну что ж ему так не везёт?..
    Ёханый Бабай, Жека…
    Что ж с тобой происходит-то…

    https://www.ua-football.com/ukrainian/ukrainians/1547907921-trener-beshiktasha-otkazalsya-ot-transfera-konoplyanki.html
    рейтинг: +4
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Сб, 19 января 2019, 20:58
    Так говорят просит 3 ляма евро в год… вот и происходит)Клубы договорились я так понял
    рейтинг: +7
  • Титаник из Ливерпуля
    Вс, 20 января 2019, 14:38
    Эта статья про Коноплянку?
    рейтинг: -8
  • 4 напа
    Вс, 20 января 2019, 17:41
    Ти же вроде грамотный или читать разучился?trener-beshiktasha-otkazalsya-ot-transfera-konoplyanki.htm переведу.Тренер Бешикташа отказался от трансфера Коноплянки)))
    рейтинг: +8
  • amballeo@googlemail.com
    Сб, 19 января 2019, 21:31
    Сегодня СВЕТЛЫЙ ПРАЗДНИК и ругаться я не стану, но пожелаю тем, кто здесь паскудит, ставя Людям минусы, не дошкребтись до следующего КРЕЩЕНИЯ ГОСПОДНЕГО.
    Всем Порядочным Людям СЧАСТЬЯ, ЗДОРОВЬЯ, ЛЮБВИ!
    рейтинг: -8
  • Титаник из Ливерпуля
    Вс, 20 января 2019, 14:38
    Точно, не дошкребутся, иуды
    рейтинг: -8
  • amballeo@googlemail.com
    Вс, 20 января 2019, 18:11
    Уважаемый «БРООКС», приветствую Вас в солнечный воскресный кёльнский день! У нас прошлой ночью было АЖ -3*, утром 0*, весь день +4*, небо нежно-голубое до синевы, дороги сухие и чистые, едешь и Душа поёт…
    Насчёт ваших финансов, скажу Вам так, остановитесь у меня и это КОСТЕНЛОС (БЕЗПЛАТНО), Питание в квартире моей и Экскурсии по Кёльну также Вам стоить ничего не будет.
    Вам нужны деньги на автобус или перелёт, на рестораны, если Вы этого пожелаете и на поездку в Париж, Амстердам, Брюссель если Вам это нужно будет.
    Вот, в конце февраля, как всегда, будет ЗНАМЕНИТЫ КЁЛЬНСКИЙ, САМЫЙ БОЛЬШОЙ В ЕВРОПЕ, КАРНАВАЛ. Поверьте мне, Удовольствие выше крыши.
    ЗДОРОВЬЯ Вам та хай РОДЫНИ ВАШИЙ ЗАВЖДЫ ЩАСТЫТЬ.
    рейтинг: +4
  • Brooks
    Пн, 21 января 2019, 10:04
    Спасибо огромное, Леонид! Не премину воспользоваться Вашим предложением, но немножечко позже, если Вы будете не против. Немножко сложное время, которое уже скоро закончится :)
    рейтинг: +4
  • amballeo@googlemail.com
    Вс, 20 января 2019, 18:21
    Ну, а пророссийская «Заря» продолжает собирать обратно своих моральных уродцев поигравших у своих Родненьких россиян, где был ими приобретён бесценный опыт сепаратизма и "«любви»" к Народу УКРАИНЫ.
    Два бегунка, Белый и Будковский, пришли чуть раньше, а тут и Чайковский подоспел…
    Удивляюсь я тому, что там делают Пацаны выросшие в Днепропетровском Футболе, как Они в том змеином клубке выживают?
    рейтинг: +1
  • amballeo@googlemail.com
    Вс, 20 января 2019, 18:21
    Всем Спасибо.
    рейтинг: +1
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Вс, 20 января 2019, 19:05
    #ЗИМОВІЗБОРИ/ Сергій Дирявка «Підійшли до зборів відповідально...»
    https://youtu.be/GKfwhfcBNiM
    рейтинг: +8
  • amballeo@googlemail.com
    Вс, 20 января 2019, 19:18
    Большое Спасибо.
    рейтинг: +1
  • amballeo@googlemail.com
    Вс, 20 января 2019, 22:45
    Всем Порядочным Людям ночи спокойной и Удач прямо с утра понедельника.
    рейтинг: +2
  • amballeo@googlemail.com
    Пн, 21 января 2019, 16:05
    Огромное Спасибо Андрею Иващенко/Днепровскому за Его Заботу о нас. Голод Футбольный точит нас изнутри, Душа просит Хороших Новостей и баталий Футбольных. Тоскую не я один, тоскуют за Игрой наших Новоиспечённых Покорителей Футбола всея Украины, почти все Мужчины данного прекрасного сайта «Причал». Подчёркиваю, именно Мужчины, возможно и Девушки с Женщинами, но только не малочисленная здешняя шолупень.
    АНДРЕЙ, мы с нетерпением ждём ваших интервью и конечно же Видео всех контрольных игр Полюбившегося нам СК. «ДНЕПР-1».
    рейтинг: +2
  • Dnepr88
    Пн, 21 января 2019, 18:30
    Леонид, добрый день.Напишите мне пожалуйста ваш Email, я бы вам туда написал свой номер телефона, и могли бы договориться о встрече.
    Спасибо
    рейтинг: +3
  • amballeo@googlemail.com
    Пн, 21 января 2019, 21:27
    Уважаемый Константин, я в компьюторе не бом-бом, но моя Дочь, Она на ПОРЦЕ живёт, сказала мне, чтобы Вы сбросили мне ваш Емаил, я Ей продиктую и Она Вам сбросит номера моих домашнего и хенди. Мне очень хочется встретиться с Вами лично, Земляков я Уважаю. Жду вашего сообщения.
    рейтинг: +1
  • Dnepr88
    Пн, 21 января 2019, 22:06
    konstantin1969@gmx.de
    рейтинг: +2
  • XaspiX
    Пн, 21 января 2019, 19:20
    Агент Романа Зозулі Володимир Кузьменко розповів про успіхи свого клієнта в Іспанії.

    «Зозулі дуже комфортно в Альбасете, його повністю все влаштовує. Спокійна атмосфера, хороше ставлення уболівальників, керівництва клубу, тренерського штабу – все це для нього дуже важливо.
    Його контракт діє до літа, але в разі виходу команди до Прімери автоматично пролонгується ще на рік. Тобто Роман безпосередньо зацікавлений в тому, щоб команда грала успішно і підвищилася в класі.

    З пресою він не дуже любить спілкуватися, але з мовою у нього все добре. В клубі найняли викладачку для всієї родини, вона до них приходить щодня, тому мовна практика є постійно. Ну а діти взагалі ходять в іспанську школу», – цитує Кузьменка «Сегодня».

    рейтинг: +4
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Пн, 21 января 2019, 20:54
    Юрий Бровченко про Египет, сына футболиста и возросшую конкуренцию… https://youtu.be/1sH0LAOLzaI
    рейтинг: +4
  • Brooks
    Вт, 22 января 2019, 11:45
    На сайте появлялось интервью со Снижко, но потом куда-то пропало. Насколько я понял, готовится дополнительно видео?! :)
    рейтинг: +2
  • Limonad/ Андрей Днепровский
    Вт, 22 января 2019, 14:06
    Сергій КРАВЧЕНКО: «Запросив Зінченка у Дніпро...»
    https://youtu.be/qkH37hgife4
    рейтинг: +3