Ср, 18 апреля 2018, 11:22
просмотров: 3202 коментариев: 13 

Михайленко: Півфінал — це вже досягнення для СК Дніпро-1

Михайленко: Півфінал — це вже досягнення для СК Дніпро-1

Напередодні півфінального матчу Кубка України проти київського Динамо головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко поспілкувався із місцевими журналістами.

 

— Дмитро Станіславович, команда практично вже зробила неймовірне, у рік дебюту на професійній арені вийшла одразу у півфінал національного Кубка. Як команда зараз це сприймає, напередодні грі проти Динамо?
— Дійсно, ми самі намагаємося це донести до хлопців, що зроблено вже багато і півфінал — це вже досягнення для такого молодого клубу, як СК Дніпро-1. Так що свій внесок в історію ми вже зробили і тепер потрібно вже отримувати задоволення від цього становища, в якому ми знаходимося. Зрозуміло, що на папері Динамо очевидний фаворит протистояння, яким, до речі, був би і будь-який з інших учасників півфіналу, але –це футбол. Є таке поняття, як везіння і приємні сюрпризи, так що, саме такий сюрприз ми і будемо намагатися піднести.

 

— Які для себе висновки зробили з недавньої перемоги Динамо над Шахтарем?
— Насправді, цей матч дав нам не так багато інформації, крім того, що Динамо знаходиться у хорошому стані. Все ж таки ми не Шахтар, кияни не будуть грати проти нас, як із гірниками, вони більше часу проводитимуть з м’ячем. Динамівці зараз володіють хорошим підбором молодих виконавців — мобільних, швидких, креативних, які зараз отримують задоволення від власної гри, від взаємодій один з одним, і це нам багато що ускладнює.

 

— Тобто, СК Дніпро-1 буде грати проти Динамо саме так, як кияни діяли проти Шахтаря?
— Можливо щось і буде схожим, але ті ресурси, що у нас є, навряд чи нам дозволять нам на рівних протистояти киянам, тому що у них команд більш атлетична, більш того, у цьому компоненті Динамо можливо найсильніша в Україні, і змагатися в цьому нам буде з ними важко, тому ми повинні переграти суперника в бажанні і настрої. Так, можемо щось придумати і в ігрових компонентах, але ключовим фактором все ж таки стане вміння вижати з себе максимум, вміння терпіти в складних моментах, коли нас будуть атакувати і потрібна буде максимальна концентрація в епізодах.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

13 комментариев
  • Валик76
    Ср, 18 апреля 2018, 12:32
    Днепряне, подарите всем сенсацию!!! И нам охе… рительные эмоции!!! Болеем за Днепр!!! Вперед, ДНЕПРЯНЕ!!!
    рейтинг: +16
  • Brooks
    Ср, 18 апреля 2018, 14:10
    Давайте уже анонс игры! Кто будет в составе, какие мысли, но без прогнозов ;)
    рейтинг: +2
  • notorious dave
    Ср, 18 апреля 2018, 14:22
    Ну что, испортим сегодняшний вечер прыхыльныкам кийвського Дынамо, особенно местным!
    рейтинг: +14
  • AleksDnipro04
    Ср, 18 апреля 2018, 15:03
    Вчера ультрас Дынамо написали в Фейсбуке то что СК — фейковый клуб. Все знали какакие ультрас ДК — пидарасы (wbc, родычи и тд.). Надеюсь сегодня наши парни проучат дырьнамо. Вперёд к победе!
    рейтинг: +7
  • AnderUman
    Ср, 18 апреля 2018, 15:36
    Эти наши «друзья» за всю историю днепровского футбола создали нам проблем больше, чем все остальные клубы вместе взятые, они бы уже давно были на месте Днепра, будь они из любого другого города Украины, но это ж столица и всё там такое, традиции-шмадиции, история-спасут по любому! Я бы посмотрел на лица этих«родичей»если-бы они повторили судьбу Днепруши… Нехай гавкают, а мы их сегодня обязательно оыграем!!!
    рейтинг: +5
  • AnderUman
    Ср, 18 апреля 2018, 15:38
    *обыграем!!!
    рейтинг: +2
  • !!DM DNO!!
    Ср, 18 апреля 2018, 15:14
    Криса тут як тут… Це я про Переверзєва недоумка…
    рейтинг: +4
  • alex_dniepr
    Ср, 18 апреля 2018, 17:43
    Похоже Беня кинул на бабки не только футболистов и тренеров, но и «руководителей фан-движения»))И те теперь «мстят» обидчику и мечтают найти нового «кормильца»)))
    рейтинг: 0
  • stam
    Ср, 18 апреля 2018, 15:25
    Хотелось бы, конечно.
    Но скорее ДК проиграет, чем Днепр выиграет.
    И я на это согласен!
    рейтинг: +6
  • Валик76
    Ср, 18 апреля 2018, 15:47
    Ну кому какое дело, какой клуб!!! Если у людей большого города со спортивными традициями появился шанс болеть за команду с перспективой, пусть даже опять их обманут, от этого никто не застрахован! Но шанс есть, поболеть и поддерживать в скором будущем в высшей лиги, в других лигах.Повылазять малолетки, ничего не добившегося в жизни, подмажутся к истории, которую толком и не знают и верещат на каждом углу!
    рейтинг: +3
  • Валик76
    Ср, 18 апреля 2018, 15:49
    кто-то когда-то рождается! Не бывает сразу бахх и легенда! Болейте за свое!
    рейтинг: +5
  • Титаник из Ливерпуля
    Ср, 18 апреля 2018, 16:50
    Валик 76! Все верно пишете, но можно ли это вдолбить в голову отрокам с мозгами человека из племени эфиопских джунглей, помешанных на собственных же недоидеях фикс, и дальше своего короткого носа, невидящих на очень недалеком от них расстоянии?
    рейтинг: +3
  • Leoniddnipro
    Ср, 18 апреля 2018, 16:52
    Дніпруша, чекаємо на такий великий приємний сюрприз!
    рейтинг: +4