Ср, 18 ноября 2020, 23:40
просмотров: 3259 коментариев: 9 

Сніжко: Я міг би себе зарекомендувати у Йовічевича

Сніжко: Я міг би себе зарекомендувати у Йовічевича

Півзахисник Минаю Олександр Сніжко поділився думкою про матч з СК Дніпро-1.

 

- Матч з «Дніпром-1», звісно, буде для мене особливим з поміж інших матчів. Але він був би більш принциповішим, якби дніпрянами і далі керував той тренерський штаб, з якими я провів в команді три сезони. В минулому сезоні у мене закінчився контракт з «Дніпром-1», а новий мені не пропонували. Чесно кажучи, ще за пару місяців до цього мені дали зрозуміти, що на мене більше не розраховують і довелося шукати інший клуб.

 

Так, зараз «Дніпром-1» керує новий тренер. До речі, я ж спілкуюся і далі з хлопцями з команди і вони мені кажуть, що нинішній наставник якраз пропагує такий стиль футболу, який мені дуже імпонує. І мої колишні одноклубники кажуть, що я би міг себе добре у нього зарекомендувати. Але то вже минуле і не вгадаєш якби все було. Тепер я у «Минаї» і радий цьому. Я хотів продовжити кар’єру в клубі УПЛ. І вдячний тренерському штабу «Минаю» за довіру. Сподіваюся принести користь своєму нинішньому клубу.

 

Як виник варіант з «Минаєм»? Мені зателефонував Василь Кобін та запропонував перейти. Дуже хотів грати на рівні УПЛ, тому погодився. Тут є все для роботи: інфраструктура, поля, хороша команда та кваліфікований тренерський штаб. А ще мені імпонував стиль гри команди Кобіна і це було вагомим фактором чому я тут. Тому буду старатися зробити все можливе, аби принести користь «Минаю». Вважаю, що з цим колективом у нас все вийде і ми будемо показувати хороший результат.

 

Так, не дуже приємно програвати після суддівських помилок. Це ж відображається на турнірній таблиці. Останню гру ми відіграли дуже добре. Я особисто отримував від гри задоволення. Думаю, що і вболівальникам сподобалося. Тому вдвічі прикріше такі матчі програвати. Але рук не опускаємо і сподіваємося, що з «Дніпром-1» покажемо той же рівень та здобудемо результат.

 

Нагадаемо матч відбудется в Ужгороді 22 листопада і распочнется о 14:00. 

 

fcminaj.com

 

 

9 комментариев
  • фермер
    Чт, 19 ноября 2020, 00:11
    Не знаю по мне это ошибка.Держать на довольствии никакого ди Франко, а перспективного Снижко не подписывать это вредительство.
    рейтинг: +3
  • 2 метра шахматиста
    Чт, 19 ноября 2020, 11:44
    Проблема лишь в том, что если поменять местами никакого и перспективного, то смысл не изменится))
    рейтинг: +1
  • Krizys
    Чт, 19 ноября 2020, 08:21
    Удачи Саша! Но не в матчах с нами))
    рейтинг: +3
  • Палич
    Чт, 19 ноября 2020, 09:36
    Как там Дуглас, уже в строю?
    рейтинг: +3
  • VetalG
    Чт, 19 ноября 2020, 12:21
    К сожалению, остановился в развитии на уровне игрока аутсайдера УПЛ или звезды первой Лиги. Возможно, и из-за Михайленко.
    рейтинг: 0
  • Krizys
    Чт, 19 ноября 2020, 16:51
    До прихода Йови у нас вся команда остановилась в развитии… Если бы Назику летом сказали что в ноябре его вызовут в сборную, то думаю он минимум покрутил бы у виска указательным пальцем))
    рейтинг: +8
  • Spirt
    Вс, 22 ноября 2020, 04:53
    тут все же больше сыграли обстоятельства. Пусть он и показывает хорошую игру :)
    рейтинг: 0
  • Krizys
    Вс, 22 ноября 2020, 13:18
    Тем не менее, летнего Назика не было бы в сборной при любых раскладах. А быть условно четвертым-пятым на позицию не так и плохо, если не сказать что совсем хорошо в его случае.
    рейтинг: 0
  • Дніпро єдине
    Чт, 19 ноября 2020, 18:53
    https://www.youtube.com/watch?v=tbzp9ZjZHmo
    рейтинг: 0