Вт, 20 июня 2023, 10:22
просмотров: 5742 коментариев: 26 

Подробности про легионеров

Подробности про легионеров

Подведем итоги по легионерам:

 

- Хайнер, Гомес и Пеглоу (скорее всего уже нашел новый клуб - Спорт Ресифе) возвращаются в свои клубы. Их арендные соглашения закончились и опции выкупа активированы не будут;

 

- Матаррита был отпущен свободным агентом и уже подписался в греческом Арисе;

 

- Амаш имеет претензии ко всем клубам в которых играл и его будущее неизвестно (но точно не в Днепре-1);

 

- Балули заработал много денег на бургеры, отсудив полмиллиона у Лилля. Теперь его дети тоже не будут голодны;

 

- Валеф (к сожалению), Пурита и Бланко (эти к счастью) пока что остаются в команде и будут готовиться к сезону.

 

 

FCDNIPRO.COM

 

 

26 комментариев
  • Свідомий
    Вт, 20 июня 2023, 10:32
    Вафєл, ну блять ((((
    рейтинг: -2
  • Kensington Chap
    Вт, 20 июня 2023, 18:29
    А чого ви «Свідомого» замінусовали? Абсолютно погоджуюсь: від новини, що Валеф і далі буде з нами — хочеться матюкатися!
    рейтинг: +1
  • yelez
    Вт, 20 июня 2023, 10:34
    Надеюсь, успеют найти другого вратаря. И Пурита обязательно должен получить шанс
    рейтинг: +2
  • XoMaDP
    Вт, 20 июня 2023, 10:36
    Амаша бы куда-то всунуть.
    рейтинг: +3
  • Віктор1983
    Вт, 20 июня 2023, 11:01
    А може йому дати«пізд.лєй»добрих може щось і вийде.
    рейтинг: -1
  • Ян
    Вт, 20 июня 2023, 10:37
    Спасибо за конкретику.
    За Валефа я рад, что остался. По мне он хорошо стоит в рамке, пока не начинает чудить. Но это проблема в голове, и надеюсь ее можно исправить.
    рейтинг: +5
  • Kensington Chap
    Вт, 20 июня 2023, 18:23
    Вибачте, а можете конкретизувати? Что значить «добре стоїть у рамці, допоки не починає чудити»? А хто тоді погано стоїть у рамці? Поставте тоді будь-кого «в рамку», він теж добре постоїть. Аби постояти! Тільки доти, доки справа не дійде до майстерності. І тут у Валефа повна біда.
    І проблеми з головою вирішуються максимально складно!
    рейтинг: +2
  • Ян
    Ср, 21 июня 2023, 08:49
    Можна і конкретизувати.
    «Добре стоїть у рамці» — пригадайте першу половину сезону. Скільки матчів було зіграно на нуль. Команда пропустила менше за всіх інших. При наближені до воріт гравців суперника, особисто в мене, не виникало якогось особливого страху за наші ворота.
    «Починає чудити» — це коли він робить незрозумілі дії (наприклад виходи з воріт) у ситуаціях, коли можна зіграти простіше та надійніше, і це призводить до, м’яко кажучи, необов’язкових голів. Пригадайте, майже уся критика Валефа була саме після таких голів.
    Більш того, так склалося, що усі ці перли Валефа були вирішальними і призводили до втрати очок, тому вони у пам’яті так добре закарбувалися. Так саме і з Хайнером (матч проти ДК).
    На мою думку це добрий кіпер, наявна техніка та реакція. Проте є проблема з баченням поля, та/або взаємодія із захисниками, та/або невірне прийняття рішень. Ви пишете, що ця проблема вирішується максимально складно, можливо, не маю такої інформації. Проте це робота для тренерів, довести до відома гравця, як йому діяти в тій чи інший ситуації. Не бачу нічого неможливого.
    Звісно, є ймовірність що він не прислухається до настанов і діє на власний розсуд, тоді це проблема, але ми не знаємо який в нього характер. Сподіваюсь, що перебування на лавці в весняній частині сезону вплине на нього.
    Та й взагалі, бразильським гравцям завжди був потрібен час на адаптацію у будь якому українському клубі, мабуть голкіпери не виключення)))
    рейтинг: +1
  • Fanatuk
    Ср, 21 июня 2023, 09:40
    Доброго дня.
    Так в тому і проблема Валефа, що він чудить регулярно. тмакож запитання — де Ви в нього побачили техніку? Його гра на виходах не витримує жодної критики, хлопці в ДЮСШ краще грають, вони хоч не намагаються упіймати кожен м'яч під «юбку». Основна проблема валефа в відсутності класичної школи, а для воротаря це дуже велика проблема. Інстінкти в нього є але те і все…
    рейтинг: 0
  • Ян
    Ср, 21 июня 2023, 09:59
    В цьому сезоні УПЛ:
    Валеф: 15 матчів — 12 перемог, 2 нічиїх, 1 поразка, пропущено 12 м'ячів.
    Рибак: 14 матчів — 9 перемог, 1 нічия, 4 поразки, пропущено 13 м'ячів.
    Де ж Ваша критика на адресу Рибака?
    рейтинг: +1
  • Анатолий Викторович
    Ср, 21 июня 2023, 17:52
    Валеф очень, очень посредственный вратарь без особых сильных сторон но с кучей пробелов в технике + физически он слаб.Его покупка была ошибкой Краса.Более того, покупка Валефа и приход Рыбака это две ошибки а уход Юрчука это три ошибки.
    Не может команда борющаяся за золото иметь такой ростер в воротах.
    рейтинг: +4
  • Ян
    Ср, 21 июня 2023, 10:06
    І ж не кажу що він грає як Бог. Просто з того що маємо, він найкраший варіант. Краще якогось за умовного українського кіпера, якого бі ми змогли придбати цього літа. А варіант з легіонером відпдає зі зрозумілих причин. А хлопці з ДЮСШ які «краще грають», та нехай там і продовжують грати, до першої команди недосвідчених гравців підпускати неможна.
    рейтинг: 0
  • Fanatuk
    Ср, 21 июня 2023, 10:46
    Шановний Ян. Як Ви самі вказали вище, Валеф більше грав у першому колі, тому і статистика в нього краща. Бо якщо нагадати ті матчі, то на наші ворота не було особливого тиску (мабуть за виключенням матчу з Шахтарем, та і то таке). Ось і вся разгадка статистики.
    Щодо хлорців з ДЮСШ, то Ви перевертаєте. Я не мав на увазі, що вони кращі у всьому, а тільки те, що вже там вчать не робити дитячих помилок та грати на виході. Судячи з гри Валефа його цьому не вчили, а зараз вже пізно (в 28 років). Тримати ж на скамійці кіпера-лега вважаю недоцільним, бо для цього достатньо українців.
    рейтинг: +1
  • уанф
    Ср, 21 июня 2023, 11:07
    А Луніна допустили.
    рейтинг: 0
  • Kensington Chap
    Ср, 21 июня 2023, 11:53
    Дякую за аргументацію.
    Я маю іншу думку, але вашу позицію поважаю
    рейтинг: 0
  • Валюшик
    Вт, 20 июня 2023, 10:41
    Да тут сначала глянем на уровень входящих трансферов, может нам на их фоне Валеф богом футбола покажется, вместо металиста какой-нибудь ингулец базовым фарм-клубом станет
    рейтинг: +7
  • io
    Вт, 20 июня 2023, 11:13
    Казалось бы, Валеф претендент номер один на вылет из клуба, но не тут то было
    рейтинг: +10
  • Kensington Chap
    Ср, 21 июня 2023, 12:00
    А мені це виглядає так, що жодний клуб його просто не хоче брати. Ну, а нащо? То просто жах. Ви би взяли? Я — ні! Навіть надурняк! Бо цій красапєті ще і зарплату треба платити. Хіба що на громадських засадах в Жмеринський Локомотив. На підвищення кваліфікації.
    рейтинг: 0
  • Rouerh Barbanuer
    Вт, 20 июня 2023, 11:31
    Пурита остаётся — это хорошо. Посмотрим на него
    рейтинг: +11
  • Матвеус
    Вт, 20 июня 2023, 11:33
    Лучше бы вместо Валефа Пеглоу остался. Повторюсь — зря его не оставили, имхо. Но в то же время прекрасно понимаю, что бюджет урезан, и от высоких зарплат легов и их опции выкупа после окончания срока аренды нужно избавляться. Видать, Валеф по сравнению с Пеглоу стОит, как кило картошки, и зарплата соответствующая, поэтому и оставили, потому что финансово не обременителен для клуба.
    рейтинг: -1
  • уанф
    Вт, 20 июня 2023, 12:44
    Награвали б уже свого воротаря, за сезон-два освоївся би, думаю, був би не гірше запрошених. Кінарейкін, раніше — Зновенко (все ж гравець молодіжної збірної), ще інші — нехай вибачають, що не згадаєш одразу. Правда, захист теж міняється ледве не на кожну гру, так що постійно — як перше побачення і одразу в ЗАГСі (тобто ДРАЦСі).
    рейтинг: +6
  • Grod 1980
    Вт, 20 июня 2023, 18:31
    Пуриту оставляют, интересно
    рейтинг: +1
  • Александр
    Вт, 20 июня 2023, 19:55
    Понимаю почему Валефа оставили. В Бразили он нигде не засветился, как и вообще нигде. Отсюда его цена никакая учитывая его скилы и годы. А нам как бы, какой то вратарь на всякий случай. Видать совсем все плохо ;(
    рейтинг: +1
  • Fanatuk
    Ср, 21 июня 2023, 10:48
    Зі всіх згаданих на вихід шкодую тільки за Амашем. Але якщо людина хвора на голову, то з цим нічого не поробиш.
    рейтинг: +1
  • Fanatuk
    Ср, 21 июня 2023, 15:55
    Ще в цьому плані мене цікавить такий момент. Ми прощаємося практично зо всіма зимовими трансферами клубу, а як за це відповість менеджмет (К+К), який привів до клубу увесь цей непотріб? Чи в них повна недоторканість?
    рейтинг: +1
  • River Grand
    Вс, 25 июня 2023, 21:55
    Валеф — перше коло норм відпрацював, друге наварив увесь склад воротарів. Так що… але, хто не варив у другому колі? Мабуть усі з ТШ разом. Годі все на одного валити. Дивимось та сподіваємось, що висновки зроблені. Це ліпше ніж щось невідоме прийде в не факт що виграє для Дніпра усі нагороди Європи))
    рейтинг: 0