Сб, 27 февраля 2021, 22:01
просмотров: 2080 коментариев: 16 

Довбик: Був впевнений, що заб'ю

Довбик: Був впевнений, що заб'ю

— Напевно, 2:2 – не той результат, на який ви розраховували, але й суперник непростий. Розчаровані, що не виграли, або результат вважаєш закономірним?

 

— Так, дещо прикро, що не змогли втримати перемогу. Але це футбол. «Маріуполь» був ближче до того, аби забити в першому таймі, тому рахунок за грою, вважаю. Треба розібрати матч та рухатись далі.

 

— «Маріуполь» не здивував на початку своєю зухвалістю?

 

— Ми знали, що вони є хорошою командою, з багатьма технічними футболістами. Але десь, напевно, не так «Маріуполь» добре зіграв, як ми погано. Це теж будемо розбирати, адже так грати не можна. Було дуже важко у першому таймі, і нібито кожен не розумів, що вже почалася гра. Другий тайм продемонстрував зовсім інший бік.

 

— Коли виконував пенальті, заздалегідь знав, як будеш бити?

 

— На зборах теж бив пенальті, і у минулому колі бив, тому був впевнений, що заб’ю. Треба було підійти з холодною головою та реалізувати цей момент.

 

— Попереду два важливі матчі з «Олександрією». Наскільки команда готова битися за прохід до півфіналу? І чи допоможуть у цьому вболівальники?

 

— Так, «Олександрія» — хороша, силова команда. Але останні дві гри показали, що ми теж можемо грати у силовий футбол. Будемо налаштовуватися на матчі з «Олександрією» — і на кубок, і на чемпіонат. Їм буде нелегко.

 

Можу сказати, що повернення вболівальників – це дуже класно. Нам цього не вистачало. Тому – приходьте на гру! Ми на вас чекаємо!

 

— Де твоя дружина святкуватиме 8 березня?

 

— Вона буде вдома, тому доведеться щось їй надіслати зранку (посміхається). Звичайно, вона прийде на гру нас підтримати. Докладемо зусиль, аби зробити подарунок нашим дружинам.

 

 

scdnipro1.com.ua

 

 

16 комментариев
  • Анатолий Викторович
    Сб, 27 февраля 2021, 22:18
    Пора забивать с игры.
    рейтинг: +5
  • MR.BRO
    Сб, 27 февраля 2021, 23:27
    З «холодною головою» ти б баран краще підходив до моментів які у тебе є з гри та потрапляв у ворота з 5 метрів. А пенальті і мій 70 річний дідо і реалізував. «супер-форвард» ти наш. Знав він.
    рейтинг: -13
  • Матвеус
    Вс, 28 февраля 2021, 01:41
    Бро, чого такий злий? Вийди на поле та покажи, як треба! З дівану базікати не важко, а спробуй побігай 90 хв. в силовому та швидкісному УПЛ!
    рейтинг: +4
  • MR.BRO
    Вс, 28 февраля 2021, 02:47
    З «дивану» на цьому сайті усі базікають, так як це сайт вболівальників. Чи ти не базікаєш? Я просто на відміну від тебе називаю речі своїми іменами. Довбик і Хобленко КАЛІЧІ. Їхній рівень 1-2 ліга Коста-Ріки і то не факт. А ви тут «недейтесь. Довбик и Хобленко еще себя покажут» ахах. Наївні люди. «Рожденный ползать — летать не может» Так і з цими недоФОРВАРДАМИ…
    рейтинг: -11
  • MR.BRO
    Вс, 28 февраля 2021, 04:51
    Історія повторюється: Я один з перших (як і решта зрячих користувачів) сказав, що з ДМ тут у нас нічого не вийде, що потрібно змінювати тренера, що ДМ не тягне УПЛ. Такі як ти і решта сліпців понакидували нам мінуса, а потім швидко перевзулись та різко змінили думку. Цікаво, через скільки до вас тугодумів дійде те, що з Довбиком та Хобленко нам нічого не світить, і що вони, як і ДМ не тягнуть УПЛ. Цікаво, через скільки часу ваш мозок подасть вам інформацію, що, знову ж таки — ви не праві та пора перевзуватись…
    рейтинг: -8
  • Анатолий Викторович
    Вс, 28 февраля 2021, 07:32
    Кого предложите за место Хобленко и Довбыка?
    рейтинг: +1
  • Матвеус
    Вс, 28 февраля 2021, 11:43
    Ти дуже емоційний. Охолонути тобі треба. Ніхто не перевзувався тоді, доречі. Я визнав свою помилку тут перед усіма, щодо думки стосовно Михайленка, тому охолонь і бережи свою нервову систему)
    рейтинг: +1
  • MR.BRO
    Вс, 28 февраля 2021, 19:41
    Змінив думку та перевзувся це не одне і те саме? Так палко тут доводили, які ми не праві і що ДМ потрібен час, а потім раптово ми стали праві і швидесенько перевзулись. Ось чесно, ти віриш у Довбика та Хобленко? Я готовий поспорити, що ці два рахіта не забють і 4 голи на двох за 10 турів (голи з гри )
    рейтинг: -4
  • Матвеус
    Пн, 1 марта 2021, 01:53
    Кожна людина у світі не може гарантувати свою безпомилковість, а що стосовно перевзування, наскільки мені відомо, то це стосується тих, хто змінює різко свою позицію, але не має сили та мужності це визнати публічно. Я свою помилку стосовно Михайленка визнав тут, перед усіма. А на рахунок Довбика скажу, що якщо до закінчення цього сезону не прорве, тоді треба вже напевно до психолога, а краще до церкви. Про Хоблєнка навіть говорити не хочу.
    рейтинг: +2
  • MR.BRO
    Пн, 1 марта 2021, 19:55
    Плюсанув. А що мається на увазі під «якщо не прорве» Якщо Довбик за 10 турів що залишилось забє наприклад 5 голів, це буде рахуватись як прорвало"? Видно неозброєним оком, що це не наш варіант. Ну нічого вони на полі не можуть зробити… Це як битись головою у стіну в надії, що вона колись впаде…
    рейтинг: 0
  • Матвеус
    Вт, 2 марта 2021, 15:26
    Для початку нехай хоча б по голу в кожному з двох турів поспіль забиває, але з гри. То вже буде щось. А далі видно буде.
    рейтинг: 0
  • dneprovskiy
    Сб, 27 февраля 2021, 23:51
    То что что довбык… деревянное
    рейтинг: -10
  • We want DD
    Вс, 28 февраля 2021, 11:21
    Шо, старик, матюкают тебя? Ничё, все перетрется — мука будет! Если не подведешь...)
    Видишь, пенали дают товарищи тебе бить — значит доверяют. Щаз самое время проявлять себя: впереди нет лидера — лови момент, раскрепощайся и кураж придет!
    рейтинг: +6
  • ben_gurion
    Вс, 28 февраля 2021, 12:55
    НАПАДАЮЩИЙ ОБЯЗАН ЗАБИВАТЬ ГОЛЫ С ИГРЫ!
    Вы, пан Довбик, пока не Нападающий, Вы бегающий впереди.
    Посетите ХРАМ БОЖИ!
    рейтинг: -1
  • AlexDeadLine
    Вс, 28 февраля 2021, 16:31
    "Їм буде нелегко..."
    Це добре, але я чекаю, щоб ви цим скористалися і здобули і місце в1\4 і 3 очка у таблицю. Бо дивлячись на результати останніх турів, нас чекає непередбачувана кінцівка чемпіонату, особливо, в світлі того що " ми з суддями не працюємо"
    рейтинг: +2
  • Матвеус
    Пн, 1 марта 2021, 01:58
    В 1/2, 1/4 ми вже пройшли.
    рейтинг: +2