Чт, 26 октября 2017, 12:57
просмотров: 5420 коментариев: 14 

Михайленко: Хотіли все вирішити в основний час

Михайленко: Хотіли все вирішити в основний час

Прес-конференція головного тренера СК Дніпро-1 Дмитра Михайленка:

 

— Гра вийшла, насправді, кубкова, як кажуть у таких ситуаціях, по-справжньому важка. Для нас суперник такого рівня зустрівся вперше в сезоні, тим цінніше перемога. І на мій погляд, ми її досягли не випадково. За грою ми ні в чому не поступалися одеситам, а в завершальній фазі атак ми навіть діяли гостріше.

 

— В першому таймі було видно, що наші молоді гравці атаки части помилялися в простих ситуаціях. Які слова ви знайшли для них в перерві?
— Насправді так і було. Вони діяли нервово, поспішали, приймали не зовсім правильні рішення, але це пов’язано із рівнем суперника та темпом гри. І їм потрібен був час на те, щоб звикнути до цього темпу. У перерві ми нікого не критикували, а просто сказали заспокоїтись, а грати з таким же настроєм, але більш надійно. І другий тайм нам дався краще, але це пов’язано із тим, що суперник втомлювався, а ми намагалися після втрат м’яча одразу ж вступати у відбір. Не раз це вдавалось і другий тайм був більш змістовний.

 

— Перед грою ви казали для того, щоб перемогти такого суперника, потрібно буде щось придумати. Ваша задумка спрацювала?
— Ми навіть на передматчевій установці планували грати у три центральних захисника, адже в чемпіонаті країни Чорноморець грає за схемою 5-3-2 і нам структурно було краще грати з чотирма півзахисниками в центрі, тоді ми мали би перевагу за рахунок зайвого гравця. Але, коли ми побачили їх склад, і стало зрозуміло, що одесити гратимуть у чотири захисника, то не змінюючи свій склад, ми змінили розстановку гравців на полі і вона була такою, якою ви її побачили. Тобто сюрприз був, він не був здійснений. Проте були певні нюанси, які ми хотіли використати у грі, і мені здається це у нас вдавалося: це стосується зміщень Бєляєва у середину, де вони діяли разом зі Сніжком, а робилося це для того, щоб не залишати Бєляєва на одинці із Зубейком, адже тоді Сашку було б важко на фланзі. А в середині у нього був простір, він приймав м’яч, постійно постачав передачами Супрягу і це йому вдавалось. Тіж Кравченко, Сніжко і Бєляєв — гравці креативні, які можуть втілити тренерські задуми у життя.

 

— Якого суперника хотіли би для себе у наступного раунді? Когось з грандів, чи більш прохідного?
— У нас завдання пройти далі. Зрозуміло, що рівень Шахтаря і Динамо дуже високий і ми будемо віддавати усі сили, щоб їх пройти, але потрібно бути реалістами, наприклад, з ФК Львів у нас шансів більше.

 

— Усі гравці при виконанні пенальті виглядали дуже впевненими. Ви відпрацьовували удари заздалегідь?
— Мені здається, і Логінов дуже впевнено пробив у стійку (сміх у залі). Якщо хтось хоча б раз бив пенальті, особливо у грі, яка має велике значення, розуміє, що якби ти не тренувався, тут на перше місце виходить психологія. Ні, ми не тренували, а хотіли все вирішити в основний час.

 

— Ця перемога додасть впевненості команді?
— Звичайно. По-перше, це іміджева перемога для молодого клуба, а, по-друге, ця перемога дуже важлива для наших молодих гравців — Супряги, Бєляєва, Сніжка — хлопців, які через такі ігри роблять суттєвий якісний стрибок у власній майстерності.

 

 

14 комментариев
  • Brooks
    Чт, 26 октября 2017, 12:59
    Ну всё, ждём жеребьёвки: ffu.org.ua/ukr/tournaments/cup/17080/ — думаю нам выпадет или Ворскла или Мариуполь (поддерживаю пользователя, который написал за Мариуполь) ;)
    рейтинг: -1
  • Brooks
    Чт, 26 октября 2017, 13:01
    Кстати, прикольно получилось, до начала вчерашних матчей было: 2 команды 1 лиги, 4 команды 2 лиги и 10 команд ПЛ, а осталось всех ровно в половину :)
    рейтинг: -1
  • don.victorio
    Чт, 26 октября 2017, 13:08
    А я считаю, что настраиваться надо на Динамо или Шахту, не зависимо от результата жеребьевки. А там как говорится, что бог пошлет, или наше ФФУ оно может когда боится.
    рейтинг: 0
  • don.victorio
    Чт, 26 октября 2017, 13:12
    Забыл самое главное. Поздравляю СК " Днепр-1 " с выходом в 1/4 финала. Так держать. Дальнейших ВАМ побед, а мы за ВАС будем болеть.
    рейтинг: +4
  • amballeo@googlemail.com
    Чт, 26 октября 2017, 13:26
    Если жребий будет ЧЕСТНЫМ, то в Днипро приедут гости из Чернигова, а если как всегда, Шахер-Махер, тогда ждём в гости, как минимум, Мариупольцев, а то и Кыян…
    В любом случае-ВСЕ НА ДНЕПР-АРЕНУ, Вас ждут там Чудеса!
    ЗДОРОВЬЯ Вам, Люди, и Любви.
    рейтинг: +2
  • 4 напа
    Чт, 26 октября 2017, 14:04
    По идее жребий всегда честный, если конечно это жребий)))
    рейтинг: +6
  • Timmy Burch
    Пт, 27 октября 2017, 08:54
    С ШД и ДК Днепр обычно уже в полуфинале встречается. Львов нам вряд ли выпадет, Мариуполь тоже (это для ДК или ШД в 1/4 или полуфинале). Значит Верес, Ворскла или Десна. Я лично не против такого жребия — команды достаточно сильные чтоб получить с ними классный опыт молодежи, но и непроходимыми с учетом что играем на ДА я бы их тоже не назвал.
    рейтинг: -1
  • 99SASHA99
    Чт, 26 октября 2017, 17:15
    Что-то ультрасы приутихли.Высказаться по-поводу победы слабо?.. Хотя их мнения наверное никого не интересует
    рейтинг: +10
  • уанф
    Чт, 26 октября 2017, 19:37
    Нікого.
    рейтинг: +5
  • уанф
    Пт, 27 октября 2017, 00:13
    До речі, ви пам'ятаєте, щоб ультрас коли-небудь обговорювали саму гру? Зазвичай їх цікавлять інші питання: хто кого перекричав, які віршики ( чи як воно там на їхньому жаргоні називається ) декламували, які плакати виставили, так звані файер-шоу, що відповідали фанати гостей, і тому подібне. У них своє життя, і до футболу воно дотичне лише місцем реалізації.

    Ні, дехто встигає, мабуть, і за грою слідкувати. Проте, навряд чи це масове явище.
    рейтинг: +5
  • Brooks
    Пт, 27 октября 2017, 10:34
    ФК играет с Таврией в 14:00 в понедельник 30.10 — отпразднуем Хеллоуин вместе с командой ;)
    рейтинг: 0
  • 4 напа
    Сб, 28 октября 2017, 22:49
    Люди и так плохо ходят, а тут еще и в 14-00 в Понедельник.ПФЛ в полной красе, мудаки.Как лазунги толкать так один поперед другого, а как футбол так в Понедельник в 14-00.Вернем зрителей на стадионы и популяризация в полной красе.
    рейтинг: +1
  • Brooks
    Сб, 28 октября 2017, 22:56
    СК в 17. когда большинство людей работает до 16:30-17 часов. ФК вообще без комментариев… Меня удивило то, что трансляиции большинства матчей переложены на организаторов. Если у команды нет своего канала для вещания матча, значит матч видят только те, кто на стадионе. Мир, кажется, без интернет трансляции вообще. Вот так здорово огранизован процессе вещания в массы.
    рейтинг: 0
  • Brooks
    Пт, 27 октября 2017, 10:42
    www.fcdnipro.ua/ru/news/2017/10/26/10228/ — встреча игроков ДД со школьниками ;)
    рейтинг: +4